Milan Nikolic Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ako ti fokusiranje na umisljanje mojih "muka" skrece pazu sa tvojih sopstvenih, raspali brate! Drago mi je da sam tu da ti pomognem.... Jednostavno grešiš. Verujem da ćeš jednom shvatiti. I to nije razlog da uvek vidiš neprijatelje kada ti neko to kaže. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Jednostavno grešiš. Verujem da ćeš jednom shvatiti. I to nije razlog da uvek vidiš neprijatelje kada ti neko to kaže. Vidin neprijatelje tamo gde neko hoce da me ubedi da gresim tako sto laze da sam rekao nesto sto nisam. Ako mislis da gresim pokazi to argumentima. A ne tako sto ces da me napadas da "branim" ameriku. Nego mi lepo objasni zasto gresim? Zasto je Rusija pravedna a amerika nepravedna? zasto je moja tvrdnja da su obe strane nepravedni sledbenici sopstvenog interesa - netacna? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Pa moras da razumes da svi ljudi pokusavaju da razumeju svet na osnovu prethodnog iskustva, nekih "pravilnosti" koje su primetili. Zato povezuju stav koji izneses sa nekim drugim stavovima koje su navikli da vide zajedno. Sto nije iz zlobe, nego jednostavno iz iskustva... E sad, zato ako neciji stavovi nisu uobicajeni, mora da se potrudi da ih objasni. U ovom slucaju dovoljno je reci pitati "gde sam ja to rekao?" I onda se sagovornik preispita i zakljuci - stvarno nigde nije rekao. Zanimljivo, nikad do nisam video takvu kombinaciju. Tesko, ja mislim da je to onaj fazon - reci cu da moj sagovornik voli ameriku, i da je strani placenik..; tako se vec godinama diskredituju argumenti u Srbiji ... kad ti se ne svidja sta neko prica, ti reci da on brani ameriku... ostlao nije bitno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Tesko, ja mislim da je to onaj fazon - reci cu da moj sagovornik voli ameriku, i da je strani placenik..; tako se vec godinama diskredituju argumenti u Srbiji ... kad ti se ne svidja sta neko prica, ti reci da on brani ameriku... ostlao nije bitno... Mile, ti to radis gratis ...da te placaju pa i nekako da te covek razume ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Mile, ti to radis gratis ...da te placaju pa i nekako da te covek razume ... Ja sam volnter... a ti si im finasijer. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Tesko, ja mislim da je to onaj fazon - reci cu da moj sagovornik voli ameriku, i da je strani placenik..; tako se vec godinama diskredituju argumenti u Srbiji ... kad ti se ne svidja sta neko prica, ti reci da on brani ameriku... ostlao nije bitno... Pa ko si ti? Ti nisi Jakovljevic... Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Дођу тако двојица на форум и испамују га и истролују толико да се људима на крају не мили долазити више. Нисам ли ја вама двојици отворио посебну тему? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Дођу тако двојица на форум и испамују га и истролују толико да се људима на крају не мили долазити више. Нисам ли ја вама двојици отворио посебну тему? Ja vidim da broj poseta ovom forumu raste.... ne suprotno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ja vidim da broj poseta ovom forumu raste.... ne suprotno... Ma banuj ga more , sta on tu tebi opala poseta ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Ja vidim da broj poseta ovom forumu raste.... ne suprotno... О хвала ти Млађони и теби и Барону. Колико вам дођемо пара за ову прогресију посета? Crveni Baron, Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 О хвала ти Млађони и теби и Барону. Колико вам дођемо пара за ову прогресију посета? Mi to radimo iz cistote dobrog i humanog srca Баба је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Putin: Puč u Ukrajini naručen u SAD Izvor: Tanjug, Beta/AP Moskva -- Oružani puč u Ukrajini bio je organizovan iz Vašingtona, a Amerikanci su pokušali da se sakriju iza Evropljana, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Foto: Beta, AP "Trik je bio u tome što su većinom Evropljani otvoreno podržavali (ukrajinsku) opoziciju. Ali mi smo zasigurno znali da su istinski 'mozgovi' bili naši američki prijatelji", rekao je Putin u dokumentarcu pod naslovom "Krim - put u domovinu", koji je danas prikazan na kanalu "Rosija 1". Prema negovim rečima, Amerikanci su pomagali u obuci nacionalista, njihovih oružanih grupa, u zapadnoj Ukrajini, Poljskoj i donekle u Litvaniji, prenosi "Raša tudej". "Oni su olakšali oružani puč", istakao je ruski predsednik. Ovakav pristup, objasnio je Putin, bio je daleko od optimalnog načina na koji bi trebalo postupati sa nekom zemljom, a posebno, kako je rekao, sa postsovjetskom zemljom kao što je Ukrajina. Kako je objasnio, takve zemlje imaju kratku istoriju življenja pod novim političkim sistemom i i dalje su krhke. "Kršenje ustavnog poretka u takvoj zemlji neminovno nanosi veliku štetu njenoj državnosti", zaključio je Putin. Osim toga, Putin je izjavio i da je Rusija bila spremna da stavi svoje nuklaerno naoružanje u stanje pripravnosti tokom prošlogodišnjih napetosti oko pripajanja Krima i svrgavanja bivšeg ukrajinskog predsednika. "Bili smo spremni da to uradimo.. Krim je naša istorijska teritorija. Tamo žive Rusi. Oni su bili u opasnosti.Mi njih ne možemo da napustimo". On je u istom filmu rekao i da su organizatori puča u Kijevu 2014. godine planirali da ubiju tadašnjeg predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča, kao i da je izbijanje nacionalizma podstaklo Ruse da pomognu stanovnicima Krima. Putin je rekao i da su ruske snage pomogle svrgnutom predsedniku Ukrajine Viktoru Janukoviču da pobegne u Rusiju. On je objasnio da su ruske snage pokušavale da ostanu u kontaktu sa Janukovičem dok je bežao preko teritorije Ukrajine i da su na kraju "uspele da ga dovedu na ukrajinsku teritoriju". http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 čemu Jasno je, Bene Gesserit Sestrinstvo oce da provodadzise ne bi li se ispilo Kwisatz Haderach kojeg ce da upregnu za njine sebicne poslove. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука