Jura Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Превод. Како је живот Карас? Није то ништа хвала (merci-француски)! Истина миш није риба, али значење је приближно иста. Это будет мой дневник. Мне тут удобно с вами общаться. Прошу любить и жаловать! Ово је мој блог. Онда сам удобно комуницирају са вама. Молимо вас да воле и подржавају! GeniusAtWork, ИгорМ, Срђан Шијакињић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Мы живем по Григореанскому календарю. А Церковь по Юлианскому. Как празновать Новый Год когда мы постимся? Живимо од Григореанскому календару. И црква по Јулијанском. Како празноват Нова година кад смо брзо? :.mislise. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Kakav je čudan Rus ovde na sajtu nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Если писать без перевода, меня кто нибудь понимает? Я пока буду переводить, так я сам немного учу Сербский язык. А у нас у Русских есть праздник "Старый Новый Год", а у вас есть такой? И ми имамо одмор у руском "Стари Нове године", а имате такав? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Kakav je čudan Rus ovde na sajtu О! Иоанна, здравствуйте! Я, что не туда попал? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Всё зависит от цели попадания Jakov Edeski је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Если писать без перевода, меня кто нибудь понимает? Я пока буду переводить, так я сам немного учу Сербский язык. А у нас у Русских есть праздник "Старый Новый Год", а у вас есть такой? И ми имамо одмор у руском "Стари Нове године", а имате такав? В Сербии это называется "Сербский Новый Год" .И также весело празднуется,как и у нас Kaludjerovic Sreten, Ненад Р., Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Цель... Ну да, ну да... Хотел создать свой, так сказать, уголок для общения, где я как у себя дома, но и не забывать что я в гостях. Я видел тут есть место общения по русски, но тогда меня не поймут другие. Во примерно так. Желео да створи своје, да тако кажем, место за комуникацију, где сам као код куће, али не заборавите да сам био на забави. Видео сам да постоји место да комуницирају на руском, али онда не разумем друге. У овако нешто. Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Я чудесно всё поняла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Если писать без перевода, меня кто нибудь понимает? Naravno. Slicni su jezici. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Naravno. Slicni su jezici.[/quoteNisu baš slični ... Meni se čini da znam jezik prilično,a i ne razumem često... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Я чудесно всё поняла Ооо! Я в этом не сомневаюсь, вы мой ангел хранитель этом форуме. Понимают ли другие? Ооо! Не сумњам, ти си мој анђео чувар овај форум. Разумемо друге? Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Кто русский знает,тот понимает,но на своем примере знаю,что ни фига не понятно. Хоть и кажется,что языки похожие,мне понадобился год,чтобы я начала нормально понимать сербский,а сербам русский тяжелее понять,если это,конечно,не стандартные выражения Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jura Написано Децембар 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 А есть обычай купаться в праздник Крещения? И то је обичај да се купају на празник Богојављења? Kaludjerovic Sreten, nana and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Осторожно! Неофит! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 Мне кажется,что это мы,русские,такие сумасшедшие Ненад Р., Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука