Jump to content

Зелени зуб, или зубић, питање је сад!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја бих увела да се не отварају теме о другима без њихове сагласности. И гласам за то да се отвори једна тема на којој би модератори могли да документују своје деловање, објављују банове и слично. Али да буде закључана. И бан за незадовољне који своје расправе воде јавно на неодговарајућим темама прозивањем модератора.

Ионако је најбоље да постоји посебан анониман налог " администратор" јер овим додељивањем функција људима учесницима само се од њих праве мете. Живи били, праштајте.

И зелени зуб је зубина, бре.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

tako ti je to kad ljudi ne gledaju gde se nalazi tema.....RAZBIBRIGA RAZBIBRIGE......

Да да, само што су се претходно дохватили на питањима за администрацију, где је зелени зуб јасно ставио до знања да му се не свиђа што га тако назива. И после тога Никола отвара тему на разбибригама о зубићу. Као шалимо се мало, јел да? Ајде да поверуем да није у питању лицемерје

Подели на овим сајтовима

Да да, само што су се претходно дохватили на питањима за администрацију, где је зелени зуб јасно ставио до знања да му се не свиђа што га тако назива. И после тога Никола отвара тему на разбибригама о зубићу. Као шалимо се мало, јел да? Ајде да поверуем да није у питању лицемерје

О чему ти причаш и са којим правом се мешаш у туђе разговоре? Ако Зелени зуб има проблем са мном, он ће сам да каже шта му смета, нису му потребни дрвени адвокати који једва чекају да "нањуше крв" не би ли напали... Да, ја сам толико испао ђубре, да сам човека прозивао па сам отворио тему да бих га још више прозивао - па добро, да ли си ти нормалан? И са којим правом каљаш моје име на овакав начин?! 

Тема ће бити затворена, а ти банован због непоштовања правила и вређања уредништва. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...