Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Причај и расправљај о економији, али на здрав начин. To bi mogao da savertujes rilanu, koji je dosao da raspravlja sa mnom sa stavom "tvoj profesor lupeta gluposti ja znam bolje od njega, idi citaj sve sto si napisao nije tacno" Ja poprilichno zdravo raspravljam... to sto sam naglasio da znam puno o temi, ne znaci da je "nezdravo" raspravljanje... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Брате, избриши ово док још имаш времена. To nije vredno znanje i iskustvo? Procitane knjige ne vrede? Biti deo jedne velike kompanije i videti kako njena komercijala radi, kako sve to funkcionise, nije vredno znanje? Svasta.... Cudna je svest u SRbiji.. slabo znanje ceni...oce da se stidim od svog znanja.... jer nije "diplomom" overeno.... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Profesor ekonomskih nauka dr. Milosavljevic na usluzi Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Брате, улепшао си ми вече. Настави са темом да је не спамујемо, штета је. Pa ne znam, ti mislis da je poloziti osnove ekonomije i politicku ekonomiju malo znanja na ekonske teme? Mislis li da je oko 1500 strana gradiva naucenog nesto beznacajno i malo? Nebitno? Da nisam dovoljno kadar da pricam o ekonomiji na osnovu tih 1500 strana? uz to da ne dodam josh ono sto sam procitao sa strane....da produbim i prosirim to znanje... Voleo bih to da mi objasnis.... sta ti je tu tebi toliko smesno? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Cudna je svest u SRbiji.. slabo znanje ceni...oce da se stidim od svog znanja.... verum est in beer, feeble, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Ja sam polozio Trzisnu ekonomiju sa osmicom i pritom zivim u blizini jednog poznatog ekonomiste sto se pojavljuje na tvu,a o radu kao komercijalista,a onda i prodavac da ne pricam,mislim da mogu napisati jednu knjigu ne veliku do 1000 strana,sta mislite verum est in beer, RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Tako lepo, ja otvorim temu da diskujtujem o ekonomskim naukama, Dodju Rylan, Beer i MilosBG zajedni sto sam se postavio egoisticno, posto smatram da imam vece znanje nego vecina ovde na forumu, pa ajde da me troluju, vredjaju, ponizavaju, prozivaju, provociraju. Nisko, jako nisko. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Ja sam polozio Trzisnu ekonomiju sa osmicom i pritom zivim u blizini jednog poznatog ekonomiste sto se pojavljuje na tvu,a o radu kao komercijalista,a onda i prodavac da ne pricam,mislim da mogu napisati jednu knjigu ne veliku do 1000 strana,sta mislite Pa dobro, Ako si polozio i mislis da si edukovan izvoli pisi. Drustva lica drustva kapitala, trasnferna placanja, berza, kriva traznje, kriva ponude... slobodan si da pises i diskutujes o temi o kojoj god oces.. Pokazi to svoje znanje, prenesi ga na druge... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Све у свему, мислим да ниси кадар да представљаш економију, али си кадар да о њој расправљаш, као и многи други. Мораш да схватиш да нешто ако прочиташ да то не значи да си то и то. Dakle ti moras da shvatis.. da nije formalno obrazoavnje jedini vid obrazovanja. Ja sve sto znam mogu da te uputim na knjigu, naucnika ili nest oslichno ko se bavio tom temom. Sad to sto vi to znanje ne cenite, i sto mislis da samo vaazi ako sam dobio diplomu dpl oec Mladen Milosavljevic.. to je druga prica.. U surprotnom moje znanje ne vazi. Osim ako nije overeno od s trane drzave... SLushaj me brate, ja sam sate i sate proveo citajuci ekonomske knjige i casopise... i stvarno mi ne pada na pamet da se tebi i bilo kome drugom pravdam sto smatram da znam vise od vecine. Zaista... misltie sta ocete boli me uvo... ja cu da nastavim da pisem o temama, i ignorisem svaku dalju diskusiju na moju licnost jer prelaze zdrav ukus i postaju teski bezobrazluci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 И после ја будала што се залажем за диктатуру и укидање права на слободу мишљења?! Ћириличар, Ђуро Станивук and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Dakle, da nastavim temu, posto niko nece da diskutuje o ekonomiji, vec o mom formalnom obrazovanju..... a ovo nije tema o tome.. da nastavim sa svojinom... https://www.pouke.org/forum/topic/37251-osnovi-ekonomije/?p=1216983 ovaj post, ko se izgubio u ovim komplimentima na moju licnost.. Ekonomski efekti svojine.... Postoje tri osnovna oblika svojine 1. Privatna 2. Drzavna 3 Drustvena. Drustvena svojina danas u jako maloj meri postoji, fenomen je socijalistickih centralnih privreda ( o tome vise drugi put) zato ce da se fokusiramo na ove dve vrste svojine, privatnu svojinu i drzavnu svojinu. Prvo da se bavimo privatnom svojinom. To je apsolutna vlast nad stvarima. Titular prava je pojedinac koji samostalno i nezavisno donosi odluke. Privatnom vlasniku pripadaju jasno definisana sva tri svojinska prava (iz prvog posta, drzavina, koriscenje i raspoloaganje) Svi troskovi i koristi iz koriscenja svojine pripadaju vlasniku. Ekonomski gledano, vlasnik donosi odluke o upotrebi stvari, kako ce zemlju da koristi, koju ce fabriku da otvori u svom prostoru, na prisvajanje plodova od upotrebe stvari, na zaradu od svoje firme ili od svog "ploda" koji je zasadio na svojoj zemlji i da raspoloza ovlascenjima... da prava nad firmom ili zemljom prenese na drugu osobu (lice) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Немој да се љутиш, нећемо више, твоја је тема, настави. Извини ако смо мало посумљали у твоју стручност, није била намера, ево ја се одјављујем са теме. Nisi ti posumnjao, ti si dosao da pljujes po mom znanju. Kao da je bezvredno, samo sto nije formalno. Svoje znanje dokazujem na ovoj temi... ko hoce, ispostavace ga... ko se ne slaze, kritikovace ga argumentima... A ko ne moze ta dva on ce da dodje da me pita "kako ti smes da pises a nisi diplomirani ekonomista" kao sto si ti uradio.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Samo guraj Milosavljevicu i najveci ekonomisti sveta su prvo prolazili kroz ovaj period,pa su sad na vrhu Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Postoje tri osnovna oblika svojine 1. Privatna 2. Drzavna 3 Drustvena. Мешовита, задружна, јавна, између осталих непоменутих. Ал ајде, кад смо љубоморни на твоје васколико знање, па те намерно минирамо... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Мешовита, задружна, јавна, између осталих непоменутих. Ал ајде, кад смо љубоморни на твоје васколико знање, па те намерно минирамо... Pa super, eto doprinosis temi. Napisi nesto vise o sve tri. Doduse to su pravne podele svojine.. ali nije bitno, to je isto ekonomska institucija, dopuni.... da imaju ljudi sta da procitaju....pa ce da nauce nesto.... to i jeste cilj ove teme... da nasi drugari sa foruma imaju gde da dobiju inforamcije iz ekonomije.... kao sto rekoh, ja sam ovu temu, kao i onu o pravima otvorio u najboljim namerama.. jer primecujem opstu nepismenost... na onoj o pravima sam pustio tebe i avokada da vodite glavnu rec, i bila je super tema, ne znam sto si ovu resio da miniras... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука