Н И Н Е Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Јаооо. Забранити женама да постују у овој теми! Suncokret54, АлександраВ, Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 malo da se prisjetim djetinjstva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Suncokret54, geronymo and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 If I cut off your arms and cut off your legs Would you still love me anyway? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2016 Baš simpatična tema. Emotivno,nema šta oduzeti,osim dodati. Muškarci vole pesmu Dođeš mi u san,a nisam videla da je neko postavio pa moram ja,samo da nađem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2016 evo je... https://youtu.be/WbOnTNxgmmE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 20, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 12, 2018 Пријави Подели Написано Април 12, 2018 :'-/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 6, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2018 Добро, ова је унисекс, али сад нек прође као мушка. А Јасмин Леви - <3<3<3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука