JESSY Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Ја се стварно извињавам... a jel se mlogo izvinjavas.....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Кењало. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Kura(j)ica. Svrshic ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Једна жена ми је причала да је познавала момка и девојку, Курета и Пичета I can`t believe..... :1312_womens: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Zivot je nekom majka a nekom prezime... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 A znam za jednog lika koji se preziva Svrshic. I onda ga u skoli profesorka prozove na tablu, po prezimenu naravno... Hahahahahahaha!!! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Вештица . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Вештица . Andjela Vestica :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Разговор два војника покојне ЈНА пре педесетак година: - Пријатељу, како се презиваш? - Момчилов. - Како чудно презиме! - А, ти? - Ја сам Јакупичак. Deki992, Manolis and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Јануар 15, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2015 Код нас је био један, у ствари више њих, али за једног знам, који се презивао Кењало. После му досадиле доскочице, па променио презиме. И код нас су били Кењало па променили презиме [emoji1] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вук самотњак Написано Јануар 15, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2015 У свим динарским крајевима има много смешних презимена. Како легенда каже, довитљиви Крајишници су крили своја права презимена јер су били константно изложени ратовима и миграцијама. Како је то народ врцавог духа, смишљали су разна комична презимена. Кажу, на подручју Лике, када су наилазили аустријски пописивачи па ако не би затекли домаћина у кући, питали би комшије, а они би брзо смислили какво шаљиво. Тако су записани у матичне књиге па остало Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 16, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2015 a jel se mlogo izvinjavas.....? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука