Jump to content

Ulje Kanabisa kao lek?!

Adelaida

Препоручена порука

Како год и шта год, ниједан предлог не може бити гори од чињеничног стања који сада влада на терену.

Жао ми је мало што се у дебате уведе размишљања типа, ма то у Србији не може, Ма они су 100 година испред нас, познавајући србе то сигурно не би било као у португалији итако даље... 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Жао ми је мало што се у дебате уведе размишљања типа, ма то у Србији не може, Ма они су 100 година испред нас, познавајући србе то сигурно не би било као у португалији итако даље... 

Ja volim Srbiju, zaista, ali ipak sam objektivna. :(

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

А ја би да је мењам на боље.

Ништа се ту не може променити (Србија) на боље, ако људи не промене себе.

Констатујем то се неће десити још сто година. Признај да је боље сто година него да сам написала никада се неће десити.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ништа се ту не може променити (Србија) на боље, ако људи не промене себе.

Констатујем то се неће десити још сто година. Признај да је боље сто година него да сам написала никада се неће десити.

боље је сто година. имаш амин за ово.

Подели на овим сајтовима

Ај пробај објективност која не боли. Свој живот гледај. :)

Поприлично су ми недостајали овде савети тог типа, такву те знам, знам да имаш тај Пут.

Ако је са нама све у реду можемо се надати нечему, ако не можемо ништа написати о другоме, можемо имати себе и веровати да ћемо још неког таквог срести.

У нама самима је Царство Божје ако могу да умешам теологију у ову дискусију.

Подели на овим сајтовима

Свој живот гледај. :)

Ah, to se podrazumeva...Sto kaze Dusko radovic, pre no sto krenete da popravljate svet, popravite prvo svoju cesmu u kupatilu, ili makar zube... :D

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Ah, to se podrazumeva...Sto kaze Dusko radovic, pre no sto krenete da popravljate svet, popravite prvo svoju cesmu u kupatilu, ili makar zube... :D

Знао сам да је скупо поправљати себе. :)

Подели на овим сајтовима

Поприлично су ми недостајали овде савети тог типа, такву те знам, знам да имаш тај Пут.

Имам тај пут, али заиста не могу више давати савете, посебно не овде, осећам се измрцвареном од разних дебата,  јер сваки мој став се тумачи кроз ти имаш ја немам. Пример можда и поменутих 100 година тумачиће ти имаш јести наредних 70 година, а ја ћу умрети сутра. Чуо си о чему говорим.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Zloupotrebe je uvek u svemu bilo i biće, na žalost... sve što je dobro i korisno može i da se zloupotrebi. Ako već marihuana može da pomogne teško bolesnim ljudima, daj Bože da se što pre legalizuje. 

Значи ако операција срца може помоћи болесним људима, треба свако да оперише? Моје мишљење је да нема потребе да се легализује нешто што нам је доступно или може бити доступно (легално) кроз здравство. Потребна је можда само измена закона за употребу канабиса или марихуане у медицини, ако даје резултате при лечењу. Има различитих студија које показују да је добро, онда нема проблема, све што је потребно је да се разболиш и посетиш доктора. Све остало је Бугари су ушли у Софију.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Може и тако, пре свега тако сам написала због оног твог тужног смајла, драго ми је што је изазвало осмех на твом лицу. У том правцу је била моја мисао, поправи своје расположење себи колико можеш, брига Србију ако ћеш ти данас плакати и тужна бити . :) Ја ово сигурно не мислим и не кажем тако  само зато што ми се ћефнуло.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...