Милан Меденица :) Написано Јун 10, 2009 Пријави Подели Написано Јун 10, 2009 Odakle ti ovo da su virusi danas retko ? ;)Avira odlichno radi, za razliku od noda koji mi apsolutno nishta nije nashao. Taj nod sam koristio i nishta mi nije nalazio, teshko .....@@@@paaa, danas svako ima antivirusni softver, i skoro svako "normalan" net, da bi ga apdejtovao. s tim dolazi i daleko manje posla u mom slucaju, odatle da sam morao da nadjem stalni posao zato sto ljudi vise ne zavise od umesnosti servisera koji obilazi kuce ;)audio odlican, video odlican клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 11, 2009 Пријави Подели Написано Јун 11, 2009 Који програм могу да користим да бих скинуо онлајн књигу? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 11, 2009 Пријави Подели Написано Јун 11, 2009 imash internet chitache kao shto su mozila, internet eksplorer, chrome, flock, operu, i ne pada mi ni jedan vishe na pamet. Preko svih mozesh da skinesh on line knjige. AKo nisu veceg formata mozesh on line da ih pregledavash i skoro uvek su u PDF formatu. Treba vreme da se sve strane uchitaju u tvom chitachu i nakon toga kliknesh na file, save as, pdf. Kada si snimio na svoj har disk, neophodno je da imash PDF chitach. Adobi firma proizvodi chitache za pdf format. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2009 Пријави Подели Написано Јун 11, 2009 ???? ??????? ???? ?? ???????? ?? ??? ?????? ?????? ?????? http://get.adobe.com/reader/recimo jedan od onih koji citaju PDF format CDisplay je jedan od onih koji su piratizovali knjige (CBR format), bukvalno skenirane, ali kvalitetno http://www.downloadsource.net/18912/CDisplay-Comic-Reader/ najcesce se koristi za citanje stripova клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Ево рецимо оћу да скинем ову књигу: http://books.google.com/books?id=Sffe9eNg_14C&pg=PA8&lpg=PA8&dq=principles+%22origen+of+%22&source=bl&ots=rNAXnCfPdL&sig=708Hm-xmrh6vA3uRx2aEvkjPhTk&hl=sr&ei=MS0ySq2IBoLesgb3_f3GCQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=6#PPA7,M1 Шта треба да урадим? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 tu knigu ne mozesh da skinesh kako si planirao, jer imash jedan deo koji kaze Ovo je probni prikaz. Ukupan broj prikazanih stranica bice ogranicen. A to se deshava zbog autorskih parava. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Да,прочитао сам,али да ли постоји неки програм који може да избјегне ту забрану? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Nisi pazljivo prochitao. Pishe da je samo probni prikaz, nema cele knjige na netu.. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Па добро,тај пробни приказ? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 Koliko sam ja video ne moze. Verovatno neko ko je bash upucen u te stvari moze da skine. Mada imash na netu pa mozesh i odatle da chitash, a ako hocesh mozesh i da shtampash to shto imash, ali cesh imati ceo prikaz strana sa reklamama i ostalim linkovima. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 ??? ?????? ??? ?? ?????? ??? ?????: http://books.google.com/books?id=Sffe9eNg_14C&pg=PA8&lpg=PA8&dq=principles+%22origen+of+%22&source=bl&ots=rNAXnCfPdL&sig=708Hm-xmrh6vA3uRx2aEvkjPhTk&hl=sr&ei=MS0ySq2IBoLesgb3_f3GCQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=6#PPA7,M1 ??? ????? ?? ??????? da si se malo potrudio ...elem, guglah malo pa naidjoh na ovaj link: http://avaxhome.ws/ebooks/theology_occultism/west_religion/Coptic-Christology-in-Practice.html na toj stranici imas da biras rapidshare ili deposit, neko ju je postavio da moze da se skine ... preporucujem rapidshare ... kad izadje ta stranica, klikni na free user i malo ce da broji sekunde do skidanja i moci ces posle toga da skines confused voila http://rs20.rapidshare.com/files/200635667/CoptChriPrac.rar клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јун 12, 2009 Пријави Подели Написано Јун 12, 2009 БОГ те благословио и свако добро даровао !!!! pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 13, 2009 Пријави Подели Написано Јун 13, 2009 i tebe brate moj, u sve dane tvog zivota клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јун 13, 2009 Пријави Подели Написано Јун 13, 2009 ....рекао бих да је ово баш користан програмчић за пресловљавање текста из Latiničnog у ЋИРИЛИЧНО писмо, а иу другом смеру наравно http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=daa1c682-777b-471a-8fd3-b45c37ce947c&DisplayLang=en Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 14, 2009 Пријави Подели Написано Јун 14, 2009 super, skinuh ga, instalirah, ali KAKO SE OVO UPOTREBLJAVA ?! office 2003 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука