JESSY Написано Јануар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 On 19. 1. 2015. at 20:35, MiroslavJ рече Како кратак овоземаљски живот а како велико дело. facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ww3R8Jzd7ls&index=17&list=RD-mI-lR-mSbY ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 13, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 13, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2015 On 18. 1. 2015. at 21:19, Иван Ивковић рече Тоше Проески - Игра без граница Не слушам његове песме али ово је једна од ретких које су ми се допале иако је тешка патетика. Ваљда због мелодије... 8086.gif Isti slučaj! Ovo mu je najjača pesma mada je patetika kao što kažeš ali je volim eto.. Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 Volim kad peva na makedonskom JESSY је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 26, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Ин МемориамТодор "Тоше" Проески (25. јануари 1981 - 16. октомври 2007) ЗОШТО ОТИДЕ - Тоше Проески Љубовта е икона,знаевме да кажеме,секоја ноќ заклетва.Ветрови на неботоможевме да сопреме.Само Бог знае сè.Зошто отиде? Зошто отиде? Заспивам само за да бидам со тебе,макар на сон да сум твој.Но, сонувам како ти со друг чекориш,со непознат поглед минуваш, минуваш. Барем да се јавеше,збогум да кажеше,последен бакнеж за крај.Нешто што ќе трае,долго да ни останеили да ми кажеш зошто отиде. Во мене уште огнот гори незгаснат,сè е бледо, лажно, знам, без тебе не можам. Заспивам само за да бидам со тебе,макар на сон да сум твој.Но, сонувам како ти со друг чекориш,со непознат поглед минуваш, минуваш. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука