Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 А тек ако кажем да имам такву макету код куће - поклон од покојног команданта Радета Ранђеловића (чини ми се ескадрила 127.) - Милосављевић ће да се разнесе од муке. E ja imam takvu 29-ku... Поклон када сам одлазио у пензију... Сличну овој Димићевој... https://www.facebook.com/pages/Makete-aviona/134672633310119?sk=timeline Млађони and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 А тек ако кажем да имам такву макету код куће - поклон од покојног команданта Радета Ранђеловића (чини ми се ескадрила 127.) - Милосављевић ће да се разнесе од муке. Ti kad bi videla kakve ruze Mladjoni ima, ovaj tvoj avatar bi se otopio sam od sebe... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 E ja imam takvu 29-ku... Поклон када сам одлазио у пензију... Сличну овој Димићевој... Одлична је. Ова је лепша и елегантнија. Има и лепше постоље, пуније. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Dunja iz Bataje hehehe Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Одлична је. Ова је лепша и елегантнија. Има и лепше постоље, пуније. Само, боље су макете које су се радиле у "Моми"... 29-ка, Орао и Г-4. Мислим, мени су некако лепше у односу на ове Димићеве. С` тим што је он проширио палету, па има у понуди све ваздухоплове који код нас лете (или су летели)... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Imam ja maketu konja, od porcelana ali me strah da stavim sliku bicete oboje ljubomorni... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Imam ja maketu konja, od porcelana ali me strah da stavim sliku bicete oboje ljubomorni... Јел` овак`а Дуња and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 ЈА ИМАМ гипсану палму у дворишту, али нећу да се хвалим. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Јел` овак`а Slican.... ima crne oci i kopita... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Ја имам гипсану палму у дворишту, али нећу да се хвалим. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Slican.... ima crne oci i kopita... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Палме Великомокролужански стил. Да, то је то! Цео комшилук је љубоморан. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Где си ово успео да ископаш! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Ја имам пласичан F-22 на даљински, ако се и то рачуна... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Ја имам пласичан F-22 на даљински, ако се и то рачуна... наравно Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука