Jump to content

Trgujete li preko Limunda, Kupujem-prodajem, Kupinda?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Sa kupinda knjige redovno,dobra je ta fora sa ocenjivanjem,odmah znas da li je rizik nesto ili nije...Za sad tamo imam 41 pozitivnu ocenu i nijednu negativnu :)

A jednom sam naseo preko neta, bio sam u nekom vremenskom cajtnotu putovanje neko i trebala mi neka zimska jakna,nadjem na fejsu lika kao narucuje sa jednog sajta gde su stvari originalne a povoljne (sportsdirect) i pritom nije prvi koji to radi jer sam vec ranije uzimao tako stvari,samo sto sada ljudi od kojih sam uzimao nisu mogli u vremenski predvidjenom roku to da mi dostave, a caka je bila da mu uplatim ranije pare,a cak sam tu i ja ispao debil jer sam sam trazio da mu ranije uplatim da sto pre stigne,da ne otaljava i slicno i decko me zeznuo za pare,posle krenulo da se odmotava klupko... i shvatim da nisam sam,bilo nas je 20tak,20 tak samo sto smo se nasli,ko zna koliki je stvaran broj.

http://www.telegraf.rs/vesti/946207-nasankani-narucivali-odecu-preko-fejsa-pa-ostali-bez-para-foto

Na kraju su nam posle malo potezanja,vracene pare,decko debil,kockar,seoski djilkos,osion,cale neki bivsi direktor...ali opet vracene su pare. Mada meni je bilo i dalje do jakne :)

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Za sad tamo imam 41 pozitivnu ocenu i nijednu negativnu

Na Ljimundu imam 262 pozitivne i 1 negativnu :P

A na Kupujem-prodajem 116 pozitivnih! :D

Mogu slobodno reći: USPEO SAM U ŽIVOTU! :D

Подели на овим сајтовима

A jednom sam naseo preko neta, bio sam u nekom vremenskom cajtnotu putovanje neko i trebala mi neka zimska jakna,nadjem na fejsu lika kao narucuje sa jednog sajta gde su stvari originalne a povoljne (sportsdirect) i pritom nije prvi koji to radi jer sam vec ranije uzimao tako stvari,samo sto sada ljudi od kojih sam uzimao nisu mogli u vremenski predvidjenom roku to da mi dostave, a caka je bila da mu uplatim ranije pare,a cak sam tu i ja ispao debil jer sam sam trazio da mu ranije uplatim da sto pre stigne,da ne otaljava i slicno i decko me zeznuo za pare,posle krenulo da se odmotava klupko... i shvatim da nisam sam,bilo nas je 20tak,20 tak samo sto smo se nasli,ko zna koliki je stvaran broj.   http://www.telegraf....i-bez-para-foto  Na kraju su nam posle malo potezanja,vracene pare,decko debil,kockar,seoski djilkos,osion,cale neki bivsi direktor...ali opet vracene su pare. Mada meni je bilo i dalje do jakne

Ne kupuj NIKADA preko FB, moj savet.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

само ми нико није одговорио на питање о агенцијама које нуде куповину ваучера да бисте могли да купите или добијете неку услугу 50% јефтиније, рецимо...

агенције типа Биг попуст, Купи ме, итд....

да ли сте то користили....прво се пријавиш, пошаљу ти уплатницу да уплатиш неку одређену своту новца, након тога ти они пошаљу ваучер и са тим ваучером се реализује куповина или услуга....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kupujem redovno preko neta, na zalost sa obucom i odecom je malo nezgodno jer treba probati ali da nije tog problema kupovao bih sve preko neta. Nikada nikakav problem nisam imao, jednom prilikom nije mi stiglo nesto sto sam kupio preko Amazona, poslao sam mail sa zalbom i uplatili su mi nazad ceo iznos na racun.

Znaci nikakva nesigurnost, sve je regulisano zakonom i postoje pravila a pored svega se ne maltretiram sa odloscima u nabavku i trazenjem parkinga ...

Jos da ima neko ko bi donosio na kucnu adresu stvari iz supermarketa bilo bi idealno ... Mogao bh da prodam kola i kupim biciklu na struju ...

• Волим 2

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Jos da ima neko ko bi donosio na kucnu adresu stvari iz supermarketa bilo bi idealno
дођи у Србију....овде има и тога..... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pa ne bih se slozio...recimo taj sportsdirect.com sajt gde ima dosta garderobe iz Engleske za nas po povoljnim cenama,tipa ovde kod nas Lonsdale duks kosta 5000,tamo je 20 eura ili jakne koje su ovde 11,12 000 tamo su 50 eura itd itd. Uglavnom problem je sto oni ne isporucuju svoju robu u Srbiju i onda se stvara ta crna rupa koju popunjavaju ljudi koji za naravno pare za koje se opet to isplati donose robu i onda salju krajnjim kupcima. 

Na fejsu sam pazario kod dvoje ljudi,a znam za bar jos toliko koji su skroz ok i nisu prevaranti,tako da ne mora da znaci preko fejsa nikad kupovina,ja sam naseo jer sam bio u vremenskom cajtnotu i bila mi je hica pa nisam preterano ni razmisljao.

Ono sto ljudi treba da gledaju,prvo komentari i drugo njihov izostanak. Ovaj nas prevarant je cini mi se 24 sata dnevno bio online i cim je neko nesto napisao negativno on je to brisao i blokirao im pisanje i onda su ostali par komentara koji su ok i ljudi ciju je robu stvarno poslao. Dakle prvo gledajte komentare,onda ako uocite nekog ko je narucivao,posaljite mu slobodno poruku i pitajte kakva je saradnja bila sa prodavcem i slicno,a ako nema komentara nemojte ni narucivati.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

само ми нико није одговорио на питање о агенцијама које нуде куповину ваучера да бисте могли да купите или добијете неку услугу 50% јефтиније, рецимо...

агенције типа Биг попуст, Купи ме, итд....

да ли сте то користили....прво се пријавиш, пошаљу ти уплатницу да уплатиш неку одређену своту новца, након тога ти они пошаљу ваучер и са тим ваучером се реализује куповина или услуга....

Ima jedan lik se jadao skoro na internetu kako je tako kupio vaučer (aranžman) preko tih sajtova za Prag il gde već, i uplatio novac i agencija se ugasila. On ostao bez para (negde oko 400 eura) vlasnik ispario i kraj priče. Ja lično nisam tu pazario ništa jer mi je sve sumnjivo mada sigurno da ima i zadovoljnih ljudi, inače bi se brzo ugasili ti sajtovi.

Подели на овим сајтовима

Pa ne bih se slozio...recimo taj sportsdirect.com sajt gde ima dosta garderobe iz Engleske za nas po povoljnim cenama,tipa ovde kod nas Lonsdale duks kosta 5000,tamo je 20 eura ili jakne koje su ovde 11,12 000 tamo su 50 eura itd itd. Uglavnom problem je sto oni ne isporucuju svoju robu u Srbiju i onda se stvara ta crna rupa koju popunjavaju ljudi koji za naravno pare za koje se opet to isplati donose robu i onda salju krajnjim kupcima. 

Na fejsu sam pazario kod dvoje ljudi,a znam za bar jos toliko koji su skroz ok i nisu prevaranti,tako da ne mora da znaci preko fejsa nikad kupovina,ja sam naseo jer sam bio u vremenskom cajtnotu i bila mi je hica pa nisam preterano ni razmisljao.

Ono sto ljudi treba da gledaju,prvo komentari i drugo njihov izostanak. Ovaj nas prevarant je cini mi se 24 sata dnevno bio online i cim je neko nesto napisao negativno on je to brisao i blokirao im pisanje i onda su ostali par komentara koji su ok i ljudi ciju je robu stvarno poslao. Dakle prvo gledajte komentare,onda ako uocite nekog ko je narucivao,posaljite mu slobodno poruku i pitajte kakva je saradnja bila sa prodavcem i slicno,a ako nema komentara nemojte ni narucivati.

У Црну Гору стижу преко Београда(можеш да пратиш куда се роба креће). Тако да ми је мало чудно да не испоручују робу у Србији. Наручујем доста често са тог сајта. Киксао сам по једном за дукс и шушкавац, ал' не превише да их не би могао носити. Најбоље би било кад би имали неког ко је сличне грађе вама, а да узима робу одатле, па да пробате и скратите себи муку и потенцијално бацање пара у празно.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Ano Máňo! Máš pravdu. U pravu si!

1380225_635605993210924_2652964186653100

Naivna umjetnost za milione, naivni mladić za jelo.

Pomoć djeci i omladini na ulici i sexualno iskorištavanoj.

Naivní umění za miliony. Naivní kluk za jídlo... foto: Jan Šibík

http://www.pomahejtemailem.cz/

http://www.sance.info/eshop/

http://www.sance.info/

PDF:

http://www.sance.info/download.php?data=projekt-sance-v14.pdf&t=1.

Подели на овим сајтовима

Купујем. Достава је углавном бесплатна, неретко постоји и попуст за наручивање преко интернет продавнице и сл.

Сајтови попут Лимунда и Купинда су изузетно корисни. Скоро сам на Купинду нашао игру од пре петнаестак година која тренутно не може да се нађе ни у једној продавници у Србији. Поред тога, цена је била 100 динара - дакле, џабе.

Наравно, код оваквих сајтова увек погледати оцене корисника.

Кад је већ отворена тема,  да питам. Каква је сад ситуација за наручивање са Амазона? Је л' и даље можемо да наручујемо само књиге, дискове и сл. ил' сад може све? Је л' наплаћују ови наши нешто преко?

Подели на овим сајтовима

Ja sam kupovao preko interneta više puta, uglavnom knjige i sitnice nekakve i svuda je to bilo ok, samo mi ta posljednja kupovina polovnog IT telefona nije sasvim uspjela ali izgleda da nije kriv prodavač, telefon je teško nakonfigurovat, jednom su mi to napravili kod mog VOIP provajdera pa spalo, sad mi to nejde postavit ponovo, može bit do vrste interneta koji koristim itd. Izgleda nije kvar u pitanju.kupiću jednostavno novi i gotovo, ti stariji tipovi imaju stariju verziju softvera i ne komunikuju baš sasvim kako treba s tim VOIP serverom od provajdera. Kupio sam ovaj. A internet imam od UPC, tamo može bit 1000 razloga zašto se telefon neće normalno prijavit na server. Taj internet je dobar ovako za gledanje interneta ali za priključivanje takvih stvari kao telefona i sl. može tu bit dosta problema.

Slika telefona:

http://www.joyce.cz/files/upload/marketing/fotografie-produktu-ke-stazeni/yealink/yealink-sip-t20p.jpg?full

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...