Баба Написано Децембар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 ovi iz Treće Srbije ili se dobro zezaju ili su ruski špijuni Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Pogledao sam ovu pres konferenciju. Meni deluje kao realan scenario. Ovaj Parović nikad nije bio nacionalista. Od početka je policajac. Verovatno je on najviše šurovao kod razbijanja Dveri u Novom Sadu. Bojim se da nam se u narednom periodu loše piše. Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 ОРГАНИЗАЦИЈА Центра за примењене ненасилне акције и стратегије (CANVAS), чији је оснивач Срђа Поповић, а уз коју стоје њима лојалне невладине и политичке, организације, као и неки криминални кланови, екстремне формације и новинарска удружења стационарана у Војводини, покушаће наредних месеци да дестабилишу Србију и изазову државни удар, потврђују сазнања до којих смо дошли – саопштено је данас на конференцији за медије Треће Србије, на којој су се новинарима обратили председник те организације Мирослав Паровић и потпредседник Мироје Јовановић. Све је то супер, ал шта ће они конкретно да ураде да то спрече? Да издају саопштења? Да указују на последице? Да најенергичније протестују и захтевају од надлежних да "реагују"?! Или ће коначно неко од тих великих Срба, који се притом хвале и својом креативношћу, интелектуалношћу и потенцијалима својих организација, коначно да за промену осмисли неку креативну и позитивну кампању којом би овакве ликове, попут поменутих, разобличио као будале? У супротном, све остаје на вукадиновићевској Инсајдер параноји и на вечитом Калимеро ставу, док друга страна ради пуном паром. Ил то, ил да престају више да издају саопштења, постају ДСС бабе. Не само они, него и Двери, ДСС, разни национални и "национални" покрети, и сви који се баве оваквим стварима. Ако не могу да одраде неку акцију којом би се супротставили овим стварима, онда макар нек се склоне, можда и направе простора некоме ко је у стању да на прави начин изобличи ове ствари. Плутон, Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 пут поменутих, разобличио као будале? У супротном, све остаје на вукадиновићевској Инсајдер параноји и на вечитом Калимеро ставу, док друга страна ради пуном паром. Ил то, ил да престају више да издају саопштења, постају ДСС бабе. Не само они, него и Двери, ДСС, разни национални и "национални" покрети, и сви који се баве оваквим стварима. Ако не могу да одраде неку акцију којом би се супротставили овим стварима, онда макар нек се склоне, можда и направе простора некоме ко је у стању да на прави начин изобличи ове ствари. Ćutanje ne donosi glasove, popularnost, fotelje u skupstinama gradova i republike... prosto i jednostavno..... sve je više i više besmislleno očekivati bilo šta od političara na tim socijalno-ekonomskim planovima, najbolje što mogu da rade jeste da se sklone. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Ovu trecu Srbiju treba kao obraz zabraniti a clanove pohapisti u staviti u samice. SImpatizere i donatore proterati iz Srbije ili im trajno zabraniti ulazak u Srbiju... Konfiskovati devizne racune i svu kintu sa njih prebaciti na racune decijih bolnica i svratista a u stranackim prostorijama cuvati svinje za tov, neka bar te prostorije ostanu sa originalnom namenom... Тог Чанка треба депортовати Хрватима уз одузимање пасоша...олош и смрад. Eto dva posta koja pružaju konkretna rešenjaa problema, sviđa mi se kako razmišljate momci, obojica. Ja bih tu još dodao LDP, DS, DSS, DVERI, SNS, SRS, i svakog ostalog ko hoće da se brani socio-ekonomskim pitanjima i da ih rešava državom silom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Све је то супер, ал шта ће они конкретно да ураде да то спрече? Да издају саопштења? Да указују на последице? Да најенергичније протестују и захтевају од надлежних да "реагују"?! Или ће коначно неко од тих великих Срба, који се притом хвале и својом креативношћу, интелектуалношћу и потенцијалима својих организација, коначно да за промену осмисли неку креативну и позитивну кампању којом би овакве ликове, попут поменутих, разобличио као будале? У супротном, све остаје на вукадиновићевској Инсајдер параноји и на вечитом Калимеро ставу, док друга страна ради пуном паром. Ил то, ил да престају више да издају саопштења, постају ДСС бабе. Не само они, него и Двери, ДСС, разни национални и "национални" покрети, и сви који се баве оваквим стварима. Ако не могу да одраде неку акцију којом би се супротставили овим стварима, онда макар нек се склоне, можда и направе простора некоме ко је у стању да на прави начин изобличи ове ствари. Pa oni su rekli svoje i sad Srdja ne sme da se angazuje, valjda je dosta Inace, ja citam ovaj 021.rs i bas cesto se vidi da narod kuka da se NIS vrati nakon sto se odustalo od JT. I moguce je da ce biti neki zahtevi ili nesto slicno da se revidira privatizacija. Mislim da ovo sluzi da se to predupredi. I odmah ce reci drzavni udar. Kakav crni drzavni udar? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 ovi iz Treće Srbije ili se dobro zezaju ili su ruski špijuni Јеси ли нам управо индиректно рекао да су руски шпијуни? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Eto dva posta koja pružaju konkretna rešenjaa problema, sviđa mi se kako razmišljate momci, obojica. Ja bih tu još dodao LDP, DS, DSS, DVERI, SNS, SRS, i svakog ostalog ko hoće da se brani socio-ekonomskim pitanjima i da ih rešava državom silom. S jednom bitnom razlikom- ja sam bio ironican... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 S jednom bitnom razlikom- ja sam bio ironican... Ja nisam, gotov sam ozbiljan. Zabranio bih politicare, jer hrane ljude glupostima zarad sopstvene dobrobiti u velikoj vecini slucajeva bez obzira na ideologiju. STo ideologija postenija i humanija, oce da stiti raznorazne grupe... to vise sumnjam u tog politicara.. Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten, cloudking and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Ja nisam, gotov sam ozbiljan. Zabranio bih politicare, jer hrane ljude glupostima zarad sopstvene dobrobiti u velikoj vecini slucajeva bez obzira na ideologiju. STo ideologija postenija i humanija, oce da stiti raznorazne grupe... to vise sumnjam u tog politicara.. Nazalost... svako ce s ovim da se slozi... Млађони, Kaludjerovic Sreten, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Popović: Očekujem brzu reakciju države zbog lažnih optužbi Tanjug | 09. 12. 2014. - 19:19h | Foto: FoNet | Komentara: 24 Osnivač Centra za primenjene nenasilne akcije i strategije (KANVAS) Srđa Popović izjavio je danas da očekuje brzu reakciju države na, kako kaže, lažne optužbe Treće Srbije da je uključen u pripremu državnog udara. On je u izjavi Tanjugu poručio da će eventualnu odštetu, ukoliko bude podneo privatnu tužbu protiv Treće Srbije, uplatiti vlasnicima pekara čije su radnje polomljene u divljanju huligana posle fudbalske utakmice Srbije i Albanije. Kako je Popović objasnio, isprva nije poverovao u ozbiljnost tvrdnji koje je na današnjoj konferenciji za medije izneo predsednik Treće Srbije Miroslav Parović."Moja prva rekacija je bila da zovem ljude iz 'Njuz neta' i proverim da li je možda njihova šala, ali nažalost nije", rekao je Popović. Osnivač KANVAS-a istakao je da država mora da reaguje kao i u slučaju kada je SNP Naši sastavila spisak 30 "srbomrzaca" i dostavila ga ruskoj ambasadi. "Tada je pokrenuta istraga za govor mržnje i širenje lažnih vesti. Ona je u toku i ja sam se odazvao pozivu tužilaštva u tom slučaju", rekao je Popović. On je naglasio da veruje u državu i da veruje da je ovo država u kojoj takve stvari ne mogu da prođu nekažnjeno. "Očekujem brzu reakciju nadležnih organa, barem kada je reč o istrazi povodom širenja lažnih vesti i priči o državnom udaru", rekao je Popović. Prema njegovim rečima, ukoliko država ne bude reagovala postoji mogućnost da pravdu potraži na sudu i da eventualnu odštetu uplati vlasnicima onih radnji koje su polomljene u divljanju huligana posle fudbalske utakmice Srbije i Albanije. On je istakao da se ne oseća ugroženo, ali je dodao da u Srbiji postoji trend "crtanja meta na leđima ljudi putem halabuke i širenja lažnih vesti". "Nadam se da će država pokazati da ima instrumente da zaštiti svoje građane", zaključio je Popović. Predsednik Treće Srbije Miroslav Parović preneo je danas novinarima navodna saznanja te stranke o tome da su u toku pripreme za državni udar, koji će se, prema njegovim rečima, dogoditi u naredna dva meseca. On je na konferenciji za novinare izjavio da državni udar priprema grupa mladih ljudi koji su obučavani širom sveta i koji su učesvovali u takozvanim "obojenim revolucijama", među njima i Srđa Popović iz KANVAS-a, koji, kako tvrdi Parović, namerava da dođe u Novi Sad da dobije "značajanu funkciju" u Pokrajinskoj vladi. Блиц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 На жалост, у овој и оваквој држави, са оваквом (прошлом, садашњом а, како је кренуло, и будућом) политичком номенклатуром која се заклела својим тајним сефовима и банкарским рачунима "да са ЕУ пута неће скренути", овај лик неће бити тамо где му је место. Баба је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 S jednom bitnom razlikom- ja sam bio ironican... Пофезне су кеса? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Пофезне су кеса? Zubicu... kanda te neki karijes napao pa si poceo da bulaznis? Sta znaci Pofezne? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2014 Sta znaci Pofezne Рутавци Баба and зеленизуб је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука