Jump to content

Josipović: Ustaška zmija ne spava

Препоручена порука

Opet - lazes.

Ja nigde nisam video "mrzim srbe" on je rekao sledece "srbi su nam dosta toga loseg doneli i ja licno ne bih voleo Srbina za zeta"

nigde nije rekao rec mrznja...

Ja ne bih voleo da mi hrvat bude komsija a kamo li zet ... I naravno Mladjoni ti si bistar momak i lako ces zakljuciti da ja volim Hrvate ... Zamisli nekog kretena koji ce na ovu moju izjavu da kaze kako ja mrzim hrvate ...

A ima i takvih budala, zamisli ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 181
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Добро брате, не мора да те занима шта Срби имају да кажу, какви су им проблеми, шта их мучи. Узгред, филм су снимили Хрвати, млади Хрвати. И то са живим људима, Србима. Али добро, не мора да те занима. Није обавезно.

Zanima me sta ima da kazu ali ne kroz dokumentarni film. Vec kroz pisane pribelezene okupljene podatke.

Zato cu onaj veritas da pogledam.

Ne znam jel ti poznat pojam anegodotalni dokaz. Konstatno ti ponavljam da me angodotalni dokazi ne zanimaju, jer prosto nemaju neku tezinu.

I ne znam sto konstatno zaboravljas da tu ima dosta emocija, ostrascenosti sa obe strane.... i tesko je naci istinu...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

off

Daj Mlađo menjaj ovaj tvoj ajvatar, ne mogu očima da ga gledam. Neam pojma koji ti je taj lik ali je gadan skroz, turi nekog drugog molim te kao sina rođenog kojeg možda imam u Pečuju pleaseee  :D

taj lik je najveci trenutni zivi smeker i covek koji doprinosi za dobro kompletnog covecanstva, ima da ga gledas :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Elon_Musk

Подели на овим сајтовима

A koliko ima Srba koji bi voleli da im zet bude Hrvat? :)

Meseceva verovatno.... posto ne mrzi hrvate.....

I Baron isto.. i on je postovalac drugih naroda... ne mrzi hrvate... sigurno ne bi imao nista protiv da mu zet bude hrvat..

Подели на овим сајтовима

taj lik je najveci trenutni zivi smeker i covek koji doprinosi za dobro kompletnog covecanstva, ima da ga gledas :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Elon_Musk

Di taj može da bude šmeker bre? Nije ni do kolena Madsu Mikelesnu, a tek Željku Samardžiću... eee....

Подели на овим сајтовима

I Baron isto.. i on je postovalac drugih naroda... ne mrzi hrvate... sigurno ne bi imao nista protiv da mu zet bude hrvat..

Mladjoni brate rodjeni nazad si spoznao istinu, ja volim hrvate i postujem ih ... Mada ih izbegavam , ******************* ...

A sto puta do sada si me optizio da ih mrzim a ja ih volim kao ovaj sa snimka Srbe ...

Измењено од Grizzly Adams
Bez uvreda molim.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ја ти рекох да папир све трпи, апсолутно све. Зато увек треба чути и видети све доступне изворе па из тога донети некакав закључак. А из тог филма закључак је исти као и онај о којем говори Веритас.

Мада, мало ми ово да "анегдотски доказ нема тежину" бзвз, кад имаш више живих људи који "анегдотски" указују на исти проблем, ал добро...мислим, и на суђењима свих врста имаш неке сведоке па се њихови искази пикају.

Pa ja ne sporim da ima tezinu....

Подели на овим сајтовима

Ти ниси ни свестан колико мешаних бракова у фамилији има Месечева.

Али поента је у општој политици и односу, ако већ причамо о међудржавним односим и међународним, ту се мишљење не може формирати на основу појединаца.

Зашто сам изабрала снимак са Керумом?

Па зашто што је он градоначелник Сплита. Мисли као сваки просечан Сплићанин.

Што би рекао мој пријатељ са Брача, Хрват, кад је први пут дошао у Србију 2005. год:

-Моју икавицу овде нико не примећује, а ти би за твоју екавицу одмах камен у главу добила (у Сплиту).

Паметном доста. ;)

Подели на овим сајтовима

Iz naftalina:

Uklonjene zastave u centru Zadra

Sa centralnog Narodnog trga u Zadru u petak ujutru uklonjene su zastave zemalja učesnica Svetskog prvenstva za rukometaše koje se održava u Hrvatskoj.

Gradonačelnik Zadra Živko Kolega saopštio je da je takva odluka doneta zbog pritužbi građana koje je iritirala zastava Srbije. Zastave 24 države u četvrtak popodne su bile istaknute ispred Gradskog poglavarstva, jer je planirano da se na Gradskom trgu održi niz kulturno-zabavnih manifestacija, a sve su skinute u petak u ranim jutarnjim časovima.

„Dobio sam niz pritužbi građana zbog prisustva srpske zastave, pa sam kao predsednik lokalnog organizacionog odbora u Zadru, sagledavši sve činjenice, a imajući na umu ove posebne dane u kojima su građani obnovili sećanja na vreme ratnih stradanja i odavanjem pijeteta žrtvama akcije Maslenica, doneo odluku da se sve zastave s trga skinu“, navodi se u saopštenju gradonačelnika Kolege. 

U skladu sa propozicijama takmičenja, zastave svih zemalja učesnica ostaće istaknute ispred dvorane „Krešimir Ćosić“, kao i u samoj dvorani. 

http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2009&mm=01&dd=23&nav_id=340907

Подели на овим сајтовима

Znaci ti bi se udala za hrvata?

Ако није задојен усташком пропагандом, ако схвата колико су Хрвати зла нанели Србима, без проблема.

Само, проблем је што таког у Хр нема. ;) Нема таквих Хрвата чак ни овде, у Србији.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...