Jump to content

Зашто су Срби против геј параде?

Оцени ову тему

Баба

Против геј параде  

22 члановâ је гласало

1. 1. Срби су против геј параде зато...

• што иза геј покрета стоје исти атлантисти који су нас бомбардовали
      19
    • што су претежно хомофобни и не разумеју мањине
      1
    • што су хришћани па их вера тако учи
      4
    • што је криза, па су страсти мало појачане
      7

Препоручена порука

On 21. 12. 2014. at 14:00, kordun рече

gledaj svako vidi i trazi ono sto zeli i sta mu je potrebno, ti kao ateista ces gledati crno na vecinu stvari u crkvi jer imas takve potrebe, moras se napajati nekakvim opravdanjima i neces nikada sa takve popzicije da razumijes sustinu, to ti je isto ono ko kad alkoholicar trazi opravdanje da popije jos jednu

Pa kad ti prvi umesto da mi razjasnis to sto pitam radije bezis u prozivke i vrdanje... da ne pomislis da sam zaboravio kako si nekolikp pitanja nevesto izbegao po principu milica Barjaktarevica "ne rekosmo- izbegosmo"... ;)

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 13:42, kordun рече

to je jedna od najvecih utopija, mislim ta fraza slobodno radi sve dok nekog drugog ne ugrozavas, to nije sloboda nego najcrnja nesloboda i tamnica, ti pored mene ne bi smjeo ni disati jer bi mi zagadjivao vazduh svojim izdahom ili ja tebi mojim i time te ugrozavao, to su besmislice 

Ne znam kako si zaključio ovo za vazduh, stvarno ne znam. I stvarno jesu besmislice, ne mislim na ideju nego na tvoju interpretaciju iste.

Ali zar ne bi trebali da težimo da što više ljudi ima što više sloboda? 

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 14:02, cloudking рече

Pa kad ti prvi umesto da mi razjasnis to sto pitam radije bezis u prozivke i vrdanje... da ne pomislis da sam zaboravio kako si nekolikp pitanja nevesto izbegao po principu milica Barjaktarevica "ne rekosmo- izbegosmo"... ;)

Vladika Amfilohije je tako rekao, a njemu možemo verovati na reč uvek jer on Boga zna lično

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 14:05, Odahviing рече

Ne znam kako si zaključio ovo za vazduh, stvarno ne znam. I stvarno jesu besmislice, ne mislim na ideju nego na tvoju interpretaciju iste.

Ali zar ne bi trebali da težimo da što više ljudi ima što više sloboda? 

zavisi kakvih sloboda, ja sam ti naveo jedan ekstremni banalni primjer koji govori da je nemoguce da postoje dva covijeka na nekom mjestu a da jedan drugog na neki nacin ne ugrozavaju, mogu ti navoditi konkretnije primjere, postoji bezbroj nacina ugrozavanja to niko na ovom svijetu ne moze razluciti, stoga je ta floskula obicna glupost i utopija, po njoj bi imali daleko manje sloboda nego sto ih imamo danas. problem je danas sto se forsiraju one slobode koje ne bi trebale, koje su stetne u ljudskom drustvu, specijalno ove koje su okrenute protiv porodice. treba teziti sto sirim pozitivnim slobodama naravno, ali ne bilo kakvim slobodama jer to je onda anarhija i haos, previse je zla medju ljudima da bi se danas tezilo apsolutnim slobodama, to niko normalan ne moze da pozeli, samo zao bi pozelio takvu situaciju

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 14:38, Number15648 рече

Јеси ли ти хомосексуалац можда?

Sto ga pitas, jel si zainteresovan? :D

OCes fejs da ti dam? Mislim da je singl..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 14:10, kordun рече
ja sam ti naveo jedan ekstremni banalni primjer koji govori da je nemoguce da postoje dva covijeka na nekom mjestu a da jedan drugog na neki nacin ne ugrozavaju

Zaniljivo da jedan pravoslavac ovako razmislja... salim se, nije zanimljivo, ocekivano stavise... 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 13:42, kordun рече

to je jedna od najvecih utopija, mislim ta fraza slobodno radi sve dok nekog drugog ne ugrozavas, to nije sloboda nego najcrnja nesloboda i tamnica, ti pored mene ne bi smjeo ni disati jer bi mi zagadjivao vazduh svojim izdahom ili ja tebi mojim i time te ugrozavao, to su besmislice 

Eh tvoj kordunovski svet sto kaze akvlijo.

je li braet..

jel isto kada ja ugrozavam tvoj zivot.

Kada ti napravim materijalnu stetu, naprimer, polomim ti auto. To jest kada ti ugrozavam svojinu.

Ili kada ti ugrozavam pravo na kretanje ili na govor..

I jel te tri stvari u tvojo glavi iste kao

Kada ti naprimer ugrozavam sanse kod neje ribe jer joj se ja vise svidjam jerbo sam mladji, lepsi i zgodniji i imam bolje brke od tebe :P :P

Dale, slobodan si dok ne ugrozavas drugog na tacno odredjene nacine, a ne da ga "generalno" ne ugrozavas. Ti nacini su da mu ugrozavas zivot ili zdravlje (direktno, da ga izlazes opasnim amterijama ili ga napadas fizicki), da mu ugrozavas elementarna prirodna prava, pravo na govor, pravo na kretanje itd.. il da mu ugrozavas imovinu, tipa da mu prosipas otrov po zemlji po kojoj sad zito, da mu lomis prozore na kuci ili auto.

I u tom kontekstu se misli slobodan si da radi sta hoces dok ne ugrozavas drugog, u tim nekim stvarima. A ne da ga generalno ne ugrozavas. Jer generalno svi sve ugrozavamo na razlicite nacine.

A ti volis da ga spinujes, pa to ti je ...

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 10:43, nedeljko рече

Митрополит Амфилохије о најављеној подгоричкој геј-паради: „Пред Богом вам говорим, то је парада смрти и уништења!“

1-e1414260279693-720x375.jpg

Данас, 25. октобра, у литургијској проповиједи након читања Јеванђеља у Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици Митрополит Амфилохије је рекао да је Бог створио мушко и женско да би све што је у њима било у функцији вјечног и непролазног живота.

„У тој функцији најсветија је функција рађање дјеце“, нагласио је Митрополит црногорско-приморски осврћући се на најављену подгоричку геј-параду.

„То је, будите увјерени, пред Богом вам говорим и Светим Божјим људима, парада смрти и уништења, парада убиства и уништења рода људскога. То је парада самоубиства и обесмишљење свега онога што јесмо и што носимо у себи“, поручио је Митрополит Амфилохије

Nesto mi je sumnjivo.. nema ih forumski teolozi da nam rastumace Amfilohijeve reci i da nam pokazu da on "nije rekao to sto je mislio nit je mislio to sto je rekao nego je rekao ono sto svi misle da je rekao sto zapravo svi i govore iako niko ne kaze jer ne misli to sto prica dok oni sto misle govore al bolje da ne govore jer misljenje  i govorenje nije isto- dakle Amfilohije je car covek.

Expand  

Подели на овим сајтовима

Srbi su većinom protiv veličanja homoseksualnosti, a ne protiv samih gejeva. Homoseksualnost je bolest, izopačenje, a ne vrednost.

Ko ima homoseksualnu sklonost taj nosi neki svoj krst. Sigurno nisu male koristi u savladavanju te slabosti.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 15:08, Odahviing рече

Nisam, ali mogu da te povežem sa ljudima koji jesu ako baš hoćeš mislim da i oni traže srodnu dušu. Inače to nije odgovor na moje pitanje.

Па видим како ватрено "браниш" хомосексуалце са бесмисленим "аргументима", реко, мора да си један од њих.

Подели на овим сајтовима

On 21. 12. 2014. at 15:07, cloudking рече

Nesto mi je sumnjivo.. nema ih forumski teolozi da nam rastumace Amfilohijeve reci i da nam pokazu da on "nije rekao to sto je mislio nit je mislio to sto je rekao nego je rekao ono sto svi misle da je rekao sto zapravo svi i govore iako niko ne kaze jer ne misli to sto prica dok oni sto misle govore al bolje da ne govore jer misljenje  i govorenje nije isto- dakle Amfilohije je car covek.

Pa "smrt" u pravoslavlju ti je "prava smrt", smrt bez vaskrsenja.. umres i gotov si, ateisticka smrt...

HRiscanin veruje da ga posle te smrti cega vaskrsenje u hristu, a ko paradira i ko je gej tog ceka prava smrt..

Dale nije rekao ono sto mislis. :) Pricao je o "hriscanskoj" true death.... gde ucesnike te parade ukoliko se ne pokaju verovatno ne ceka vasrksenje u hristu vec je kraj kad se upokoje.. odose u nepovrat (pakao)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...