JESSY Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 evo linka i videćete gde se ovo nalazi http://pravoslavnasr...-post_5608.html ау, где ово нађох да поставим...??? уопште то нисам снимила... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 xexexexexexexe.... ajd da nastavimo http://dodjiividi.bl...01_archive.html sestra Olja mislila na ovaj ako sam ja lepo to shvatio ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Мој коментар се односио на квалитет његовог блога, познајем га и лично. Диван човек. bighugbighug Ne zameri.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Aaaaaaaa, izvinjavam se. Oljiska, pricamo o potpuno razlicitim stvarima. Nisam na to mislila. Nema ni veze. Spamujemo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Ја да замерим??? Ма свашта, сестро... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 ау, где ово нађох да поставим...??? уопште то нисам снимила... nije ništa strašno , u svakom slučaju lepa je fotka odavno sam video ovu fotku ( na njihovim sajtovima ) te sam se odmah setio gde se nalazi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Марти - свезналица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 http://ogolubovic.bl...01_archive.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 xexexxeeee koja slučajnost , ovo je tvoj blog Olja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Марти - свезналица crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 xexexxeeee koja slučajnost , ovo je tvoj blog Olja? Јесте брате са свим мојим преводима рађеним за наловну Поука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Svaka čast sestro slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Слава Господу, брате Мартирије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Novotihvinski manastir мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука