w.a.mozart Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Ako se setite dobre pesme koja je neopravdano pala u zaborav... https://www.youtube.com/watch?v=1m6V0oWRsEs&feature=player_detailpage Караконџула, Лидија Миленковић and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Душко Трифуновић (13. септембар 1933. Сијековац код Брода - 28. јануар 2006, Нови Сад) је био српски књижевник, песник и телевизијски аутор.... По избијању рата 1992. године прешао је да живи у Нови Сад где је наставио да ради за ТВ Нови Сад.Најпознатији је постао на основу сарадње са рок саставом „Бијело дугме“. До тог момента је било незамисливо да познат и афирмисан песник сарађује са рокенрол бендом. Из те сарадње су се изродили хитови као што су „Има нека тајна веза“, „Шта би дао да си на мом мјесту“, „Главо луда“...http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%94%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%BE_%D0%A2%D1%80%D0%B8%D1%84%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B w.a.mozart, Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Adelaida, Плутон, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Лидија Миленковић, Adelaida, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=-S7EOrHVeCg&spfreload=1 w.a.mozart, Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Ову песму сам волео као дете , песма мог детинства. https://youtu.be/30msupgH7jw Лидија Миленковић and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Ненад Р. and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Damir Urban, 1993. Hit godine. Masimo je oziveo ovu pesmu. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 @@Дуња, управо сам хтела ову песму да поставим Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Дуња and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука