JESSY Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Otac tragično nastradale Tijane Jurić nedavno je obelodanio da glumac Žarko Laušević piše pesmu posvećenu njegovoj kćerci i javno mu se zahvalio na tome. Potresna pesma ugledala je svetlost dana, a mi vam je prenosimo u celosti! Podsećanja radi, slučaj Tijane Jurić iz Bajmoka potresao je celu Srbiju u julu ove godine, kada je devojčica nestala, i nakon 13 dana potrage pronađena mrtva. Za njeno ubistvo optužen je i uhapšen mesar Dragan Đurić iz Surčina. Očeva pesma (Posvećeno Tijani Jurić) Kada neko sruši sve štovolimkada nekokada neko uradi toja ću muNe diraj TijanuKada neko nešto mojenjui kad više nit mogu dadišemkada znaju da ne živimvišeja ću tadaNe diraj mi TijanuI kad prestadoh da jedemI kad prestadoh da ćutimKad odustah i da jesamI kda više nisamja ćuNjuTijanu mi ne diraj kad bi neko pokušao istokad bi neko iskušaoTijanu, moju TijanuAnđela sa otvorenimočimadušu još nezaljubljenudevojčicu nepoljubljenuja bihOprosti, ali gde si bio, BožeJa bihOprosti miNiko drugi ne možeI ne treba da Oca do nebaali ja bihkada bi neko hteo dapovredi opetžda odvede nekudTijanu moju Tijanuja bih da tada samogledaoja bih ga tadagledaoja bih samo tadagledaoja bih ga samo tadagledaoI zaklaću ga očimaNe diraj midete mojeTijanu Žarko Laušević,1. novembar 2014. Izvor: Pressonline, Srbijadanas Снежана, Милан Ракић and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука