Jump to content

Користан софтвер

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Odakle ti ovo da su virusi danas retko ?  ;)Avira odlichno radi, za razliku od noda koji mi apsolutno nishta nije nashao. Taj nod sam koristio i nishta mi nije nalazio, teshko .....@@@@

paaa, danas svako ima antivirusni softver, i skoro svako "normalan" net, da bi ga apdejtovao. s tim dolazi i daleko manje posla u mom slucaju, odatle da sam morao da nadjem stalni posao zato sto ljudi vise ne zavise od umesnosti servisera koji obilazi kuce ;)audio odlican, video odlican :)
Подели на овим сајтовима

imash internet chitache kao shto su mozila, internet eksplorer, chrome, flock, operu, i ne pada mi ni jedan vishe na pamet. Preko svih mozesh da skinesh on line knjige. AKo nisu veceg formata mozesh on line da ih pregledavash i skoro uvek su u PDF formatu. Treba vreme da se sve strane uchitaju u tvom chitachu i nakon toga kliknesh na file, save as, pdf. Kada si snimio na svoj har disk, neophodno je da imash PDF chitach. Adobi firma proizvodi chitache za pdf format.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

tu knigu ne mozesh da skinesh kako si planirao, jer imash jedan deo koji kaze Ovo je probni prikaz. Ukupan broj prikazanih stranica bice ogranicen. A to se deshava zbog autorskih parava.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

Koliko sam ja video ne moze. Verovatno neko ko je bash upucen u te stvari moze da skine.

Mada imash na netu pa mozesh i odatle da chitash, a ako hocesh mozesh i da shtampash to shto imash, ali cesh imati ceo prikaz strana sa reklamama i ostalim linkovima.

Подели на овим сајтовима

....рекао бих да је ово баш користан програмчић

за пресловљавање  текста из Latiničnog у ЋИРИЛИЧНО писмо, а иу другом смеру наравно

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=daa1c682-777b-471a-8fd3-b45c37ce947c&DisplayLang=en

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...