Jump to content

Шта вам је баш привлачно? (код партнера)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ona da brani, on da decu hrani  :D

Mene privlači kad su muškarci nežni prema deci i životinjama. I kad seckaju povrće i kuvaju  :D​. I kad nisu zatucani.

A prijatelje mogu da imam razne, tu su kriterijumi drugačiji.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Сви смо ми мужевни, јаки, секси и самоуверени у јавности. То није толико тешко, мало само вежбе треба. И ОК, занимљива је та игра, флертовање, освајање, није да није. Кад останемо сами са собом, онда је често мало другачије. Онда на површину испливају слабости разне, па ваш мужевни витез одједном постане потпуно беспомоћно огољено створење. Кад живите с неким, онда нећете може да се претварате 24/7 нити ће тај неко моћи да се претвара пред вама. У тим тренуцима, када падну све маске, схватићете да су све те ваше платонске идеје о идеалним особинама једно велико ништа. Неупотребљиве за реални живот.

Подели на овим сајтовима

On 5. 1. 2015. at 13:27, Paradoksologija рече

Mene privlači kad su muškarci nežni prema deci i životinjama. I kad seckaju povrće i kuvaju  :D​. I kad nisu zatucani.

Ех, систер. Да смо се раније срееееелииии... :D

Подели на овим сајтовима

On 5. 1. 2015. at 13:40, Juan рече

Сви смо ми мужевни, јаки, секси и самоуверени у јавности. То није толико тешко, мало само вежбе треба. И ОК, занимљива је та игра, флертовање, освајање, није да није. Кад останемо сами са собом, онда је често мало другачије. Онда на површину испливају слабости разне, па ваш мужевни витез одједном постане потпуно беспомоћно огољено створење. Кад живите с неким, онда нећете може да се претварате 24/7 нити ће тај неко моћи да се претвара пред вама. У тим тренутцима, када падну све маске, схватићете да су све те ваше платонске идеје о идеалним особинама једно велико ништа. Неупотребљиве за реални живот.

E, to je osnovno, ali teško vidljivo na prvi pogled - sposobnost da pred drugom osobom budeš ludački iskren i autentičan i da preživiš njegovu ludačku iskrenost i autentičnost.

To je i snaga i nežnost, i muževnost i ženstvenost. Bez toga je uvek bolje biti sam.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 5. 1. 2015. at 13:40, Juan рече

Сви смо ми мужевни, јаки, секси и самоуверени у јавности. То није толико тешко, мало само вежбе треба. И ОК, занимљива је та игра, флертовање, освајање, није да није. Кад останемо сами са собом, онда је често мало другачије. Онда на површину испливају слабости разне, па ваш мужевни витез одједном постане потпуно беспомоћно огољено створење. Кад живите с неким, онда нећете може да се претварате 24/7 нити ће тај неко моћи да се претвара пред вама. У тим тренуцима, када падну све маске, схватићете да су све те ваше платонске идеје о идеалним особинама једно велико ништа. Неупотребљиве за реални живот.

Eee kako mene ovo plasi :0222_shocked:  Ali jeste to, tek kad pocnes da zivis sa nekim vidis ustvari kakav je, i vrline i mane u pravom svetlu.

Подели на овим сајтовима

Privlači miris, onaj individualni miris osobe suprotnog pola koji se podudara sa tvojim, pored očiju, ruku, usana i ostalog. :)

Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk

Подели на овим сајтовима

On 4. 1. 2015. at 15:11, Juan рече
У почетку једни другима тепају: ”пиле моје, јагње моје.

Срео Мујо Хасу након 60г. сад већ имају преко 80г.
Каже Мујо Хаси:ајмо код мене јаране.
Обрати се жени:
-мацо наточи нам по једну ракијицу-она наточи
-пиле нарежи нам мало мезе - она нареза
-јање направи нам кафу - она направи
Гледа Хасо и каже Муји:
- зар је могућа толика љубав након толико год.брака да он своју жену зове мацо,пиле,јање?
Мујо одговара:
- јаране није ти то никакава љубав,него болан ја ти већ 5г.немам појма како се она зове....  :D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

За даровитог, духовитог, племенитог момка који зна шта хоће и поред кога се човек осећа сигурно и спокојно дајем све. :D Ценим слободу духа, сталоженост, оданост, љубав према уметности и ситницама које живот значе, свашта нешто...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2015. at 12:00, Anika рече

За даровитог, духовитог, племенитог момка који зна шта хоће и поред кога се човек осећа сигурно и спокојно дајем све. :D Ценим слободу духа, сталоженост, оданост, љубав према уметности и ситницама које живот значе, свашта нешто...

А шта нудиш?

P. S.

Не продајем и не купујем ништа, само сам радознао. :)

Подели на овим сајтовима

Веровали или не, мене код жена привлачи љубав према Богу у сваком погледу, која се огледа у једној фантастичној и непробојној интими.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

On 8. 2. 2015. at 12:05, Juan рече

А шта нудиш?

P. S.

Не продајем и не купујем ништа, само сам радознао. :)

Нудим живот пун изненађења. :D

Шалим се, не нудим ништа на почетку. Само посматрам, ослушкујем, бележим поене или нешто друго и не отварам своје карте. Ближи одговор не могу да дам за један форум. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...