Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Ако би он дозволио Јуче те је "откачио" из "групе" Takav je Zoske. Reaguje emotivno ali ne misli nista lose, cool je lik. Kad bi Zvone prestao da pise o "E" temama opet bi se "pojavio" u Zosketovoj grupi. Зосима and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Upravo tako. Konacno, mi koji znamo za Boga tek nemamo prava da se bunimo i da klonemo. A evo i ovo sto drzim u potpisu, odlicna je misao, bas ovo sto si rek`o iznad: "Always remember - your focus determines your reality." tj., ko ne razume - ono na sta si usredsredjen odredjuje tvoju kompletnu stvarnost. I treba da pogleda film. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Ne bi da mračim ionako mračnu temu, ali sve mi se čini da nas kolje to što ovde već toliko dugo vlada jedan perverzni društveno-političko-ekonomski sistem koji šalje poruku ljudima da ne mogu ništa da urade i ničemu da se nadaju osim ako i sami ne postanu deo bolesnog sistema. Pa onda puno onih koji navodno kritikuju sistem to rade zato što ne mogu i sami da učestvuju nekako u njemu i da izvuku korist. Oni drugi koji bi stvarno da menjaju nešto su odavno digli ruke, verovatno se plašeći da će im neke promene upropastiti i ovo jedva egzistencije što imaju i nadaju se da će se promene nekako desiti same od sebe, neko drugi će da ih pokrene i sprovede, i da njih neće zahvatiti. Ali nažalost nema od toga ništa. A oni kojima je celog cirkusa preko glave, oni se pokupe i odu. Teško će bilo šta stvarno da se menja ovde dok se ne stvori stvarna kritična masa ljudi koji će to želeti, a bojim se da će do toga doći tek kada stvarno lupimo o dno, bez mogućnosti povratka i dalje kupovine vremena... -Владимир-, Милан Ракић, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Da sam u Srbiji isto bi izgubio nadu na bolje. Ja sam posle pada Slobe kao klinac stvarno verovao da ce Srbija ici dobrim putem. Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Јесам и њега и Млађу... Него бата Рако,нешто сам размишљао ,можда би војска могла нешто учинити,неки војни пуч, једино би 63, могла у коштац са сај-ом ,биом... Та нећемо ваљда измеђ` себе да се бијемо Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 I treba da pogleda film. Pa to se podrazumeva... Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Da sam u Srbiji isto bi izgubio nadu na bolje. Ja sam posle pada Slobe kao klinac stvarno verovao da ce Srbija ici dobrim putem. Ниси једини. Ја сам замишљао да ће 6-ог октобра онај висити на Теразијама, Пинк нестати из етра, а Небојша смењен са места НГШ. Онај је умро како је умро у Хаагу неколико година после, касније убијени Премијер Србије је прво своје гостовање након 5-ог октобра имао управо на Пинку, а Неша је био НГШ још годину и више дана... Ово наравно само симболике ради, нисам наравно мислио да ће се ствари тек тако променити чак и да су се лична очекивања испунила... Grizzly Adams and Пг је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Него бата Рако,нешто сам размишљао ,можда би војска могла нешто учинити,неки војни пуч, једино би 63, могла у коштац са сај-ом ,биом... Ма немој ни да се шалите са тим, само нам треба још крви... Боже сачувај! А и да се, не дај Боже, деси - ништа се не би променило. Код нас није проблем ко је на власти, него каква је природа власти. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Ниси једини. Ја сам замишљао да ће 6-ог октобра онај висити на Теразијама, Пинк нестати из етра, а Небојша смењен са места НГШ. Онај је умро како је умро у Хаагу неколико година после, касније убијени Премијер Србије је прво своје гостовање након 5-ог октобра имао управо на Пинку, а Неша је био НГШ још годину и више дана... Ово наравно само симболике ради, нисам наравно мислио да ће се ствари тек тако променити чак и да су се лична очекивања испунила Posto sam znao za RTL, nisam verovao da ce Pink nestati. Prema meni posle 5 oktobra je najveca greska bila forsiranje uvoza u odnosu na izvoz i previse verovanje u strane investore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Upravo tako. Konacno, mi koji znamo za Boga tek nemamo prava da se bunimo i da klonemo. A evo i ovo sto drzim u potpisu, odlicna je misao, bas ovo sto si rek`o iznad: "Always remember - your focus determines your reality." tj., ko ne razume - ono na sta si usredsredjen odredjuje tvoju kompletnu stvarnost. У суштини о томе давим овде цело време... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Сећате ли се ове Ђинђићеве кампање? Шта год мислили о њему и његовој политици, ово је било јединствено и по мом мишљењу сјајно. Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Шта год мислили о њему и његовој политици, ово је било јединствено и по мом мишљењу сјајно. Јесте, само је дошло касно, у време када су он и екипа око њега већ стекли милионе, а до јуче су били клошари, па народ није веровао у све то, деловало као још један медијски спин. Сећам се тачно колико су људи били огорчени том кампањом. Нешто сад размишљам кад гледам ову тему и одговоре на њој: Је ли у Србији икада био политичар који је заиста веровао у оно што прича и ширио позитивну енергију око себе, а да није био хохштаплер ил нешто слично, неко кога је и народ хтео да прати? Мени једино на памет падају кнез Михаило и краљ Петар, нисам сигуран да могу да се сетим још неког. Manolis, Данче*, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Чак и овог чупавог Зоскета би загрлио од муке. Ма наравно, дај шта даш RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Нешто сад размишљам кад гледам ову тему и одговоре на њој: Је ли у Србији икада био политичар који је заиста веровао у оно што прича и ширио позитивну енергију око себе, а да није био хохштаплер ил нешто слично, неко кога је и народ хтео да прати? Друг Тито. Ако изузмеш ”веровао у оно што прича” део, све друго је испунио. RYLAH and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Ма наравно, дај шта даш Па то је пример за ове неожењене, не мож` много да се бира. Ако у односу има страсти, то је то... Млађони and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука