Гости Guest Написано Март 1, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Вероватно не гледате ни једно од ових емисија, али можда има оних који гледају Ја гледам на нету Пинкове звезде и мислим да има веома талентованих певача. Грандовце не гледам, имам у старту неку одбојност према тој концепцији емисије. Ви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Manolis, Anika, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 1, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ај сад, нико не гледа Грандове звезде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Звездице искључиво али имам ужасан приговор на то у колико сати емитују звездице. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ja ne gledam nista, ali vidim kod neke rodbine da deca gledaju zvezdice. Meni je to katastrofa, to traumiranje dece da se takmice na takvim manifestacijama ne bi li mozda roditelji zaradili koji $$$ Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Звезде или звездице? Ово друго је Ката-Строфа, мучење деце, понижавање, ајд да не дуљим Кад видим ону јадну дечицу која стрепе од "стручног жирија" ајмеЕ!! Гранд има добрих певача, немам појма.... feeble је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Звезде или звездице? Ово друго је Ката-Строфа, мучење деце, понижавање, ајд да не дуљим Кад видим ону јадну дечицу која стрепе од "стручног жирија" ајмеЕ!! Гранд има добрих певача, немам појма.... Чекај, смета ти жири, али ти не сметају родитељи који доводе децу на то такмичење? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Чекај, смета ти жири, али ти не сметају родитељи који доводе децу на то такмичење? Нико ми не смета тужно је све застрашујуће "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Пинк гледам,само кад вртим канале, у тих пар секунди видео сам Бору чорбу и Цецу у неком жирију, ајд за ову калаштуру није ни чудо,али Бора ме из године у годину све више разочарава... Снежана and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Пинк гледам,само кад вртим канале, у тих пар секунди видео сам Бору чорбу и Цецу у неком жирију, ајд за ову калаштуру није ни чудо,али Бора ме из године у годину све више разочарава... $$$ Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Hleba i igara... ima previse tih pevackih takmicenja, te ovi gore navedeni, te prvi glas Srbije, te x faktor, te ne znam jos ne mogu da se setim. Po meni bi trebalo organizovati jedno ali vredno, sa stvarno strucnim zirijem i da se tim ljudima zaista pruzi sansa da svoj talenat iskoriste na pravi nacin, a ne da nakon toga sto budu " zapazeni" na svim tim takmicenjima tezgare po svadbama. Ali sta ces...od necega se mora ziveti Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Мислим да је тема у погрешном подфоруму. Ignjatije, feeble and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ma ljudi, jos malo pa ce biti vise pevaca nego publike. Najvece zrtve tu ispadnu ti takmicari, dizu ih u nebesa tih nekoliko meseci i posle padnu u totalni zaborav. Od svih tih produkcija, jedino Grand nesto napravi od nekih svojih pulena ali opet pre svega na svoju korist verovatno, nadje se poneka zlatna koka. Zaista tu i ima i velikih potencijala ali, malo je ovo teziste i previse zanrovski ograniceno da bi se stancovala tolika takmicenja iz godine u godinu. Inace, gledao sam ranije pomalo kad uhvatim, sada vise ne gledam gotovo uopste televizor. Nema nista da se vidi sto nije vec vidjeno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Пинк гледам,само кад вртим канале, у тих пар секунди видео сам Бору чорбу и Цецу у неком жирију, ајд за ову калаштуру није ни чудо,али Бора ме из године у годину све више разочарава... Добро је да неко ствари назива правим именом. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука