Mилена КШ Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Izgleda Nidzo da nije...( ili niko nece da prizna da jeste :0102_laugh: ) Ja bih pre procitala knjigu nego pogledala film... ja ni jedno ni drugo ne bih radila 8086.gif Човек Жоја, Paradoksologija and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 eee a ja reko da idemo da gledamo... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Zato što taj nasilni model glorifikuje - i masovno predstavlja kao simpatičan i romantičan. A najveci paradoks u celoj toj prici je (kako sam bar ja uspeo da sagledam situaciju u svojoj okolini) sto upravo te devojke koje su se najvise nalozile na knjigu i film su one koje, cini mi se najvise i teze onom fazonu "mladi, slobodni i ludi", mislim naravno u odnosu na svoje vrsnjakinje.I onda se ispostavi sledece: Imamo feministkinje koje promovisu neki stil zivota. Devojke koje se loze na taj fazon.Iste te devojke se loze na neku knjigu. A iste te feministkinje pljuju po toj knjizi... :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 ja ni jedno ni drugo ne bih radila 8086.gif Ja sam radoznala...( a i te devijacije u ponasanju su mi struka ) Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Jee ljudi, šta znači to 50 nijansi sive? Zbog čega taj naziv? To mi neje jasno. :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 eee a ja reko da idemo da gledamo... Ајмо сви са поука колективно. Ко некад у школи. Adelaida, Deki992, Deja Vu and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 eee a ja reko da idemo da gledamo... radije bih odgledala neki dobar horor film nego ovako nesto 8086.gif Paradoksologija and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Zato sto se doticni domin preziva Grey ( sivo) Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Jee ljudi, šta znači to 50 nijansi sive? Zbog čega taj naziv? To mi neje jasno. :.mislise. Ваљда зато што се тип презива Греј или по нашки Сивоња. Рада.., Dijasporka, Срђан Шијакињић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Ајмо сви са поука колективно. Ко некад у школи. Pre nego sto pocne post..... dada 982 and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Jee ljudi, šta znači to 50 nijansi sive? Zbog čega taj naziv? To mi neje jasno. :.mislise. To sam skoro citao u novinama Grey (siva) je glavni lik, njegovo ime. Pisac rece da je dao to ime zbog toga sto u svakom coveku nista nije crno-belo, vec svaka licnost ima svoje "nijanse". Pa kao zbog toga 50 nijansi tog Greja. A broj 50 je zbog toga sto kao nula pojacava peticu koja je inace u psihologiji broj kojim se jace utice na druge ljude. Ma Grand Show brate, u svakom slucaju... Juanito and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Паде ми на памет, а да није књига нека врста пишчеве аутопсихотерапије за догађај који је проживео па одлучио да је комерцијализује и некако љубавне јаде залечи ловом од књиге и филма? Човек Жоја and pahulja је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 A broj 50 je zbog toga sto kao nula pojacava peticu koja je inace u psihologiji broj kojim se jace utice na druge ljude. To ti je brate skriveni satanisticki iluminatski simbol i u vezi je sa antihristom. Naime, 5+1 (zbog jedne nule jel te)=6, to su tri broja znaci 666. Prosto i jednostavno i savrseno logicno. Juanito, Manolis, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 Мењање свести људи ради нове улоге жена и деце у модерном друштву. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 To ti je brate skriveni satanisticki iluminatski simbol i u vezi je sa antihristom. Naime, 5+1 (zbog jedne nule jel te)=6, to su tri broja znaci 666. Prosto i jednostavno i savrseno logicno. Ma bre citao sam to u 24 sata, nisam ja izmislio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука