Караконџула Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 U Srbiji ima više Bosanaca nego u Bosni! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 U Srbiji ima više Bosanaca nego u Bosni! Ђинђић и Вучић су лошија варијанта. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 U Srbiji ima više Bosanaca nego u Bosni! Ђинђић и Вучић су лошија варијанта. И Борис Тадић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Шешељ је Босанац, ставите њега на власт! Где, на форуму? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Добро је то Сомборац већ представио Није далеко од истине...овог лета у иностранству сам налетео на на неке Сомалијце који су покушавали да ми пошто пото утрапе неке џинђуве. После петоминутног прегањања један од њих на лошем енглеском ме упита одакле сам. После мог одговора, сав узбуђен кроз широк осмех кога красе блиставо бели зуби, гласно рече:" Аааа...Вућићи,Даћићи,маћићи!"...црко сам од смеха! Пг, Avocado, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Kakvi smo mi Evropljani rasisti to bog nije vido. Гледамо на те неке сомалијце и друге африканце као на мајмуне тек сишле с дрвета, спрдамо се са њиховом државношћу ко да је наша на завидном нивоу. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Надам се да се шалиш. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 U Srbiji ima više Bosanaca nego u Bosni! Феномен Босанског троугла? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Dok god postoji volja za titom И док год не постоји владавина институција, а не тите. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gaggia Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Auhh, kakva sprdnja, kakva ironija... Dodje mi da se ujedam za pete, no me sprecava bojazan da iskidam carapice.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 "I wake up to find her gone. And a note says - Only After Dark". Tito & Tarantula Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 ) 12:smeha: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 ) 12:smeha: Pevaju VUCICU kao TITU : Dragi Aco mi ti se kunemo http://goo.gl/iNYif1 Ako ovo nije recesija nekakva, ako to misle tako ozbiljno kako izgledaju na videu onda je to za Tito-facepalm: daj, recite da je to zafrkancija nekakva ... za skrivenu kameru .... ili nije ....a oprave je .... ili nije ... ?? Ako su to najnapredniji gradjani Srbije onda bolje da nikad ni ne saznam kakvi su to najnazadniji, omg. Ah, to je parodija nekakva, zamalo me infarkt nije drmno, kakva je to šala, sa starim ljudima se tako šalit. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Ako ovo nije recesija nekakva, ako to misle tako ozbiljno kako izgledaju na videu onda je to za Tito-facepalm: daj, recite da je to zafrkancija nekakva ... ?? Е, мој Заки. Не знаш шта пропуштај у тој Чешкој. Док се ЕУ распада ми Срби добисмо после Тита Ацу Вучка. Патриотизам расте, обнавља се братство и јединство, сусрећу се код нас исток и запад, Велики друг Путин на паради, Арапи граде Београд, за неки дан долази нам кинески премијер... Наш црвени пасош биће јачи од еуроунијских. Него ти дођи у Србију да делиш са нама ту радост, учествујеш у обнови и изградњи и будеш борац за нашу ствар, следиш тековине револуционарне борбе и идеале радничке класе. Можда добијеш и ударничку значку, неку медаљу. Тома није циција по том питању.. feeble and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2014 Е, мој Заки. Не знаш шта пропуштај у тој Чешкој. Док се ЕУ распада ми Срби добисмо после Тита Ацу Вучка. Патриотизам расте, обнавља се братство и јединство, сусрећу се код нас исток и запад, Велики друг Путин на паради, Арапи граде Београд, за неки дан долази нам кинески премијер... Наш црвени пасош биће јачи од еуроунијских. Него ти дођи у Србију да делиш са нама ту радост, учествујеш у обнови и изградњи и будеш борац за нашу ствар, следиш тековине револуционарне борбе и идеале радничке класе. Можда добијеш и ударничку значку, неку медаљу. Тома није циција по том питању.. Naravno da ću doći ali kao vještec, vrač državni. Ko češka kneginja Libuše ću narodu srpskom sudit (to znači prorokovat budućnost, glavno tu političku i ekonomsku, to je radila i Libuše). Za pristojan uplatek u vinu, pivu, destilatima i prasećim proizvodima, čvarcima, salami, šunki, kobasicama, pljeskavicama s kajmakom itd. Biću tajni savjetnik Dačiću i Vučiću, orakelmeister minister. https://www.pouke.org/forum/topic/37050-čudesna-češka-toponimija-zavidov-nemanice/?p=1216951 #34 Pačess - Véštba Libušina (with lyrics) Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука