nedeljko Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Јуче је у Србији десило много више од локалних избора! Из Западне Србије кренуо је талас националног и патриотског буђења које ниједна медијска блокада неће моћи да заустави. Покрет Двери је на локалним изборима у Лучанима освојио 12 одсто гласова бирача у условима потпуне медијске блокаде и нефер предизборне утакмице. Режимска медијска блокада Двери се наставља несмањеним интензитетом, па о успеху Двери у Лучанима ниједан велики медиј није известио грађане Србије на адекватан начин. Верујемо, међутим, да је још један разлог што СНС крије резултат тај што су напредњаци изгубили подршку чак 10 одсто грађана! Дакле: док су Двери дуплирале резултат у односу на мартовске изборе, СНС је изгубио читавих 10 одсто! То све значи да се јуче у Србији десило много више од локалних избора! Из Западне Србије кренуо је талас националног и патриотског буђења које ниједна медијска блокада неће моћи зауставити. Резултат из Западне Србије имаће домино ефекат на целу Србију. То режим зна и зато прећуткује огроман изборни успех Двери - остварен без новца, медија и страначке пропагандне машинерије као што крије и свој пад - који ће се несумњиво наставити. Инфо служба Покрета Двери http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/6247-zasto-se-kriju-rezultati-iz-lucana.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Децембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Децембар 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Изгледа да су режимлије коначно постале свесне снаге коју покрет Двери има, снаге да изведу народ на улице и у дане кад није парада педера и да на улици сруше режим. Плашим се да сад креће одмазда према свима који ће се изјашњавати као чланови Двери, свуда и на сваком месту. Стога предлажем и да се овакве теме не каче на форум, да немамо проблема кад крене тај сукоб титана наше политичке сцене. Juanito, GeniusAtWork, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 mi nismo politička stranica tako da nećemo reklamirati poolitički obojene teme. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Изгледа да су режимлије коначно постале свесне снаге коју покрет Двери има, снаге да изведу народ на улице и у дане кад није парада педера и да на улици сруше режим. Плашим се да сад креће одмазда према свима који ће се изјашњавати као чланови Двери, свуда и на сваком месту. Стога предлажем и да се овакве теме не каче на форум, да немамо проблема кад крене тај сукоб титана наше политичке сцене. Mislim da nema potrebe za ovom ironijom i sarkazmom. Trenutno je u Srbiji stanje takvo da naprednjaci od mesta do mesta gde se odrzavaju izbori salju svoje batinase,salju svoje dzipove i uteruju strah ljudima i to pritom danas kad u Srbiji nesumnjivo imaju veliku podrsku. Sta ce biti kada ta podrska opadne? hoce li ubijati? Juce su napadani i tuceni aktivisti Ds-a,Sps-a,Dveri... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Mislim da nema potrebe za ovom ironijom i sarkazmom. Trenutno je u Srbiji stanje takvo da naprednjaci od mesta do mesta gde se odrzavaju izbori salju svoje batinase,salju svoje dzipove i uteruju strah ljudima i to pritom danas kad u Srbiji nesumnjivo imaju veliku podrsku. Sta ce biti kada ta podrska opadne? hoce li ubijati? И по чему их то разликује од било које друге партије или покрета у Србији, укључујући и Двери? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Wow... lucani? Svaka cast... ovo je veliki udrac za SNS sto su dveri trece u lucanima... Svaka cast dveri, ovo je sigurn korak ka rusenju vlsti i ka tome da nam supermena zameni bibliotekar.. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 И по чему их то разликује од било које друге партије или покрета у Србији, укључујући и Двери? Ne razumem? Da li Dveri salju batinase u dzipovima od palanke,sela,varosice gde se odrzavaju izbori novcem gradjana da batinaju njihove protivnike? Naravno da ne. Mislim ako je to poenta tvoje ove poruke i pitanja jer ne mogu razaznati sta si hteo reci apropo konkretnosti moje poruke. A sto se tice Mladje pa znas da se svaka anketa o popularnosti neke stranke ili nekog politicara radi na par stotina ispitanika(nekad i vise desetina znam,veruj mi),a Lucani ipak imaju skoro 30tak hiljada ljudi,priznaces malo pristojnija i sigurnija anketica. Koja moze ali i ne mora biti neki veci pokazatelj. Inace jos jedan zanimljiv klip odbornik Sns-a u pokusaju da potkupi kandidata Dveri na izborima u Lucanima I dalje se pitam,sta ce raditi kad ne budu bili na 60%,nego 40%,30%,20%... Ovde su ubistva sa politickim vidom i zastrasivanjem jedna vrsta sigurice u nekim nastupajucim godinama. Ne daj Boze. