Jump to content

Медији и Богојављење...

Оцени ову тему

Препоручена порука

па знам, али ја морам да се чудим и надам неким стандардима :)

ako iščuđavaj se, al čuvaj si živci :D

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Ама људи, нису голишави момци овде проблем, а ни мишићави, а ни они мало мање.

nas-odgovor-na.jpg

:D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Добро де, има (вас) и таквих. Али смисао показивања мишића у јавности је да се допаднеш другима. Или ни то није тачно?  

Pa jeste. Svakome imponuje da dobije pohvalu za nesto (u ovom slucaju za fizicki izgled), od drugih. Msm da se ne lazemo.

Коментар је био у одговор на коментар да ће неки мишићавко да буде погођен ако га нека женска третира као ”месо”.

Samo sto je najtuznija stvar u celoj prici, sto na tu "misicavost" najvise paznje obracaju drugi muskarci.
Cak sam stekao i utisak da zene vise vole "obicne" momke, sa stomacicem i slicno, nego tuegnute i bildere. Tj mnoge zene ne vole nabildovane momke. 

Tako da, ako vam je navika da u ruci drzite flasu piva a ne neki sejker sa proteinima, na pravom ste putu da postanete Kazanova! :) :)

Подели на овим сајтовима

да, замисли, затуцан свет... чему се чуди... Боже, Боже

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Исте ове набилдане ликове,можеш видети на стадионима,разно-разним-митинзима срБског патријотског блока,у црним хроникама, црним бисерима,гучи, цециним и лукасовим концертима,итд итд...

Уз ивињење за појединце,из мог искуства највећи број људи који посећују теретане мисим на оне редовне, а и на женске, су такви болиди да је то неопевано...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Уз ивињење за појединце,из мог искуства највећи број људи који посећују теретане мисим на оне редовне, а и на женске, су такви болиди да је то неопевано...

Cuti, nisi is'o na metal koncerte...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

да, замисли, затуцан свет... чему се чуди... Боже, Боже

Јавно дајем сто еврића у динарској противредности,ако ти Никола некад не париш очи. :)

Жао ми је овако млад дечко,прави Хришћанин,па не разуме жаргон данашњег времена.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Чекај, ти стварно мислиш да то некима смета, а нарочито да то смета овим и оваквим ликовима? Па читав смисао билдовања мишића је да се допаднеш другима. Читав смисао ове јурњаве за крстом је да демонстрираш своју сирову снагу и издржљивост. Све у свему, циркус.

Eto, neko bilduje , neko doktorira, a selo tapše po ramenu i jedne i druge ;)

Подели на овим сајтовима

Јавно дајем сто еврића у динарској противредности,ако ти Никола некад не париш очи. :)

Жао ми је овако млад дечко,прави Хришћанин,па не разуме жаргон данашњег времена.

Лепи момци,  стасали за женидбу, a моја улога је да им не помогнем да уђу у проблем. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Лепи момци,  стасали за женидбу, a моја улога је да им не помогнем да уђу у проблем. :)

Да ми њих ипак покријемо,омладина је чудо свашта ће им касти.. :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Да ми њих ипак покријемо,омладина је чудо свашта ће им касти.. :)

Мени изгледају на сликама сви покривени, више не може. :)

Покривени њиховим животним сапутницама, са својим девојкама, са својим женама...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...