Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Brate zapitaj se u srcu svojemu kolika je ljubav Bozija..i onda na drugi tas stavi jedno malo izdajstvo...ali i Judino pokajanje..pa izmjeri.. Види брате, ја разумем тебе шта хоћеш, да кажеш, међутим није Јуда издао Христа зато што га воли, но зато што се окренуо потпуно себи. Све даље што се збивало, је потпуно само и искључиво између Бога и Јуде. Дакле говоримо шпекулације ако набадамо да је Јуда у рају јер је Бог милостив. Још је више Бог милостив, ја чак верујем, да је у створењима његовим онај последњи час, између Бога створитеља и створења, савршена љубав. Наш задатак је да узберемо тај час. Не само да убирамо пплодове него да сејемо жањемо и делимо са другима. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 Po cemu je Juda izdajnik ako je sve to moralo da se desi po domostroju spasenja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 9, 2015 Пријави Подели Написано Април 9, 2015 kolko filozofije oko proste izdaje LOL Vaso, ne mešaj babe i žabe - domostroj ne ukida Judinu odgovornosti odluku koju je samostalno doneo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 kolko filozofije oko proste izdaje LOL Vaso, ne mešaj babe i žabe - domostroj ne ukida Judinu odgovornosti odluku koju je samostalno doneo prosta izdaja? prebrzo zakljucujes. citao si "samo jednu" knjigu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 prosta ili složena ne vidim razlog da se diže ovolika prašina... na šta uopšte misliš? Počnimo od ovoga Sin čovečiji ide, doduše, kao što je napisano za njega; ali teško onom čoveku koji posreduje u izdajstvu Sina čovečijeg; bolje bi mu bilo da se nije rodio taj čovek. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 kolko filozofije oko proste izdaje LOL Vaso, ne mešaj babe i žabe - domostroj ne ukida Judinu odgovornosti odluku koju je samostalno doneo Pa da li je bas samostalno? I po zalogaju tada uđe u njega sotona. Onda mu reče Isus: Šta činiš čini brže. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Pa dobro, ne budimo bukvalisti - kad sam reko samostalno mislio sam da ga nije Bog naterao na to a ovo što kažeš - naravno. Poenta je da Bog nije držao daljinski upravljač pa je Juda morao da izda Hrista jer, zaboga, tako je po domostroju i uopšte, ne znam kako oni koji tako misle u sve to uklapaju smrt na krstu - zar je sve bilo samo predstava u dobroj režiji? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Pa dobro, ne budimo bukvalisti - kad sam reko samostalno mislio sam da ga nije Bog naterao na to a ovo što kažeš - naravno. Poenta je da Bog nije držao daljinski upravljač pa je Juda morao da izda Hrista jer, zaboga, tako je po domostroju i uopšte, ne znam kako oni koji tako misle u sve to uklapaju smrt na krstu - zar je sve bilo samo predstava u dobroj režiji? Pa ne znam ali sam Hristos govori da mu valja postradati,Petra cak naziva sotonom sto ga odvraca od stradanja na krstu a s druge strane toga svega ne bi i nije moglo biti bez Jude i sotone.Takva je bila volja Oceva valjda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Da. To po difoltu ne znači da je Otac izrežirao sve Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука