Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Одлични, разумни коментари! Право освежење... Аурор, Ћириличар and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 elokventan čovek. dobro mu stoji TV. priželjkujem njegove češće nastupe. Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Њега плаћају немачки порески обвезници. Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Одлични, разумни коментари! Право освежење... Dobar je... ja bi doso i reko, ja sam da se sve legalizuje, minimum porezi, kurve, kocka, droga, oruzije! Niko ne bi bio libertarijanac kad bi mene slusao oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 ja sam da se sve legalizuje... kurve Добро, и либертаријанци понекад нешто добро убоду... Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Добро, и либертаријанци понекад нешто добро убоду... Мислим да ниси добро разумео... Код нас мора да се плати. Они социјалисти нуде све бесплатно. Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Одлични, разумни коментари! Право освежење... Да ово ниси ти, Гризли? Личите некако Право освјежење слушати нормалне и аргументоване ставове. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Они социјалисти нуде све бесплатно. There's no such thing as a free hooker! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Да ово ниси ти, Гризли? Личите некако Право освјежење слушати нормалне и аргументоване ставове. Па личимо... :.mislise. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Слушам човека, нисам знао да су либертаријанци за улазак у ЕУ. О чему се ту ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Мислим да он ту бира "мање зло", ако се не варам тако некако је и рекао. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Да ово ниси ти, Гризли? Личите некако Николић је фини и углађени европски господин. Гризли Амер би дошао на ТВ у изгужваној мајици и црвеним патикама. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Мислим да он ту бира "мање зло", ако се не варам тако некако је и рекао. Има поенте онда Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Па то је оно што мене овде често подсете кад се занесем - ЕУ је либертаријанска утопија за Србију... Нажалост. Млађони, Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Па то је оно што мене овде често подсете кад се занесем - ЕУ је либертаријанска утопија за Србију... Нажалост. Улазак у ЕУ значи слободније тржиште... За Србију. Сад, шта је ту добро а шта лоше, већ је питање. Није проблем у слободном тржишту, него у неспособности наших политичара да квалитетно заступају наше интересе. Страни пољопривредници су конкурентнији јер српска влада спутава своје грађане, на примјер. Полако. Прво ући, па онда је трансформисати, изнутра. Мада, либертаријанска мисао није тако јака у континенталној Европи. Но, дајмо времена. Русија, САД и УК имају. Сад чекамо и Европу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука