Jump to content

Миша Ђурковић: Ко стоји иза Орион Телекома?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

Какве везе има орион телеком са целом причом? Ја код њих узимам нет, баш ме брига ко је власник... све док су пристојан проваајдер...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Какве везе има орион телеком са целом причом? Ја код њих узимам нет, баш ме брига ко је власник... све док су пристојан проваајдер...

Драги Млађони, а зашто ми теслијанци уопште плаћамо провајдере, када је читава та технологија, замишљена од Николе Тесле, потпуно бесплатна?

Даље, ни један нас провајдер не може заштитити од надзора приватности. Д Икономист је пре годину дана објавио да се прати и брзина којом мишем прелазимо преко лајкова и текстова.

Но да не протрчимо преко текста Мише Ђурковића, поента коју ја извлачим, на страну Отпор и силе које стоје иза њега, јесте да у Србији не можеш да покренеш ни један посао, новосрпски речено бизнис, без дебеле политичке позадине. Добро то сви знамо, али не постављамо консеквенцу гдје нас то води? Сав ће наш информативни систем да служи странцима, а не просвећивању, обавјештавању, забављању па и чувању историјске свијести овога народа. Рецимо, Политика је са величанствене литургије патријараха Кирила и Иринеја и са историјског догађаја освећења споменика Цару Николају Другом, на мјесту бившег руског посланства (наше власти су првобитно хтјеле на углу улице Максима Горког). донијела само Танјугове извјештаје. Она бивша, предпредратна Политика никада то не би урадила, направила би најбоље репортаже, које ће једног дана, као што ми сада читамо стару Политику, бити прворазредни историјски извор. А када се Танјуг прода како је планирано, остаћемо и без тих извјештаја.

Подели на овим сајтовима

Драги Млађони, а зашто ми теслијанци уопште плаћамо провајдере, када је читава та технологија, замишљена од Николе Тесле, потпуно бесплатна?

Daj mi nacin da je koristim besplatno, odmah cu! :)

Подели на овим сајтовима

Sam naziv "Orion" je baš masonski. Bež te braćo iz nji'ove mreže dok se skroz ne umrsite. Tada će vas Veliki Majstor lože Orion konzumirati ceo život.

Случајност?

Не бих рекао...

577141_201470199969390_617162052_n.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...