Jump to content

Zašto je Juda izdao Isusa poljupcem?

Препоручена порука

Brate zapitaj se u srcu svojemu kolika je ljubav Bozija..i onda na drugi tas stavi jedno malo izdajstvo...ali i Judino pokajanje..pa izmjeri.. :)

Види брате, ја разумем тебе шта хоћеш, да кажеш, међутим није Јуда издао Христа зато што га воли, но зато што се окренуо потпуно себи.

Све даље што се збивало, је потпуно само и искључиво између Бога и Јуде. Дакле говоримо шпекулације ако набадамо да је Јуда у рају јер је Бог милостив.

Још је више Бог милостив, ја чак верујем, да је у створењима његовим онај последњи час, између Бога створитеља и створења, савршена љубав. Наш задатак је да узберемо тај час. Не само да убирамо пплодове него да сејемо жањемо и делимо са другима.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

kolko filozofije oko proste izdaje LOL

Vaso, ne mešaj babe i žabe - domostroj ne ukida Judinu odgovornosti odluku koju je samostalno doneo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

prosta ili složena ne vidim razlog da se diže ovolika prašina... na šta uopšte misliš?  Počnimo od ovoga

Sin čovečiji ide, doduše, kao što je napisano za njega; ali teško onom čoveku koji posreduje u izdajstvu Sina čovečijeg; bolje bi mu bilo da se nije rodio taj čovek.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

kolko filozofije oko proste izdaje LOL

Vaso, ne mešaj babe i žabe - domostroj ne ukida Judinu odgovornosti odluku koju je samostalno doneo

Pa da li je bas samostalno?

I po zalogaju tada uđe u njega sotona. Onda mu reče Isus: Šta činiš čini brže. 

Подели на овим сајтовима

Pa dobro, ne budimo bukvalisti - kad sam reko samostalno mislio sam da ga nije Bog naterao na to a ovo što kažeš - naravno. Poenta je da Bog nije držao daljinski upravljač pa je Juda morao da izda Hrista jer, zaboga, tako je po domostroju i uopšte, ne znam kako oni koji tako misle u sve to uklapaju smrt na krstu - zar je sve bilo samo predstava u dobroj režiji?

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa dobro, ne budimo bukvalisti - kad sam reko samostalno mislio sam da ga nije Bog naterao na to a ovo što kažeš - naravno. Poenta je da Bog nije držao daljinski upravljač pa je Juda morao da izda Hrista jer, zaboga, tako je po domostroju i uopšte, ne znam kako oni koji tako misle u sve to uklapaju smrt na krstu - zar je sve bilo samo predstava u dobroj režiji?

Pa ne znam ali sam Hristos govori da mu valja postradati,Petra cak naziva sotonom sto ga odvraca od stradanja na krstu a s druge strane toga svega ne bi i nije moglo biti bez Jude i sotone.Takva je bila volja Oceva valjda.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...