Млађони Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Sami zakljucite dalje. Jadno je samo to sto se ovakvi nazovinaucnici koriste ovako podmuklim lazima i gadostima, samo ako im je interes na neki nacin ugrozen. Sumnjate u tako nesto? Sve bre neke zavere Neki tamo alo napravi neki popezni naslov da bi imali o cemu da pisu i na sta da prodaju novine - zavera. Seselj dodje iz haga - zvera. antene u Srbiji - zavera. POplave u srbiji - zaavera... sve neke zavere ovde po Srbiji... sve neki interesi tajni koji kontrolisu informacije.. ne kaazem da nisi u pravu, sto e ovih stvari tice da li je istina za te preparate ili ne.. ali ove price-zvere mi vise besmislene... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Прочитао сам негде да је аристократско бледило последица употребе посуђа од сребра...Није шала и није немогуће. Ili je to sto nisu morali nista da rade p se nisu previse izlaagali jakom suncu... te im koza nije lucila previse melanina.... Znaam da je to mnogo manje verovatno i iracionalnije objasnjenje od srebrng posudja... skoro kao fantazija ali eto cisto da napomenem da je i to moguce.. Давор73 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Ja nisam vampir od srebra se ne bojim Pa što bi se i bojao. Pogledajte malo bolje sastav tih masti i lijekova koje već koristite pa ćete tamo naći dosta tih sa srebrom, evo na primjer ovaj sa jonima srebra za takozvano vlažno zarastanje rana: http://www.zelenahvezda.cz/vyzkousejte-vlhke-hojeni-ran-od-b-braun Čak ni alternativna medicina nije danas baš sva odmah za odbacit u ovim vremenima opšte oskudice i problema sa naplatom faktura bolnicama što zdravstvenom osiguranju čim dalje pričinjava tim veće financijske teškoće pa je zato u Češkoj na primjer razvijena prva lečebna metoda za liečenje glavobolje i migrene u potpunosti plaćena zdravstvenim osiguranjem a ima odlične rezultate u brzom i potpunom otklanjanju tih bolova sa vrlo blagodatnim efektima na cijeli nervni sistem i organizam. Konačno metoda liječenja glavobolje u potpunosti plaćena osiguranjem Konečně metoda léčby bolestí hlavy plně hrazená pojišťovnou ! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 ОкеТ. Променићу наслов теме и можемо лако да побијемо новинска пискарања. Дѕ људи ипак знају да постоји и друга страна медаље. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 OK je srebro, ali je aluminijum bolji. Samo njega da ne zabrane... Плутон, Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 OK je srebro, ali je aluminijum bolji. Samo njega da ne zabrane... Само да јаве на време, да направим пар капица да имам. Млађони and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Kakva gnusna laz! Licno koristim te preparate godinama, i svi u mojoj porodici, i prezadovoljan sam. Ali ne iznenadjuju me ovakvi naruceni clanci, kad znam od koga su. Sto se novina i novinara, pak, tice... bolje je da cutim, da ne bi` krenuo da psujem kao manijak, kad su oni u pitanju. ... A ako nekog zanima - izlecio sam gljivicnu dosadu na ocnim kapcima, u vidu vrlo krupnog perutanja (non-stop, svaki dan, bez obzira na sapune, preparate i negu), koju sam imao 8 punih godina (!), i nisam nicim drugim mogao da je skinem. A onda sam poceo da koristim srebrnu vodu, i napast je nestala za 12 (!) dana. Pametnome dosta. Inace, ovi preparati (za nepismene novinare i njihove narucioce i platise) kupuju se u svim drzavnim i privatnim apotekama. Jeste, ima koga to mnogo zulja, al` to su vec njegovi/njihovi problemi. A o primerima izlecenja koje licno znam kod mojih prijatelja i kolega, te kod njihovih ukucana necu ni da pocinjem A ima ih podosta. brate razumijem da ti je pomoglo u tvom problemu sa gljivicama, ali ja se ne bi igrao sa srebrom, lijecenje teskim metalima, pa to na prvu loptu zvuci suludo, nemoj pretjerivati u tome, nema efikasnog nacina da izbacujes teske metale iz tijela, ne moze to nikako dugorocno biti zdravo... aluminijum je jedna od top otrovnih stvari za tijelo, ima ga mnogo u pekarskim aditivima, recimo prasak za pecivo obiluje aluminijem pa niej zabranjeno, ali to ne znaci da nije i nezdravo, niej to dio prirodne ljudske hrane, srebro takodjer sto posto nije ni prirodni lijek ni prirodna hrana, kad kazem prirodno znas na sta mislim.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 ima ovdje jedan car sto je nagovarao ljude da jedu zeolit hahah Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 brate razumijem da ti je pomoglo u tvom problemu sa gljivicama, ali ja se ne bi igrao sa srebrom, lijecenje teskim metalima, pa to na prvu loptu zvuci suludo, nemoj pretjerivati u tome, nema efikasnog nacina da izbacujes teske metale iz tijela, ne moze to nikako dugorocno biti zdravo... Nista se ti ne sekiraj. Nego, malo bolje procitaj sta sam napisao o dugorocnom (visegodisnjem) koriscenju. Dosta nas ga koristi godinama, i zaista smo odusevljeni rezultatima. Btw, srebro ne spada u teske metale. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Nista se ti ne sekiraj. Nego, malo bolje procitaj sta sam napisao o dugorocnom (visegodisnjem) koriscenju. Dosta nas ga koristi godinama, i zaista smo odusevljeni rezultatima. Btw, srebro ne spada u teske metale. ok, a kako ces se osloboditi viska natalozenog srebra iz tijela? mislis da tkivu godi srebro? zamisli da ti se krene nakupljati oko zglobova, sto metali inace vole... o toksicnosti srebra ne znam dovoljno, nisam sa tim da budem iskren dovoljno upoznat, znam da je srebro u obliku nanokristala jedan od najefikasnijih antibiotika na svijetu, znaci ubija bakterije ko cijanid ljude, e sada kakav je efekat na celije ljudskog organizma i kakav je tacno mehanizam dejstva tih nanokristala nemam pojma, ovo sam citao nesto iz nanotehnologije pa mi ostalo u pamcenju Млађони and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 ok, a kako ces se osloboditi viska natalozenog srebra iz tijela? mislis da tkivu godi srebro? A lepo sam napisao da se srebro u tom obliku ne talozi u organizmu uopste. I lepo sam napisao da dosta nas vec blizu 10 godina (neki i duze) pije tu vodu bez i najmanje negativne posledice. Znaci - ili nisi procitao, ili si ignorisao napisano. A to bre bas nije lepo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Moj tatko hteo ranije sam da napravi srebrnu vodu. Ali NIGDE nije našao da kupi srebro tražene čistoće koje mu je bilo potrebno. A trudio se da ga nadje. Ako neko zna gde ima da se kupi neka javi. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Samo neka dobro prouci sta treba da radi. Onaj cova u amerikama (sto mu je koza poplavela) sam je pravio vodu, i nenormalno je uvecao koncentraciju srebra u njoj (da ucari valjda, sta li), ne pitajuci se kako ce to da utice na njegov ten. Ono, nije bolestan, ali izgleda kao veliki strumf... Ignjatije and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Samo neka dobro prouci sta treba da radi. Onaj cova u amerikama (sto mu je koza poplavela) sam je pravio vodu, i nenormalno je uvecao koncentraciju srebra u njoj (da ucari valjda, sta li), ne pitajuci se kako ce to da utice na njegov ten. Ono, nije bolestan, ali izgleda kao veliki strumf... Hvala za savet. Sto mu štrumfova šta se sve dešava. Nego znaš li gde ima da se kupi to srebro kod nas? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 A lepo sam napisao da se srebro u tom obliku ne talozi u organizmu uopste. I lepo sam napisao da dosta nas vec blizu 10 godina (neki i duze) pije tu vodu bez i najmanje negativne posledice. Znaci - ili nisi procitao, ili si ignorisao napisano. A to bre bas nije lepo... А које су бенефиције те воде... и тих препарта... мислим чему то? Има ли неких тестираних експеримената..... осим да вам није ништа има ли користи? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука