C.A._R.I.A. Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Братијо, да ли неко користи e-sword програм за читање Библије? Има интересантне модуле,па ми треба помоћ јер их не могу наћи. Користим и Bible Works 7 али нисам нашао додатке за наше преводе Новог Завета,интересује ме Синод и Чарнић,мада би и Бакотић био добар. Има ли неко неки други програм где се могу користити паралелне верзије Библија,а имају и наше? Хвала пуно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Можда ти ово може помоћи ! https://www.pouke.org/svetopismo/ ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Знам за то. Потребно ми је нешто за offline преглед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 koristim Mobipocket reader symbian program na mobilnom i tako mogu citam konvertovane knjige,skini Mobipocket reader ima i za kompjuter,poslacu ti Stari i Novi zavet samo me napomeni porukom . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Хвала,знам за то,мислио сам Библију у паралелном погледу. Кад смо већ код превода,потребан ми је Бакотић ако неко има прву верзију превода целе Библије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 https://cloudconvert.com/ Knjige i tekstove u.pdf ili nekom drugom formatu konvertuješ u .epub i onda ih mozes čitati na svim programima za čitanje knjiga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2015 Знам,али није било питање како да конвертујем формате,већ ми требају додаци за програме који служе за паралелни преглед Библије на више језика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Јануар 16, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2015 Pa...ako neko ima Sinodov i ČArnićev prevod (posebno celu Sinodsku Bibliju) u DOC fajlu, za par nedelja mogu da napravim dodatak za BW, kao što sam napravio za Šarića i KS. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јануар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2015 Синодска Библија са дефтероканонским не постоји још увек у PDF. Синод имаш овде http://verujem.org/biblija/ Да ли имаш Шарића са његовим коментарима у верзији за Bible Works ? Jaко су ми се неки коментари допали,мада нисам читао све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Новембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 On 16. 1. 2015. at 23:34, Midrash рече Pa...ako neko ima Sinodov i ČArnićev prevod (posebno celu Sinodsku Bibliju) u DOC fajlu, za par nedelja mogu da napravim dodatak za BW, kao što sam napravio za Šarića i KS. Извини на сметњи,да ли си успео да направиш додатке за BW ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука