Jump to content

Смешна презимена...:)))

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Ја се стварно извињавам...
a jel se mlogo izvinjavas.....? :)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Кењало.
:0426_feel:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kura(j)ica.
Svrshic
:((

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Једна жена ми је причала да је познавала момка и девојку, Курета и Пичета
I can`t believe..... :1312_womens:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Вештица .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Разговор два војника покојне ЈНА пре педесетак година:

- Пријатељу, како се презиваш?

- Момчилов.

- Како чудно презиме!

- А, ти?

- Ја сам Јакупичак.

Подели на овим сајтовима

Код нас је био један, у ствари више њих, али за једног знам, који се презивао Кењало. После му досадиле доскочице, па променио презиме. :stadaradim:

И код нас су били Кењало па променили презиме [emoji1]
Подели на овим сајтовима

У свим динарским крајевима има много смешних презимена. Како легенда каже, довитљиви Крајишници су крили своја права презимена јер су били константно изложени ратовима и миграцијама. Како је то народ врцавог духа, смишљали су разна комична презимена. Кажу, на подручју Лике, када су наилазили аустријски пописивачи па ако не би затекли домаћина у кући, питали би комшије, а они би брзо смислили какво шаљиво. Тако су записани у матичне књиге па остало :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...