Jump to content

Зашто су Срби против геј параде?

Оцени ову тему

Баба

Против геј параде  

22 члановâ је гласало

1. 1. Срби су против геј параде зато...

• што иза геј покрета стоје исти атлантисти који су нас бомбардовали
      19
    • што су претежно хомофобни и не разумеју мањине
      1
    • што су хришћани па их вера тако учи
      4
    • што је криза, па су страсти мало појачане
      7

Препоручена порука

Поред Теорије Еволуције сад браниш и педерлук, "православче"?

Mi Iluminati iz Koka Kola loze i jesmo izmislili TE zato da sto lakse nagovorimo sto veci broj ljudi da pije Koka Kolu, slavi Novu godinu, Prvi maj i podrzava gej paradu. Nas veliki majstor Darvin je bio obucen u Deda Mraza i pio je Koka Kolu dok je pisao Poreklo Vrsta.

Подели на овим сајтовима

Препорука: 

E odlican dokumentarac. Ako hocete da utrosite sat vremena da slushate kako anti-gej likovi lupetaju gluposti po maksim po diviziji i koliko su licemerni, odlichan dokumentarac da shvatite koja je to retardirana ekipa....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Mladene dedukcija i indukcija.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Mi Iluminati iz Koka Kola loze i jesmo izmislili TE zato da sto lakse nagovorimo sto veci broj ljudi da pije Koka Kolu, slavi Novu godinu, Prvi maj i podrzava gej paradu. Nas veliki majstor Darvin je bio obucen u Deda Mraza i pio je Koka Kolu dok je pisao Poreklo Vrsta.

Dobro jel ti reko GM Darwin da ne pricas to u javnostI! POBOGU!

darwin_color-2.jpg

Подели на овим сајтовима

Indukuj ti srpski narod.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Eh tvoj kordunovski svet sto kaze akvlijo.

je li braet..

jel isto kada ja ugrozavam tvoj zivot.

Kada ti napravim materijalnu stetu, naprimer, polomim ti auto. To jest kada ti ugrozavam svojinu.

Ili kada ti ugrozavam pravo na kretanje ili na govor..

I jel te tri stvari u tvojo glavi iste kao

Kada ti naprimer ugrozavam sanse kod neje ribe jer joj se ja vise svidjam jerbo sam mladji, lepsi i zgodniji i imam bolje brke od tebe :P :P

Dale, slobodan si dok ne ugrozavas drugog na tacno odredjene nacine, a ne da ga "generalno" ne ugrozavas. Ti nacini su da mu ugrozavas zivot ili zdravlje (direktno, da ga izlazes opasnim amterijama ili ga napadas fizicki), da mu ugrozavas elementarna prirodna prava, pravo na govor, pravo na kretanje itd.. il da mu ugrozavas imovinu, tipa da mu prosipas otrov po zemlji po kojoj sad zito, da mu lomis prozore na kuci ili auto.

I u tom kontekstu se misli slobodan si da radi sta hoces dok ne ugrozavas drugog, u tim nekim stvarima. A ne da ga generalno ne ugrozavas. Jer generalno svi sve ugrozavamo na razlicite nacine.

A ti volis da ga spinujes, pa to ti je ...

ne kaze se kordunovski vec kordunaski da naucis ili ako mislis na mene licno onda se kaze kordunov da naucis nesto novo za svoj svijet bice ti korisno u buducnosti.

inace ne bi bilo lose da naucis da nisu sva ugrozavanja ista, pa onda neces od sagovornika ocekivati da ti jedno po jedno razlaze i servira na cuclu ko malom dijetetu.

cuveni milosavljevic zvani vikipedija  :))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

Pa ajde, dedukuj mi, kako tebe ili bilo koga drugog - homoseksualci ugrozavaju da osnuje porodicu?

Nije problem neki gej. Nego propaganda.

Nova vlast ukida novčanu pomoć nezaposlenim porodiljama (iznosila je 50.000 din.), a otvara vrata gej lobistima. Preko 30 hiljada građana napusti Srbiju i preko 30 hiljada manje dece u godinu dana.

Stručna analiza kaže da do 2050. stanovnika Srbije biće manje za preko 2 miliona. O tom ratu i genocidu govorimo.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Covece, ja odremao malo a ono vec osma stranica...

Pala mi je jedna ideja na pamet, pa da je uputim administraciji.

Ubacite na ove teme o homoseksualcima( i o seksu uopste) reklame na svakoj stranici, kada citas da sa strane stoji neki marketinski materijal. Ovo su teme sa najvecim potencijalom za citanje i vecno diskutovanje. Tako ce mnogi ljudi videti reklamu a pasce i neka kinta. :D

Salim se naravno mada kad razmislim, ako vi necete da napravim ja svoj forum, prebacim ekipu odavde a teme da budu samo ovakve. Da se namlatim para ko covek :) :)

Идеја ти је добра

Подели на овим сајтовима

Nije problem neki gej. Nego propaganda.

Nova vlast ukida novčanu pomoć nezaposlenim porodiljama (iznosila je 50.000 din.), a otvara vrata gej lobistima. Preko 30 hiljada građana napusti Srbiju i preko 30 hiljada manje dece u godinu dana.

Stručna analiza kaže da do 2050. stanovnika Srbije biće manje za preko 2 miliona. O tom ratu i genocidu govorimo.

I sada ti meni reci šta gey lobi i propaganda ima sa svim ovim. Mislim pederi sve jedno neće praviti decu, a do ukidanja pomoći porodiljam nije došlo zbog gayeva nego zato što se nema para.

Подели на овим сајтовима

Zašto našim ''zapadnim partnerima'' :) nije stalo do naših porodilja nego do gejeva? Zašto se ne potrude i ne podstiču porast nataliteta da ne bismo uzumrli za koji vek, nego nam poturaju neke umobolštine?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Zašto našim ''zapadnim partnerima'' :) nije stalo do naših porodilja nego do gejeva? Zašto se ne potrude i ne podstiču porast nataliteta da ne bismo uzumrli za koji vek, nego nam poturaju neke umobolštine?

Kako im nije stalo? Je l doniraju bolicama opremu za porodilista, za zene mamografe itd?

Ti bi mogao malo da porucis da li im je stalo ili nije, pre nego sto donosis neke nebulozne zakljucke....

Подели на овим сајтовима

Ja bih radije da na svetu postoje 2 Srbina i da obojica imaju velika i ista prava i slobode nego da ih ima 4 od kojih će 3 da imaju veliak prava i slobode dok će dom jednom da ista ta prava budu uskraćena.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...