JESSY Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 звончица, Adelaida and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Seka Aleksic- jer je darivanje u duhu Bozica. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Vesna Milovic and звончица је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Игра Шећерне виле ми је од малих ногу прва музичка асоцијација на Божић. звончица and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Далеко најбоља божићна песма мог пријатеља а сада већ о Драгана Зорице! Данче* and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 nana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bFnW_CrPUlA Данче* је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 30, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2014 nana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 1, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2015 Молитва за освећење бадњака 31. децембар 2014. - 21:34 СПЦ Господе Исусе Христе Боже наш који си дрво живота у рају засадио да би нам даровао вечно блаженство, и који си грехом нашим пут у рај затворио, и опет милосрђем твојим на дрвету крсном ка спасењу привео и подигао нас који смо пали; сам и сада благослови ово дрво у знак крста твога и дрвета живота и у спомен рођења твога. И као што су витлејемски пастири горењем дрвета победивши студен и хладноћу пришли да се поклоне Теби Богомладенцу, освети и домове наше огњем спасоносним, преобрази и све нас да се поклонимо рођењу Твоме, да се спасемо и Цркви Твојој, као дрвету живота, присајединимо, јер си Ти благ и човекољубац и Теби славу узносимо Оцу и Сину и Светоме Духу, свагда, сада и увек и кроза све векове. Амин. ТРИПУТ: Благосиља се и освећује бадњак овај као символ дрвета крста, живота и васкрсења у спомен рођења Господњег а за освећење домова наших, кропљењем овом водом освећеном, у име Оца и Сина и Светога Духа. АМИН. Извор: Епархија ваљевска Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Christ is Born - Χριστός Γεννάται - Xristos Genate - Христос се роди feeble and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Affinití & The Society of St. Vincent de Paul - O Holy Night Adelaida је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука