Данче* Написано Новембар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Убиће ме администратори. Имаш ти привилегију. Не бој се, администратори су до краја са тобом! Пс.Срећна слава,у здрављу и духовној радости је провели. На многаја љета! Милан Ракић, Volim_Sina_Bozjeg and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Срећна слава,у здрављу и духовној радости је провели. На многаја љета! У име администрације-нек` је сретње! Богдан_ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 који ник? Nik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 У име администрације-нек` је сретње! Дани, фала по други пут! Фидер, такође. :4869: Фала и Администрацији. :brokoli: Једва сам чекао да метнем овај емотикон, не знам да ли је права прилика - ал морао сам. Ај стварно, нећемо више. Тема је о сјајном Немцу, а не жеље, честитке и поздрави. RYLAH, Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Nik? Па реко`, не видех у коментарима твоје крштено име и презиме... На то сам мислио... Но, нема везе Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Па реко`, не видех у коментарима твоје крштено име и презиме... На то сам мислио... Но, нема везе Glas, rekoh moj glas Jesi ti gledao video? I da li si bio na predavanjima te godine kada je Klaus gostovao? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Glas, rekoh moj glas Jesi ti gledao video? I da li si bio na predavanjima te godine kada je Klaus gostovao? Хркљуш! До мене! До мене! До мене! (ево све ми чело плаво ) Док ја сконтам да је твој превод... Опрости Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука