Фидер Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Да се разумемо, и сам сам прошао тај пут од традиционалног православца до литургијског, само што сам ја дужим путем то прошао, јер у то време није оволико доступних информација и едукативног садржаја као сада на интеренету. Требало ми је доста времена да схватим да с тим што сам Србин нисам аутоматски и Православац. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 И како у твом смирењу, тј. према твојим правилима, "игру игра" један доцент са ПБФ... Мсм, ок-твоје мишљење, али ме баш интересује, пошто Зока отац не ваља, како би ти решио пите професуре и знања? Морам те разочарати да не располажем смирењем и да је ироничност о неким мојим правилима неоснована. Прота Зоран је вероватно сасвим ваљан, не и дотично писаније, које је превише самооправдавајуће. Само сам на то указао, а нека Господ то реши преко надлежних својих слугу по својој светој вољи и ако му је по вољи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Да ли још некоме свештеник са слике личи на Озрена Солдатовића? Ленка* and НиколајСвесрпски је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука