Ignjatije Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Turbofolk jedini stvarno srpski izvozni adut. Српско оружје масовног уништења. Суптилније од атомског и хемијског. Не уништава инфраструктуру и тела људи. Не загађује еколошку средину, а уништава народе, њихову културу, моду, младо и старо, доноси огромну зараду творцима свакодневно нових и савременијих муниција. Доводи народ до постепеног самоуништења кроз подстицај на нерад, пијанчење, промисуитет, простаклук, неморал и белу кугу. Нико нема што СрБин имаде. RYLAH and Олимп је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Ги мешате работите, оние кои ја освоија Индија (античките дпмневци, а не словенските народњаци) на своите телевизии (Сител, Канал 5 и Алфа) ни пуштаат разни потраги по ѕвезди, фантастик шоуа, гранд ѕвезди и ѕвездички, твоето лице звучи познато, менувам жена, 24 часа свадба, работна акција, брачен судија, балкански измами итн. Во сабота на вечер главни се српските шоуа, во недела исто... Во работните денови ударните термини ги завземаат турските серии, за по нив да има репризи на српските емисии. Македонските емисии и музика доаѓаат дури по 1 часот по полноќ... Главна атракција (најрекламирано де) за Нова Година беше снимка на концерт од Цеца. По сите големи вашари кои се одржуваат низ Македонија главни се српски пејачи. Дури и на овогодинешната народно-верска манифестација „Водици 2015“ во Охрид, кум беше Жељко Јоксимовиќ... Отворете било кој македонски портал и ќе видите преведено на македонски: како Цеца ја гледала Станија, во колку саатот појадувала Сораја, што и` рекла Зорица Брунцлик на Ана Бекута... Овој револт го разбирам, па дури и го подржувам со оглед на тоа што во сите овие емисии застапеноста на Македонците е минимална или никаква. „Работна акција“ (која со „24 часа свадба“ е единствената емисија која ја почитувам; а „Време е за бебе“ за среќа доби и македонска верзија) не е дојдена во Македонија, во разните шоуа (не потраги по ѕвезди) нема Македонски пејачи,во разните потраги по ѕвезди во жирито нема Макеоднци... Но, тоа не значи дека ако оваа кампања успее, а нема да успее за жал, нема да гледам РТС или било која нормална српска телевизија. Брате слушај, почео сам да учим македонски: Си била змијата и си возила точак и ја сретнал зајакот и и рекол: Како си возиш точак кога си немаш ни раце ни нозе? И змијата: У да беее!!! ...и паднала. Јел добро? Исправи где није. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Ги мешате работите, оние кои ја освоија Индија (античките дпмневци, а не словенските народњаци) Sarkazam, šala, ironija, zeza... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 @@Orthophill, Сад смо вам још и криви што немате ништа своје квалитетно, па ни турбофолк, и што просечан Македонац хоће да слуша српску музику? Шта је следеће, Србија ће да вам буде крива зато што су вам политичари неспособни? Олимп and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Шта је следеће, Србија ће да вам буде крива зато што су вам политичари неспособни? Стани мало! Хоћеш да кажеш да смо угрозили позицију Америке? Ајде се смири мало. Јес' да си Србин, али не претеруј толико! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 @@Orthophill, Сад смо вам још и криви што немате ништа своје квалитетно, па ни турбофолк, и што просечан Македонац хоће да слуша српску музику? Шта је следеће, Србија ће да вам буде крива зато што су вам политичари неспособни? Како немају ништа квалитетно, а Боки 13? Kaludjerovic Sreten, RYLAH, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Како немају ништа квалитетно, а Боки 13? Па, што би рекли Рокери с Мораву, фали - Трајче Живановски звани Шит са песмом: Нема више Династије наше "Нема више Династије наше да је давав на ТВ престаше сакам да је видам само еден пат да му се дивам на Блејкот уште еден сат" БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Ако се не варам, а мрзи ме да гуглам, тзв ЛИДЕР те партије је био премијер тзв Р.Македоније, па је након тога био градоначелник једног мањег града у Бугарској. Мислим, не мислим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука