SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:27, Жељко рече Мени ово с планинама не иде. А није да нисам покушао. Мада сам покушавао и да прођем кроз зид, оно кад сам био клинац. Па ко велим ако довољно верујем сигурно пролазим. Али увек у последњем моменту изгубим веру. To ces moci tek po vaskrsenju,ko Hristos.Poranio si. bgpj, Blaža Željko and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 А кад имате проблем у животу, колико вам је вера ослонац? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Да се надовежем на ово горе - не знам уопште шта ту човек има да се "колеба". Кад си видео Христа, то је као да си научио сабирање. Не можеш више да се колебаш колико је 2+2. То је то во вјеки вјеков. Вера ми је свакако ослонац за проблеме у животу у смислу да знам где идем па ме рупе на путу не узнемиравају превише, али не очекујем од Бога да ми их решава. Само да ми помогне да прегурам. Vecana, Баба, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 21:46, Жељко рече Да ли сте некад некога увели у црквени живот, кумовали му, научили га основе катихизиса? Ја сам увео једно десетак људи. А онда сам изашао. Ваљда ће ми се урачунати. Баба, Ignjatije, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:50, Grizzly Adams рече Да се надовежем на ово горе - не знам уопште шта ту човек има да се "колеба". Кад си видео Христа, то је као да си научио сабирање. Не можеш више да се колебаш колико је 2+2. То је то во вјеки вјеков. Вечито се питам како успеваш да све толико упростиш... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:52, Juan рече Ја сам увео једно десетак људи. А онда сам изашао. Ваљда ће ми се урачунати. Па тако раде добри менаџери, запосле људе и делегирају посао... Снежана, Juanito, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:53, Juan рече Вечито се питам како успеваш да све толико упростиш... Растављање на просте чиниоце ми је специјалност! Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:52, Juan рече Ја сам увео једно десетак људи. А онда сам изашао. Ваљда ће ми се урачунати. Шта се десило? Има ли негде тема о твом искуству? Жао ми је што си изашао. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:56, MiroslavJ рече Па Христос је једноставан, ми смо компликовани Ово из личног дојма. Ма ајде Христос, него је Гризлоњи све у свемиру једноставно и следи из пар аксиома. Постоје само две могућности: 1) примениш разум и откријеш истине и Истине или 2) не користиш разум. Човек Жоја and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Па, ако сам добро разумео, ти си се разочарао у људе, организацију и сл. Чисто сумњам да си се разочарао у Христа и Јеванђеље. Млађони, Јанко and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:59, Juan рече Ма ајде Христос, него је Гризлоњи све у свемиру једноставно и следи из пар аксиома. Кад будеш постао илуминат и теби ће све бити јасно и једноставно. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:50, Grizzly Adams рече Кад си видео Христа, то је као да си научио сабирање. A kad si ga ti video i kako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 22:57, Ниџока 1.1 рече Шта се десило? https://www.youtube.com/watch?v=F4y1Vw9oNhM Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 21:46, Жељко рече Каква је ваша вера? Да ли вашом вером можете барем заинтригирати људе око себе макар да вас питају зашто нешто? Да ли сте некад некога увели у црквени живот, кумовали му, научили га основе катихизиса? Можете ли померати планине? Јака Не Не Да ivanaika, Juanito, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 On 26. 2. 2015. at 23:03, Драшко рече Јака Не Не Да Драшко на све одговара са До, Ре, Ми, Фа... Биљана, Данче*, Млађони and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука