Paradoksologija Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Ona da brani, on da decu hrani Mene privlači kad su muškarci nežni prema deci i životinjama. I kad seckaju povrće i kuvaju . I kad nisu zatucani. A prijatelje mogu da imam razne, tu su kriterijumi drugačiji. Данче*, звончица and Milica89 је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Сви смо ми мужевни, јаки, секси и самоуверени у јавности. То није толико тешко, мало само вежбе треба. И ОК, занимљива је та игра, флертовање, освајање, није да није. Кад останемо сами са собом, онда је често мало другачије. Онда на површину испливају слабости разне, па ваш мужевни витез одједном постане потпуно беспомоћно огољено створење. Кад живите с неким, онда нећете може да се претварате 24/7 нити ће тај неко моћи да се претвара пред вама. У тим тренуцима, када падну све маске, схватићете да су све те ваше платонске идеје о идеалним особинама једно велико ништа. Неупотребљиве за реални живот. GeniusAtWork, pahulja, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 On 5. 1. 2015. at 13:27, Paradoksologija рече Mene privlači kad su muškarci nežni prema deci i životinjama. I kad seckaju povrće i kuvaju . I kad nisu zatucani. Ех, систер. Да смо се раније срееееелииии... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 On 5. 1. 2015. at 13:40, Juan рече Сви смо ми мужевни, јаки, секси и самоуверени у јавности. То није толико тешко, мало само вежбе треба. И ОК, занимљива је та игра, флертовање, освајање, није да није. Кад останемо сами са собом, онда је често мало другачије. Онда на површину испливају слабости разне, па ваш мужевни витез одједном постане потпуно беспомоћно огољено створење. Кад живите с неким, онда нећете може да се претварате 24/7 нити ће тај неко моћи да се претвара пред вама. У тим тренутцима, када падну све маске, схватићете да су све те ваше платонске идеје о идеалним особинама једно велико ништа. Неупотребљиве за реални живот. E, to je osnovno, ali teško vidljivo na prvi pogled - sposobnost da pred drugom osobom budeš ludački iskren i autentičan i da preživiš njegovu ludačku iskrenost i autentičnost. To je i snaga i nežnost, i muževnost i ženstvenost. Bez toga je uvek bolje biti sam. Снежана, Dijasporka, pahulja and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 On 5. 1. 2015. at 13:40, Juan рече Сви смо ми мужевни, јаки, секси и самоуверени у јавности. То није толико тешко, мало само вежбе треба. И ОК, занимљива је та игра, флертовање, освајање, није да није. Кад останемо сами са собом, онда је често мало другачије. Онда на површину испливају слабости разне, па ваш мужевни витез одједном постане потпуно беспомоћно огољено створење. Кад живите с неким, онда нећете може да се претварате 24/7 нити ће тај неко моћи да се претвара пред вама. У тим тренуцима, када падну све маске, схватићете да су све те ваше платонске идеје о идеалним особинама једно велико ништа. Неупотребљиве за реални живот. Eee kako mene ovo plasi Ali jeste to, tek kad pocnes da zivis sa nekim vidis ustvari kakav je, i vrline i mane u pravom svetlu. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Privlači miris, onaj individualni miris osobe suprotnog pola koji se podudara sa tvojim, pored očiju, ruku, usana i ostalog. Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Драшко, Milica89, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 On 4. 1. 2015. at 15:11, Juan рече У почетку једни другима тепају: ”пиле моје, јагње моје. Срео Мујо Хасу након 60г. сад већ имају преко 80г. Каже Мујо Хаси:ајмо код мене јаране. Обрати се жени: -мацо наточи нам по једну ракијицу-она наточи -пиле нарежи нам мало мезе - она нареза -јање направи нам кафу - она направи Гледа Хасо и каже Муји: - зар је могућа толика љубав након толико год.брака да он своју жену зове мацо,пиле,јање? Мујо одговара: - јаране није ти то никакава љубав,него болан ја ти већ 5г.немам појма како се она зове.... Dijasporka, Снежана, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 https://www.facebook.com/naxiradio/photos/a.286284410283.319823.82978375283/10155138495810284/?type=1&theater ivanaika, milijan75, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Kad je kao detence, kad se postidi, npr. https://www.pinterest.com/explore/smiling-faces/ Dijasporka, Драшко and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 За даровитог, духовитог, племенитог момка који зна шта хоће и поред кога се човек осећа сигурно и спокојно дајем све. Ценим слободу духа, сталоженост, оданост, љубав према уметности и ситницама које живот значе, свашта нешто... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 On 8. 2. 2015. at 12:00, Anika рече За даровитог, духовитог, племенитог момка који зна шта хоће и поред кога се човек осећа сигурно и спокојно дајем све. Ценим слободу духа, сталоженост, оданост, љубав према уметности и ситницама које живот значе, свашта нешто... А шта нудиш? P. S. Не продајем и не купујем ништа, само сам радознао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Веровали или не, мене код жена привлачи љубав према Богу у сваком погледу, која се огледа у једној фантастичној и непробојној интими. aliluja and pahulja је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Tek nakon ovih tema gde se pominje to cenjenje, skontah da nista posebno ne cenim. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Mene najvise privlaci smisao za humor! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 On 8. 2. 2015. at 12:05, Juan рече А шта нудиш? P. S. Не продајем и не купујем ништа, само сам радознао. Нудим живот пун изненађења. Шалим се, не нудим ништа на почетку. Само посматрам, ослушкујем, бележим поене или нешто друго и не отварам своје карте. Ближи одговор не могу да дам за један форум. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука