JESSY Написано Октобар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Danas se navršava osam godina od smrti jednog od najboljih pevača na prostorima bivše Jugoslavije.Pre nekoliko dana je, u čast tragično preminulog Tošeta Proeskog, grupa maratonaca krenula na 1000 kilometara dug put. Krenuli su iz mesta gde je tragično poginuo 16. oktobra 2007, do Kruševa gde je sahranjen.Povezane vestiProšlo je osam godina od tragedije zbog koje je zanemela cela "Jugoslavija". Na ovaj dan ćemo ga se setiti ne po nesreći, već pesmi. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Тоше Проески ~ Громови на душаМагла пак ме покрива, мириса на невољаНоќва сум ти така самУлици накиснати,прозорци расплаканикаде ли си бар да знамОд небо нек се спуштат и громови на душасамо да ти слушнам гласПризнавам пред светот ќе го минам векотда те најдам ради насРеф.Не можам од тебе да оздравамсета љубов дур сум живна тебе ја потрошивСветот мој минус тебе во негоона што ќе останеМалку еОд небо нек се спуштат и громови на душасамо да ти слушнам гласПризнавам пред светот ќе го минам векотда те најдам ради насРеф.Не можам од тебе да оздравамсета љубов дур сум живна тебе ја потрошивСветот мој минус тебе во негоона што ќе останеМалку еРеф2.Не можам од тебе да оздравамсета љубов дур сум живна тебе ја потрошивНе можам од тебе да оздравамсета љубов дур сум живна тебе ја потрошивСветот мој минус тебе во негоона што ќе останеМалку еМалку е JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=1CX6s3NcF2Q&list=RDXpqJq5w9E7M&index=12 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Kad umrem ti naci ces vremena i nacina Da svratis na mesto svog zlocina ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Седумте стари икони Седумте стари икони за коишто баба ми ми кажуваше во црквата на Свети Сава, кајшто децата беа крштавани. Седумте стари икони, секоја од нив имаше душа. Шест имаа очи кои светат ноќе, а седмата - лееше солзи. За пет, шест, седум векови и уште седумстотини и педесет војни, таа уште ќе плаче за нас. Дали ќе има доволно солзи? Седумте стари икони некои војници ги одземаа. Црквата срамнета со земја, баба ми ми кажуваше. Боже, о Боже, дојди на југ, дојди кај нас. Боже, о Боже, не е толку далеку. Sedam starih ikona o kojima mi je baka pričala, u crkvi Svetog Save, gdje djeca bila su krštena. Sedam starih ikona, svaka od njih imala je dušu. Šesta imala je oči koje svijetlile su noću, a sedma lila je suze. Pet, šest, sedam stoljeća, sedamsto i nešto godina, sedamsto i pedeset ratova, plakala je za nama. Pet, šest, sedam stoljeća, sedamsto i pedeset ratova, i dalje plakat će za nama, hoće li imati dovoljno suza!? Sedam starih ikona, neki vojnici odnijeli su. Crkva sravnata je sa zemljom, baka mi je pričala. Bože, Bože, dođi na jug. Bože, Bože, nije toliko daleko.. Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Среkен роденден! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука