Jump to content

"Poređenje s Titom - ima razloga"

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Добро је то Сомборац већ представио :D

9505_blicstrip2294cmyk.jpg

Није далеко од истине...овог лета у иностранству сам налетео на на неке Сомалијце који су покушавали да ми пошто пото утрапе неке џинђуве. После петоминутног прегањања један од њих на лошем енглеском ме упита одакле сам. После мог одговора, сав узбуђен кроз широк осмех кога красе блиставо бели зуби, гласно рече:" Аааа...Вућићи,Даћићи,маћићи!"...црко сам од смеха! :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Kakvi smo mi Evropljani rasisti to bog nije vido.

Гледамо на те неке сомалијце и друге африканце као на мајмуне тек сишле с дрвета, спрдамо се са њиховом државношћу ко да је наша на завидном нивоу.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

:)):)) :))12:smeha: 12:smeha: 12:smeha:  joooj

Pevaju VUCICU kao TITU : Dragi Aco mi ti se kunemo

http://goo.gl/iNYif1

Ako ovo nije recesija nekakva, ako to misle tako ozbiljno kako izgledaju na videu onda je to za Tito-facepalm:

10703958_316498288551413_569046637881046

daj, recite da je to zafrkancija nekakva ... za skrivenu kameru .... ili nije ....a oprave je .... ili nije ... ??

Ako su to najnapredniji gradjani Srbije onda bolje da nikad ni ne saznam kakvi su to najnazadniji, omg.

Ah, to je parodija nekakva, zamalo me infarkt nije drmno, kakva je to šala, sa starim ljudima se tako šalit.

Подели на овим сајтовима

Ako ovo nije recesija nekakva, ako to misle tako ozbiljno kako izgledaju na videu onda je to za Tito-facepalm:

10703958_316498288551413_569046637881046

daj, recite da je to zafrkancija nekakva ... ??

Е, мој Заки. Не знаш шта пропуштај у тој Чешкој. Док се ЕУ распада ми Срби добисмо после Тита Ацу Вучка. Патриотизам расте, обнавља се братство и јединство, сусрећу се код нас исток и запад, Велики друг Путин на паради, Арапи граде Београд, за неки дан долази нам кинески премијер... Наш црвени пасош биће јачи од еуроунијских.

Него ти дођи у Србију да делиш са нама ту радост, учествујеш у обнови и изградњи и будеш борац за нашу ствар, следиш тековине револуционарне борбе и идеале радничке класе. Можда добијеш и ударничку значку, неку медаљу. Тома није циција по том питању.. :)

Подели на овим сајтовима

Е, мој Заки. Не знаш шта пропуштај у тој Чешкој. Док се ЕУ распада ми Срби добисмо после Тита Ацу Вучка. Патриотизам расте, обнавља се братство и јединство, сусрећу се код нас исток и запад, Велики друг Путин на паради, Арапи граде Београд, за неки дан долази нам кинески премијер... Наш црвени пасош биће јачи од еуроунијских.

Него ти дођи у Србију да делиш са нама ту радост, учествујеш у обнови и изградњи и будеш борац за нашу ствар, следиш тековине револуционарне борбе и идеале радничке класе. Можда добијеш и ударничку значку, неку медаљу. Тома није циција по том питању.. :)

Naravno da ću doći ali kao vještec, vrač državni. Ko češka kneginja Libuše ću narodu srpskom sudit (to znači prorokovat budućnost, glavno tu političku i ekonomsku, to je radila i Libuše). Za pristojan uplatek u vinu, pivu, destilatima i prasećim proizvodima, čvarcima, salami, šunki, kobasicama, pljeskavicama s kajmakom itd. Biću tajni savjetnik Dačiću i Vučiću, orakelmeister minister.

https://www.pouke.org/forum/topic/37050-čudesna-češka-toponimija-zavidov-nemanice/?p=1216951

#34 Pačess - Véštba Libušina (with lyrics)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...