зеленизуб Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 ajde mi obijasno kako to da su vec tokom oktobra hrvati gadjali nas sa VBR-ovima oganj, odakle im kad su svi tako onesposobljeni, evo pricam ti nisto iz licnog iskustva... Ја то не могу да ти објасним, а ако мислиш на SVLR M-77, Србија их има 90 (40 у резерви) док Хрватска целих 8. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2014 Pokvarili ste temu. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2014 Odlično, tako smo ovladali NATO, vi odlično saradjujete sa USA Army, mi u NATO imamo šefa, za par godina bićemo glavni tamo a onda će nas Amerikanci molit i preklinjat na koljenima kad nešto budu htjeli progurat u OUN. A mi ćemo reći: NĚT! Dosta je i vas bilo! Dnes v subotu 20-ogo Septembra 2014 glasovalo zasědanije NATO i izbralo češskogo generala Petra Pavla na novego prědsednika Vojenskogo Komiteta NATO. Do voditelstva NATO je prišel prvy vojin iz krajiny byvšego Varšavskogo Dogovora. http://izviestija.info/index.php/politika-ekonomija/299-petr-pavel Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука