Jump to content

Znaci, ne mogu da verujem ...

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Nije problem u mom pisanju nego u tvom razumevanju napisanog. To sto ti nesto ne razumes, a ne mozes ni razumeti pogotovo sto nemas iskustva opitnog u tome, jer nikad nisi ziveo na zapadu, ne znaci da to nije tacno.

Znaci samo da ti to ne znas.

I fizicar nikad nije bio na suncu pa zna da je tamo mnogo toplo. Ne moram otici na zapad da bih znao da je tamo bolje za posao, da su plate bolje, da je kupovna moc veca itd itd..

A tvoja izjava je vise nego jasna. "samo onaj ko nije bio na zapadu prica da je tamo bolje" sto implicira da oni koji su bili znaju da nije bolje..

Strahovit je kolektivni kompleks nize vrednosti u odnosu na zapad koji je usadjen nasoj deci. Tuga.

O cemu pricas sad? kakav kompleks nize vrednosti? .................................. umisljas stvari koje ne postoje?

izbrisan uvredljiv deo poruke

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ovaj baron je vrh izmisljotina i lazi, gde je on rekao da mu ne smeta?????

"ocevi"  su skupina ljudi koji su se borili protiv engleske tiranije, a mnogi su bili protiv robstva i borili se i protiv toga....

Informisi se Mile, Tomasd Jefferson je silovatelj crnkinja ...

When Jefferson first met Sally Hemings, his slave through inheritance, she would have been no more than 15 or 16 years old.  It is rumoured that when she returned from France with him, that she was already pregnant with his child.

http://www.feministe.us/blog/archives/2009/08/20/thomas-jefferson-the-face-of-a-rapist/

To je pravi oytac nacije ..... ali bukvalno ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

"Niko nije rekao - Svaka čast, Vučiću...",

...а онда следи други део:

kazao je Vučić. 

:)) 

(Проверавала сам да ли су они манијаци са Њуза аутори текста)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Pa nije sala.... amerikanci su zbacili tiraniju engleske nad njima, tako sto su pokupili muskete u ruke i proterali djubrad....

Сви председници САД рођаци – потомци енглеског краља!

16 фебруар 2015 Вести

http--www.pravda.rs-wp-content-uploads-2

САД – Бриџ-Ен ди Авињон, девојчица стара свега 12 година, дошла је до револуционарног открића у генеалогији, а то је да су сви амерички председници рођаци, односно, сви вуку порекло и повезани су са британским краљем из 12. века.

Реч је о британском краљу Џон Лекланд Плантаганет који је на трон ступио 1166. године.

Досадашња генеалошка истраживања су успела да повежу свега 22 председника у сродним везама, али Бриџ-Ен је успела да докаже везе свих председника, сем једног. Мартин ван Бурен, осми председник САД-а, према истраживању Бриџ-Ен није у сродству ни са једним другим председником.

Бриџ-Ен је обрадила преко 500 хиљада имена и презимена током свог истраживања.

Сајт Конспиролоџи Клаб пише да је опште познато да су Бил Клинтон, Џорџ Буш, Џими Картер, па чак и Барак Обама, даљи рођаци британске краљице Елизабете, те да ово откриће 12-годишње девојчице представља изванредно сазнање.

У тексту о Бриџ-Ен ди Авињон се подсећа да је Нешнл Џиографик у једном свом истраживању доказао да сви људи на планети потичу од једног човека и то са афричког континента. Назван је „научни Адам“.

Сама Бриџ-Ен за себе тврди да је 18. рођачко колено актуелног председника САД, Барака Обаме.

Одавле: http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=58803

Подели на овим сајтовима

Млађони изгледа смо те ипак прерано одбановали?

Ја нисам видео већих верских фанатика на српском нету до ових националиста и либертаријанаца. Идеологија у српским рукама је зло!

Захебали сте и артемијевце.

Такође бих молио да се не вређају саговорници на форуму. Не приличи то једном жентлмену да тако ниподаштава једну даму, јел тако Млађони?

Подели на овим сајтовима

Антиекуменизам и Исток увек побеђују.

Још смо здрави.

:)

Хајде кад већ мало-мало па поменеш екуменизам или антиекуменизам, да те приупитам шта подразумеваш под тим појмом? :) Разговор са РКЦ, или жељу ка уједињењем или претпостављам нешто треће?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Хајде кад већ мало-мало па поменеш екуменизам или антиекуменизам, да те приупитам шта подразумеваш под тим појмом? :) Разговор са РКЦ, или жељу ка уједињењем или претпостављам нешто треће?

Навео сам пример, да се зна која страна је јача код нас, мислим да зато и опстајемо кроз векове, без намере да улазим у испразне расправе о екуменизму, а и није тема то. :)  Кад ме већ тако културно питаш, одговорићу ти укратко да искуство наше Цркве кроз историју говори да се тзв. ''екуменизам'' увек сведе на борбу са Римом и њиховом вечитом тежњом за папским приматом. Реално, Срле. :)   

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...