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Dverjanski inspektori? Dverjanska straža? Šta je bre ovo!? Млађони, Avocado, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Ne razumem? Da li Dveri salju batinase u dzipovima od palanke,sela,varosice gde se odrzavaju izbori novcem gradjana da batinaju njihove protivnike? Naravno da ne. Mislim ako je to poenta tvoje ove poruke i pitanja. A sto se tice Mladje pa znas da se svaka anketa o popularnosti neke stranke ili nekog politicara radi na par stotina ispitanika,a Lucani ipak imaju skoro 30tak hiljada ljudi,priznaces malo pristojnija i sigurnija anketa. Како бре немају?! Па видиш да се већ организују у тројке ради "заштите". А иначе имају организоване групе за разбијање трибина, за малтретирање неистомишљеника и слично. Све више показују право лице - простаци и силеџије, само што су за сада толико маргинални и небитни па немају прилике да заводе ред својим методама. Овде мислим на "старешинство" и њихове ајнзац групе. Међу чланством има много пристојног света за који се питам шта раде са овима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 ovj Rile je notar 100 % prvo proziva radula sad dveri... smo gazi po opoziiji :P Милан Ракић, RYLAH, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Како бре немају?! Па видиш да се већ организују у тројке ради "заштите". А иначе имају организоване групе за разбијање трибина, за малтретирање неистомишљеника и слично. Све више показују право лице - простаци и силеџије, само што су за сада толико маргинални и небитни па немају прилике да заводе ред својим методама. Овде мислим на "старешинство" и њихове ајнзац групе. Међу чланством има много пристојног света за који се питам шта раде са овима. Kakve crne trojke? To sto se neko nasao u svojoj rodjenoj kuci i krenuo da snima je organizacija i crna trojka? Brate...bez uvrede ali ne znam sta na to da ti kazem. Covek snima sa terase. A ovo ostalo ne znam o cemu pricas...Tom logikom mozes da optuzis i da ovaj forum stoji iza ovoga ili onoga,mislim...ajmo sve djuture u isti dzak. Inace licno sam bio prisutan u Beogradu tokom martovskih predizbornih desavanja kad su Dverjane napali doduse verbalno (nas troje) vise desetina ljudi iz nekoliko automobila i da nije bilo pribranosti neke verovatno bi se proslo sa batinama,bili smo krivci jer smo nosili predizborni materijal Dveri. Posto sam radio na izborima kao cuvar glasackih kutija licno sam gledao kako su na prozorima stajali celavci i to vise desetina zajedno za opstinskim rukovodiocima Sns-a sa Vozdovca dok se broje glasovi. Nekoliko puta su na izborna mesta pretecim stavom ulazili ljudi sa znackama policije zajedno sa tim istim funkcionerima. Posto sam bio na istim izborima licno sam gledao kako opstinski rukovodioci sns-a dolazeci sa porodicom i obilazeci mesta vise puta tokom izbora javno pozivaju ljude za koga da glasaju na izbornom mestu,dele neke stvari i slicno. Zato i znam da je sve ovo istina sto se desava u unutrasnjost,sto ljudi dobijaju batine,sto se salje 30 dzipova iz Beograda na mesto izbora i slicno. I ponavljam ako to rade danas kad je veliki Vucic na 120% popularnosti a Sns na 60%,sa svim svojim medijima,sta ce raditi sutra kada ljudi malo prokljuve realnost i kad krene pad popularnosti? To je bitno u celoj prici,a ne rezultat Dveri ili ne znam cega,jer verujem da su i zivoti u pitanju ako se ovako nastavi. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2014 Kakve crne trojke? To sto se neko nasao u svojoj rodjenoj kuci i krenuo da snima je organizacija i crna trojka? Brate...bez uvrede ali ne znam sta na to da ti kazem. Covek snima sa terase. A ovo ostalo ne znam o cemu pricas...Tom logikom mozes da optuzis i da ovaj forum stoji iza ovoga ili onoga,mislim... Ја знам о чему причам. Качили људи по форуму простаклуке и изазивање кавге Бошка Обрадовића и осталих из Двери. По ономе што сам видео, захваљујем Богу што су крајњи маргиналци, иначе би до сад већ имали своју страначку полицију. Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука