Jump to content

Постављена макета авиона Миг-21 у Крушевцу

Оцени ову тему

Препоручена порука

"KRUŠEVLJANI OGORČENI Posekli drvored da se bolje vidi „mig“"

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/521395/KRUSEVLJANI-OGORCENI-Posekli--drvored-da-se-bolje--vidi-mig

ajme ovo su vec gluposti.. koji drvored ??? onih 10 stabala pored blatnavog puta pored aerodroma.... ili ona stabla koja su korenjem urnisala ulicu i trotoar jer je neko zasadio prejaka stabla a stavio preslab beton....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

samo ne znam sta ce im, ni ovo sto imamo od stanova ne moze da naselimo vec 20 godina nam je broj stanovnika 120 000....

Па о томе ти и причам... На РТС-у се помиње тих 8000 станова...

А зашто ниеј изграђен аеродром у Росуљама и где су паре...

https://www.pouke.org/forum/topic/37188-%D0%BF%D0%B0%D0%B6%D1%9A%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%83-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE/page-2#entry1221622

Подели на овим сајтовима

А зашто ниеј изграђен аеродром у Росуљама и где су паре...

Lopuze ko lopuze.. sta ces... mada ne znam jel si bio tu to je ogroman prostor.. moze da stanu i aerodrom i stanovi... mislim do sad je tu pored arodroma bio kukurz stalno...... ima tu mesta za stanova koliko ti dusa zeli + jedan medjunarodni aerodrom....

Подели на овим сајтовима

ajme ovo su vec gluposti.. koji drvored ??? onih 10 stabala pored blatnavog puta pored aerodroma.... ili ona stabla koja su korenjem urnisala ulicu i trotoar jer je neko zasadio prejaka stabla a stavio preslab beton....

А јел` си прочитао остатак текста? Оно око окретања авиона на одређену страну? :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

А јел` си прочитао остатак текста? Оно око окретања авиона на одређену страну? :)

ma ne mogu da citam uopste kad pricaju o rusenju drvoreda.. tamo ima desetak stabala i to je to.... i u svakom slucaju bi morali da ih sruse ako oce da postavljaju trotoar tu... jer ta stabla pustaju debelo korenje i podigli bi trotoar..

no nebitno..

Подели на овим сајтовима

Profesor istorije Branimir Šoškić pita se šta avion predstavlja. 

- Moglo bi se postaviti pitanje zašto je postavljen baš tu i okrenut ka jugu, ka Kosovu. I još ruski avion! - kaže Šoškić. 

7896634  7896634  7896634  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  :))  :))  :))

Болес` мозга...

Подели на овим сајтовима

Profesor istorije Branimir Šoškić pita se šta avion predstavlja. 

- Moglo bi se postaviti pitanje zašto je postavljen baš tu i okrenut ka jugu, ka Kosovu. I još ruski avion! - kaže Šoškić. 

7896634  7896634  7896634  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  :))  :))  :))

Болес` мозга...

da je okrenut ka zapadu bilo bi ocemo opet na hrvate.. da je okrenut ka istoku na bugare.. da je okrenut na severu ka evropi.. ne moz udovoljiti ljudima ..

Подели на овим сајтовима

Је л' она на улазу у Батају иста оваква?

Mani sad bataju ovo je tema o krusevcu..

Подели на овим сајтовима

da je okrenut ka zapadu bilo bi ocemo opet na hrvate.. da je okrenut ka istoku na bugare.. da je okrenut na severu ka evropi.. ne moz udovoljiti ljudima ..

А одговор је прост, да простији не може бити, јер се спрам орографије терена, односно руже ветрова на свакој појединачној локацији, која се пре изградње летелишта "испрати", писта увек усмерава у правцу којим ветрови најчешће дувају, јер летелица увек полеће и слеће "у ветар"... Тако и овај "споменик" на постаменту мора бити постављен у ветар, да га не би шибали бочни ветрови... Ал` шта ћеш, кад је Косово најскупља српска реч, па макар и у овом контексту...

Је л' она на улазу у Батају иста оваква?

Јесте

28960871.jpg

Подели на овим сајтовима

Mani sad bataju ovo je tema o krusevcu..

Пргави ови Крушевљани, па то ти је!  0703_read 

нЕмОј Из ИнАТа Да ОтВоРиМ пОсЕбНу тЕмУ о МаКеТи На УлАзУ у БаТаЈу, пА Да ПуКнЕтЕ од ЈеДа вИ, КрУшЕвЉаНи!  :))) 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

нЕмОј Из ИнАТа Да ОтВоРиМ пОсЕбНу тЕмУ, пА Да ПуКнЕтЕ од ЈеДа вИ КрУшЕвЉаНи!  :))) 

hehehe ajde :P

Подели на овим сајтовима

нЕмОј Из ИнАТа Да ОтВоРиМ пОсЕбНу тЕмУ о МаКеТи На УлАзУ у БаТаЈу, пА Да ПуКнЕтЕ од ЈеДа вИ, КрУшЕвЉаНи!  :))) 

:))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

А тек ако кажем да имам такву макету код куће - поклон од покојног команданта Радета Ранђеловића (чини ми се ескадрила 127.) - Милосављевић ће да се разнесе од муке.

12:smeha: 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...