Ленка* Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Ја не знам ко сте ви и одакле се јављате... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ја не знам ко сте ви и одакле се јављате... Ко? Гризли? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Па из шуме, одакле би се мечка јављала... Милан Ракић and Ленка* је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Па из шуме, одакле би се мечка јављала... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Тенк ју енд гуд најт :4869: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Тенк ју енд гуд најт :4869: Вид` сад. Па ниси се ваљда наљутила? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Вид` сад. Па ниси се ваљда наљутила? Не, бре, зашто??? Тенк ју у смислу хвала што ме насмејасте у касне сате, а гуд најт јер стварно одо` у крпе, сабајле устајем да водим дете у вртић Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ниси на одмору? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ако мене питаш - Не допуштају ми да се одморим А, ако мислиш на оно летовање... Чек` кад се гастербајтер врати, па ако донесе неки евро, можда и одемо на море... Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Тенк ју енд гуд најт :4869: E brdjnko, kad se ostavis tih krava tamo po brdu, pa se spustis do ravnice dole, javi se d se slikamo za forum pored spomenika novoga oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 E brdjnko, kad se ostavis tih krava tamo po brdu, pa se spustis do ravnice dole, javi se d se slikamo za forum pored spomenika novoga Али обавезно да понесеш порцуланског коњића. Без њега то неће бити то... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Значи зими нема летовања... Бедак. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Значи зими нема летовања... Бедак. ...сам ал` волим да живим. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 E brdjnko, kad se ostavis tih krava tamo po brdu, pa se spustis do ravnice dole, javi se d se slikamo za forum pored spomenika novoga На мом брду нема крава, само камиле. (има један декица који однекуд доводи омање стадо коза на игралиште преко пута наше улице, и моје млађе дете кад види кроз прозор каже: "Маамааа, види, камилеее!!" ) За сликање договорето. Јављам се кад планирам да сиђем у цивилизацију Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука