Istochnik Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 @Milosavljevic taj tvoj neo-liberalni kapitalizam je imao priliku da isproba svoju magiju u srbiji zadnjih 13 godina, a vidili smo rezultate, mogu ti reci stvarno se dobro zivi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ајде бре, мир браћо Срби. СССС А где је овде слога? Чак и на оваквој теми. Није ни чудо што пропадамо. DYNABLASTER, Crveni Baron and Istochnik је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 @Milosavljevic taj tvoj neo-liberalni kapitalizam je imao priliku da isproba svoju magiju u srbiji zadnjih 13 godina, a vidili smo rezultate, mogu ti reci stvarno se dobro zivi. 1. Ја нисам нео либелар, ја сам конзервативни либелар. 2. У Србији немаш никакав либералузам последњих 13 година. То је понвљано хиљаду пута на овом форуму. Србија је економски гледано дебело неслободна земља. http://www.heritage.org/index/ На овом линку можеш да видиш колико смо ми ниско што се тиче капитализма. А ја сам се сад сморио, вратићу се када смислите неки аргумент вредан обраћања пажње... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ајде бре, мир браћо Срби. СССС А где је овде слога? Чак и на оваквој теми. Није ни чудо што пропадамо. То није разлог, Ми никада нисмо ни били сложни...као и остали народи... пропадамо јер нема Срба... замисли колико се мишића, тесли, пупина убило у Србији абортусима..а колико се није ни родило. па сада на овом количински јадном узорку...ми извучемо једног Новака, и правимо од тога ко зна шта... а тесли и пупина...нема..па нема... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Опет куцкаш небулозе.. невероватно ...ти си једноставно безобразан колико немаш појма.. ужас..идеш на игнор... Елизабет ти се неизбежно придружује. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Елизабет ти се неизбежно придружује. Е срце сте ми на парчиће ицепали хахахахха Која патетика, јавно проглашавање игнора oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Елизабет ти се неизбежно придружује. Ја стварно волим добру расправу, посебно са либералима..(имам неких добрих пријатеља), али су људи адекватни да причају о ономе о чему причамо.. па када дају добар аргумент...ја кажем..о.к...али Милосављевић је једноставно безобразно необразован. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 ..али Милосављевић је једноставно безобразно необразован. Кад ми да сам безобразно необазрив каже неко ко на другој теми прозив неког да "служи папи" хахаха oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 lol ajde dosta lakrdije deco, prosla je noc vestica Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ја стварно волим добру расправу, посебно са либералима..(имам неких добрих пријатеља), али су људи адекватни да причају о ономе о чему причамо.. па када дају добар аргумент...ја кажем..о.к...али Милосављевић је једноставно безобразно необразован. Ma nemojte tako, dobar je milosavljevic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ma nemojte tako, dobar je milosavljevic. Ти сада оном Хришћанском...сви смо ми лоши..и сви су потенцијално добри... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ти сада оном Хришћанском...сви смо ми лоши..и сви су потенцијално добри... Tako je. Svi smo mi ponekad u nekoj zabludi. Treba se manje gledati tv. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Tako je. Svi smo mi ponekad u nekoj zabludi. Treba se manje gledati tv. Дабоме, више читај. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Дабоме, више читај. Citam ja, al neke stvari ne valja ni citati...Hvala al necu da slusam fridmana. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Znaci ti jednostavno nemas veze sa mozgom. opomena Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука