Jump to content

Трећа Србија - патриотска политичка организација

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Treća Srbija: Čanak stvara uvertiru za "evromajdan"

Treća Srbija je danas protestovala zbog izjave predsednika Lige socijaldemokrataVojvodine Nenada Čanka o tome da ruske investicije treba da se povuku iz Srbije.

juzni_tok_srbija.jpg

"Čanak pokušava da izvrne istinu i da za trenutni zastoj u realizaciji projekta Južni tok optuži Rusiju. Prava istina je da je Evropska unija zabranila Bugarskoj da nastavi radove i da je briselska administracija jedini krivac za to što se Južni tok ne gradi", navode iz ove političke organizacije.

Oni napominju da je NIS od dolaska Gasproma, od lokalnog gubitaša postao jedan od regionalnih lidera.

"Smatramo da ovakve izjave predstavljaju konačni pritisak da Srbija uvede sankcije Rusiji i da neodgovorni ljudi poput Nenada Čanka stvaraju uvertiru za "evromajdan" u Srbiji i to možda baš u Novom Sadu. Svi oni pak moraju da znaju da im maštanje o novim obojenim revolucijama neće proći jer su u međuvremenu u Srbiji stasale nove generacije koje razmeju prevaru i koje neće dozvoliti da ih bilo ko izmanipuliše. Stoga im jasno poručujemo da im ne pada na pamet da se igraju sa vatrom", navodi se u saopštenju.

о21

Подели на овим сајтовима

Тог Чанка треба депортовати Хрватима уз одузимање пасоша...олош и смрад.

Подели на овим сајтовима

Ukratko, on mi se cini kao neki ultra-desnicar Koji jedva ceka da se desi nesto slicno kao u ukrajini. Da je drzava suverena, ona bi trebala da njega I slicne njemu deportuje za raspirivanje medjuetnicke mrznje. Ima takvih kao sto je on na kile I nece se smiriti dok Srbija ne bude u placmenu, podeljena u kantone I pod upravom eu izaslanika. A to je realna , veoma stvarna ocena kako ce se stvari odvijati. To ce se desiti jer Srbija nije prihvatila ruku starijeg brata.

Подели на овим сајтовима

Ovu trecu Srbiju treba kao obraz zabraniti a clanove pohapisti u staviti u samice. SImpatizere i donatore proterati iz Srbije ili im trajno zabraniti ulazak u Srbiju... Konfiskovati devizne racune i svu kintu sa njih prebaciti na racune decijih bolnica i svratista a u stranackim prostorijama cuvati svinje za tov, neka bar te prostorije ostanu sa originalnom namenom...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Људи, је се извињавам на необавјештености, али може ли ми неко рећи шта је заправо та "Трећа Србија"? Видим већ неколико тема на форуму које почињу њиховим објавама, па ме занима шта је то уопште? На основу претходне теме гдје су тражили од Турске изручење осумњиченог за убиство Звездиног навијача наводећи да за то постоје правни услови, ја нисам могао да их схватим озбиљно.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Чанак и његова свита су екстреми над екстремима, екстремнији су него сви остали заједно. Срећа је само што их има шака јада па се све завршава само на овом трабуњању преко медија.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ми смо ономад у Суботици ишли на митинг Јожефа Касе са четничком заставом 3 са 2 метра, била на њој лобања и оно "Са вером у Бога - Слобода или смрт" и клицали му "Каса Србине" и "Каса војводо" ... ако ништа а били су максимално збуњени и Каса и она шачица мађара што се окупила тамо..

Размишљам да на неком следећем Чанковом митингу урадим исто...

Подели на овим сајтовима

Ovu trecu Srbiju treba kao obraz zabraniti a clanove pohapisti u staviti u samice. SImpatizere i donatore proterati iz Srbije ili im trajno zabraniti ulazak u Srbiju... Konfiskovati devizne racune i svu kintu sa njih prebaciti na racune decijih bolnica i svratista a u stranackim prostorijama cuvati svinje za tov, neka bar te prostorije ostanu sa originalnom namenom...

Ако тако гледаш, осведочени демократо и прогресивни српски патриото, онда би то исто требало урадити и са ЛСВ-ом.

Није лепо имати двоструке аршине  :nene:

Подели на овим сајтовима

Ми смо ономад у Суботици ишли на митинг Јожефа Касе са четничком заставом 3 са 2 метра, била на њој лобања и оно "Са вером у Бога - Слобода или смрт" и клицали му "Каса Србине" и "Каса војводо" ... ако ништа а били су максимално збуњени и Каса и она шачица мађара што се окупила тамо..   Размишљам да на неком следећем Чанковом митингу урадим исто...

:D:))   :aplauz:  .....изгледа једино тако и треба са таквима    8086.gif

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ми смо ономад у Суботици ишли на митинг Јожефа Касе са четничком заставом 3 са 2 метра, била на њој лобања и оно "Са вером у Бога - Слобода или смрт" и клицали му "Каса Србине" и "Каса војводо" ... ако ништа а били су максимално збуњени и Каса и она шачица мађара што се окупила тамо..

Размишљам да на неком следећем Чанковом митингу урадим исто...

To Srbine! :)

Kad zaglavi u bolnicu od besa, ti mu odnesi banane i reci: "Smiri se, Šone, i gledaj svoja posla. A Djura će ti oprostiti što te je trolovao" :))

Подели на овим сајтовима

Људи, је се извињавам на необавјештености, али може ли ми неко рећи шта је заправо та "Трећа Србија"? Видим већ неколико тема на форуму које почињу њиховим објавама, па ме занима шта је то уопште? На основу претходне теме гдје су тражили од Турске изручење осумњиченог за убиство Звездиног навијача наводећи да за то постоје правни услови, ја нисам могао да их схватим озбиљно.

Još jedna u moru (bolje reći okeanu) stranaka u Srbiji za koje skoro niko i ne zna i koje se oglašavaju samo kad procene da populizam može da im ide u korist, kao u slučaju Turske i ovoga sa Čankom. Nebitni u suštini...

Подели на овим сајтовима

Људи, је се извињавам на необавјештености, али може ли ми неко рећи шта је заправо та "Трећа Србија"? Видим већ неколико тема на форуму које почињу њиховим објавама, па ме занима шта је то уопште?

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/treca-srbija-iznad-prve-i-druge.html

Подели на овим сајтовима

:D :D :D

Знао сам ја да у теби чучи Србенда, само сам чекао моменат кад ће да искочи

:)):))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...