Саша од Москве Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 па знам, али ја морам да се чудим и надам неким стандардима ako iščuđavaj se, al čuvaj si živci Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ама људи, нису голишави момци овде проблем, а ни мишићави, а ни они мало мање. Manolis, Никола Поповић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Добро де, има (вас) и таквих. Али смисао показивања мишића у јавности је да се допаднеш другима. Или ни то није тачно? Pa jeste. Svakome imponuje da dobije pohvalu za nesto (u ovom slucaju za fizicki izgled), od drugih. Msm da se ne lazemo. Коментар је био у одговор на коментар да ће неки мишићавко да буде погођен ако га нека женска третира као ”месо”. Samo sto je najtuznija stvar u celoj prici, sto na tu "misicavost" najvise paznje obracaju drugi muskarci.Cak sam stekao i utisak da zene vise vole "obicne" momke, sa stomacicem i slicno, nego tuegnute i bildere. Tj mnoge zene ne vole nabildovane momke. Tako da, ako vam je navika da u ruci drzite flasu piva a ne neki sejker sa proteinima, na pravom ste putu da postanete Kazanova! :) Плутон, Juanito and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Невероватно пуританство у неким ставовима,поготово што је реч о жаргону и забави. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 да, замисли, затуцан свет... чему се чуди... Боже, Боже Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Исте ове набилдане ликове,можеш видети на стадионима,разно-разним-митинзима срБског патријотског блока,у црним хроникама, црним бисерима,гучи, цециним и лукасовим концертима,итд итд... Уз ивињење за појединце,из мог искуства највећи број људи који посећују теретане мисим на оне редовне, а и на женске, су такви болиди да је то неопевано... lab_man and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Уз ивињење за појединце,из мог искуства највећи број људи који посећују теретане мисим на оне редовне, а и на женске, су такви болиди да је то неопевано... Cuti, nisi is'o na metal koncerte... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Koje lozenje... Juanito, feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 да, замисли, затуцан свет... чему се чуди... Боже, Боже Јавно дајем сто еврића у динарској противредности,ако ти Никола некад не париш очи. Жао ми је овако млад дечко,прави Хришћанин,па не разуме жаргон данашњег времена. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Чекај, ти стварно мислиш да то некима смета, а нарочито да то смета овим и оваквим ликовима? Па читав смисао билдовања мишића је да се допаднеш другима. Читав смисао ове јурњаве за крстом је да демонстрираш своју сирову снагу и издржљивост. Све у свему, циркус. Eto, neko bilduje , neko doktorira, a selo tapše po ramenu i jedne i druge Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Zakletva bi trebala malo da se doradi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Јавно дајем сто еврића у динарској противредности,ако ти Никола некад не париш очи. Жао ми је овако млад дечко,прави Хришћанин,па не разуме жаргон данашњег времена. Лепи момци, стасали за женидбу, a моја улога је да им не помогнем да уђу у проблем. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Лепи момци, стасали за женидбу, a моја улога је да им не помогнем да уђу у проблем. Да ми њих ипак покријемо,омладина је чудо свашта ће им касти.. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Да ми њих ипак покријемо,омладина је чудо свашта ће им касти.. Мени изгледају на сликама сви покривени, више не може. Покривени њиховим животним сапутницама, са својим девојкама, са својим женама... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука