Gaša Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Danas mi dolazi sveštenik u kuću.Ne znam baš dobro šta treba da radim,može li neko da mi kaže? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Danas mi dolazi sveštenik u kuću.Ne znam baš dobro šta treba da radim,može li neko da mi kaže? Да освешта дом? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Колико се сећам, мало брашна, мало уља, чинија са водом, кадионица за тамјан, босиљкача ако је имаш. Баш лепо Kaludjerovic Sreten, Данче*, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Da,dom da osvešta dom Živim sa susprugom i decom,ranije je osveštavan dom roditelja sa kojima sam živeo,ali ne sećam se brašna i ulja? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Мислим да је то Васкршња водица за коју је потребно припремити свијећу, тамјан, кадионицу, босиљак и воду у чинији Orthophill, Биљана and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Мислим да је то Васкршња водица за коју је потребно припремити свијећу, тамјан, кадионицу, босиљак и воду у чинији Hvala o.Nebojša,izvinjavam se samo,ali ne nosi li bosiljak sveštenik sa sobom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Hvala o.Nebojša,izvinjavam se samo,ali ne nosi li bosiljak sveštenik sa sobom? Зашто би носио? Све то треба да има један православни дом. Свештеник носи крст и епитрахиљ (то је оно што ставља око врата-гуше, она тканина са крстовима) и то је то... ваше је све остало да припремите. Срећно да буде! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Зашто би носио? Све то треба да има један православни дом. Свештеник носи крст и епитрахиљ (то је оно што ставља око врата-гуше, она тканина са крстовима) и то је то... ваше је све остало да припремите. Срећно да буде! Amin! Da nam Gospod podari mudrost i mir u srcima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука