Jump to content

Од данас Србија признаје пасоше тзв. “Републике Косово”

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

ok, ajd sad  navedi sporazume sa kojima se milosevic nije slagao posto ja znam da se slagao sa skoro sve i jednim a cak je zbog jednog zveknuo sankcije srbima preko drine, direktno republici srpskoj a indirektno i krajini

Pa naprimer nije prihvatio prvobitni sporazum oko kosova.... koji je nudio Srbima da dobiju zadrze suverenitet kosova, dakle nasa vojska, nasa policija, nasi ortani rukovode kosovom ali UN nadgleda da milosevic ne bi pravio vise gluposti tamo dole. (sto jeste radio)

UCK bi ostala teroristicka organizacija itd... on je to odbio, eto, da njega, velikog milosevica slucajno ne nadgled strani faktor.....

Pa smo onda dobili gadjanje pa smo izugibli u suverenitet i sve...

Onda, ovo on nije odbio direktno, vec su odbili vasi politicari, ali po njegovom nalogu.... da Hrvatska bude formirana a vi deo hrvatske i to autonomni... to su vasi politicari odbili po njegovom nalogu...

Eto ti dva..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa naprimer nije prihvatio prvobitni sporazum oko kosova.... koji je nudio Srbima da dobiju zadrze suverenitet kosova, dakle nasa vojska, nasa policija, nasi ortani rukovode kosovom ali UN nadgleda da milosevic ne bi pravio vise gluposti tamo dole. (sto jeste radio)

UCK bi ostala teroristicka organizacija itd... on je to odbio, eto, da njega, velikog milosevica slucajno ne nadgled strani faktor.....

Pa smo onda dobili gadjanje pa smo izugibli u suverenitet i sve...

Onda, ovo on nije odbio direktno, vec su odbili vasi politicari, ali po njegovom nalogu.... da Hrvatska bude formirana a vi deo hrvatske i to autonomni... to su vasi politicari odbili po njegovom nalogu...

Eto ti dva..

prvo rekao sam do kosova, a ti odma prvi primjer sa kosova navodis, taj sporazum, bolje reci ultimatum je bio isti ko onaj sto je austrugarska dala srbiji pred napad, tako je i nato dao jugoslaviji, bez veze da to pominjes, trazili su sve i svasta od leta svojih bespilotnih letjelica sirom srbije pa do ostalih stvari, pa ko to normalan moze i smije da prihvati?

inace sto se tice ovog plana z-4 kojim se narodu ispira mozak, to je bila najobicnija utopija, prvo zato sto je bio skroz neprihvatljiv za ijednu stranu u onom trenutku, da je ko od srba to potpisao narod bi ga potrgao, to je realnost, ne moze ni jedan politicar da ide toliko daleko od volje naroda, drugo hrvati to nikad al nikad ne bi prihvatili, stoga taj sporazum je jedna prljava podmetacina od argumenta , isti onaj argument ko kad pricaju sta bi bilo sa srbima da smo stali uz hitlera, obicna glupost...

glupost je tim veca sa tvoje strane sto slobo nije odbijao taj plan, to si ti pobrkao stvari

Подели на овим сајтовима

KOMENTAR ISTINOMERA

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je polovinom septembra da prošireni dogovor o slobodi kretanja postignut u Briselu ne znači da Srbija priznaje pasoše Kosova.

“On je precizirao da je reč o prelazima na aerodromu Beograda i još nekoliko prelaza dodavši da su do sada “ljudi sa privremenim ispravama koje su izdale pokrajinske institucije mogle da tranzitiraju preko ostalih prelaza ka Mađarskoj i Hrvatskoj”. “Sada će to biti i prema Bugarskoj i Makedoniji za otprilike dva meseca kada se steknu tehnički uslovi.”

Tanjug, 17. 9. 2014. godine

Đurić je naglasio da ova mera ne znači upotrebu bilo kakvih drugih putnih isprava osim isprava Srbije na celoj teritoriji Srbije.

“Ova mera ne znači upotrebu bilo kakvih drugih isprava, osim isprava Republike Srbije na celoj teritoriji zemlje i ne uključuje nikakav dogovor o pasošima. On proširuje slobodu kretanja i omogućiće da aerodrom u Beogradu ima više putnika, a da tranzit robe i ljudi, bez obzira na nacionalnost, bude nesmetan – naveo je Đurić.”

Večernje novosti, 18. 9. 2014. godine

Međutim, dva meseca kasnije, iz kancelarije zamenice kosovskog premijera Edite Tahiri saopšteno je:

“Od danas stanovnici Kosova sa kosovskim pasošima mogu da putuju preko graničnih prelaza u Srbiji, ka Hrvatskoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Makedoniji, uključujući i sa aerodroma u Nišu, a aerodrom Nikola Tesla mogu da koriste još od 22. septembra.”

Kossev.info, 15. 11. 2014. godine

Neistina direktora Kancelarije za KIM.

http://www.istinomer.rs/izjava/kosovski-pasosi-ne-vaze-na-granicnim-prelazima-srbije/

Подели на овим сајтовима

pa ko to normalan moze i smije da prihvati?

Onaj ko zna da ce josh gore od toga da dodje. Da ce da imaju sve to + ti neces da imas nikakvu moc i kontrolu. Sto je i doslo.

Lud covek opaljen ponosom u glvu to moze odtibiti i dozvolite da se proliva krv njegovog naroda za nesto sto ce biti.inace

sto se tice ovog plana z-4 kojim se narodu ispira mozak, to je bila najobicnija utopija, prvo zato sto je bio skroz neprihvatljiv za ijednu stranu u onom trenutku,

Naravno da je neprihvatljiv bio sa obe strne, kad su za obaa pregovaracka stola sedele psihopate opljene nacionalnim ponosom u glavu.

Za narod... plan bi bio savrseh.... niko nikog ne bi morao da kolje, proteruje, ubijaa...... za amerikance bi bio sabrsen... dobili bi tu nezavisnu republiku hrvatsku, za Srbe bi bio savrsen mogli bi d zastite svoje stanovnistvo tamo, d im obzebede nivo autoriteteta u toj drzavi na teritoriju u kojoj zive.

E sad, kad nekog opali nacionalna egomanija u glavu, njemu to nije dosta. On hoce d samo njegov interes bude srpoveden, smo njegova ideja, samo njegova politika.

da je ko od srba to potpisao narod bi ga potrgao, to je realnost, ne moze ni jedan politicar da ide toliko daleko od volje naroda

Cestit poltiicar bi potpisao, pa narod ako je lud, neka ide da gine. Ti tu ne mozes nista. Cestit politicar koji zna situaciju.

Ja bih potpiso, makar pod uslovom da me razapinjete na sred trga. Ako se tako ophodite neracionalno i divljacki, ginite, sta da vam radim? Kako da vas zalim sto vas proteruju kada sami sebi dobro ne mislite?

Isto tako su u drugom svetskom ratu, cestiti politicari potpisali pakt pa je ludi narod izasao i reko BOLJE RAT NEGO PAKT!... i eto.. sta je ludi narod dobio za to? Milione mrtvih.....

Sta da radis.. kd je narod lud - lud je. Ko ne misli sm sebi dobro, ne mozes ga zaliti..

Подели на овим сајтовима

mladjoni: oces li da pogledas snimak slobovog govora i da mi kazes dje je pogrijesio . Mlatis samo . Pa jeste sigurno su sve zrtve(drzave) nato agresije krive i nisu htjeli da se dogovore sa amerikom , ma daj ne mogu da vjerujem o cemu ti pricas , pa jedini uslov da ne bude rata je bilo priznanje kosova . E da ma nismo ni na kosovskom boju trebali da se borimo , pa brate izginuli smo svi , je li fino bilo bolje da smo se predali . ALOOOOO PA KOSOVSKA KLETVA JE NA SVAKOGA KO NE ODE U RAT ZA KOSOVO . EO TI GOVOR SLOBIN .

Подели на овим сајтовима

mladjoni: oces li da pogledas snimak slobovog govora i da mi kazes dje je pogrijesio . Mlatis samo .

A ti pogledaj vreme tog govora i videces da se vecin tih stvari desila u trenutku kada drzi taj govor.....

ALOOOOO PA KOSOVSKA KLETVA JE NA SVAKOGA KO NE ODE U RAT ZA KOSOVO .

Nisam znao da verujes u vradzbine, kletve i slicne madjije..

E da ma nismo ni na kosovskom boju trebali da se borimo , pa brate izginuli smo svi , je li fino bilo bolje da smo se predali

Napisa covek .... mratv covek koji je izginuo napisa...

Подели на овим сајтовима

mladjoni: Nije on nista prorokovao nego iznosio cinjenice njegove borbe protiv njih . To za kosovo je rekao o stvaranju i priznanju drzave tj ono sto sad radi trenutna vlast . Ne bih da diskutujem vise jer ti je mrznja prema slobi prevelika da bi mu ista priznao za dobro .

Isto tako su u drugom svetskom ratu, cestiti politicari potpisali pakt pa je ludi narod izasao i reko BOLJE RAT NEGO PAKT!... i eto.. sta je ludi narod dobio za to? Milione mrtvih..... Sta da radis.. kd je narod lud - lud je. Ko ne misli sm sebi dobro, ne mozes ga zaliti..

Brale moj  TI GOVORIS DA TREBA DA IDEMO SA OKUPATOROM DA NE BI GINULI . PA DA SMO TAKO RANIJE RADILI BILI BI SVI MUSLIMANI KOJI SU U SVAKOM RATU SA OKUPATOROM pocevsi od promjene vjere . E KAD TB CUJEM KAO DA CUJEM JEDNOG ''SRBINA '' IZ VOJVODINE KOJI IMA TU PRICU ZA SEBE I KOJI KAZE: PA MI BISMO MNOGO BOLJE ZIVJELI SAMI (VOJVODINA) UMJESTO DA HRANIMO CIJELU SRBIJU . 

Измењено од Милан Ракић
Писање великим словима у интернет комуникацији, сем где граматичка правила то захтевају, сматра се подизањем гласа-викањем...
Подели на овим сајтовима

Brale moj  TI GOVORIS DA TREBA DA IDEMO SA OKUPATOROM DA NE BI GINULI . PA DA SMO TAKO RANIJE RADILI BILI BI SVI MUSLIMANI KOJI SU U SVAKOM RATU SA OKUPATOROM pocevsi od promjene vjere .

Pa i jesmo radili.... ratovli smo za turke skoro svih 500 godina... Stefan Lazarevic (stefan visoki) je ratovao za onog turcin koji mu je ocu odsekao glavu, rodjenu sestru je poslo u harem, jer da nije to uradio danas ne bi bilo ni jednog Srbina na ovom svetu.

Isto tako, pred hitlerom smo se drali "bolje grob nego rob" ocistili nam vise od pola zemlje, klali nas kao lude....

Itd....

Nisu amerikanci "okupatori"u bukvalnom smislu te reci, to te sloba nalagao , oni samo oce naklonost, boli ih uvo kakve ces zakone da imas, sa kim ces da saradjujes sve dok vojno i politicki nisi tvrdo protiv njih....

To za kosovo je rekao o stvaranju i priznanju drzave tj ono sto sad radi trenutna vlast . Ne bih da diskutujem vise jer ti je mrznja prema slobi prevelika da bi mu ista priznao za dobro .

Jok care, to je sloba urdio kad je potpisao rezoluciju 1244 orekao se suvereniteta srbije nad kosovom...

Подели на овим сајтовима

pa ti pojma nemas .  ZNAS LI STA JE ANATEMA ? A kletva lazareva je u sirem smislu . Ja nzm sto polemisem sa tb kad veze s mozgom nemas ...

Pa dobro, posto verujes u kletve i u to da je lazar bacio antemu, lepo, posto mislis d je pametno pusku u ruke pa na kosovo, siroko ti polje.... ne znam sto mene i druge pegls time. :)

Подели на овим сајтовима

ALOOOOO PA KOSOVSKA KLETVA JE NA SVAKOGA KO NE ODE U RAT ZA KOSOVO . EO TI GOVOR SLOBIN .

mladjoni: Nije on nista prorokovao nego iznosio cinjenice njegove borbe protiv njih . To za kosovo je rekao o stvaranju i priznanju drzave tj ono sto sad radi trenutna vlast . Ne bih da diskutujem vise jer ti je mrznja prema slobi prevelika da bi mu ista priznao za dobro .

Brale moj  TI GOVORIS DA TREBA DA IDEMO SA OKUPATOROM DA NE BI GINULI . PA DA SMO TAKO RANIJE RADILI BILI BI SVI MUSLIMANI KOJI SU U SVAKOM RATU SA OKUPATOROM pocevsi od promjene vjere . E KAD TB CUJEM KAO DA CUJEM JEDNOG ''SRBINA '' IZ VOJVODINE KOJI IMA TU PRICU ZA SVOJE DUPE I KOJI KAZE: PA MI BISMO MNOGO BOLJE ZIVJELI SAMI (VOJVODINA) UMJESTO DA HRANIMO CIJELU SRBIJU . 

pa ti pojma nemas .  ZNAS LI STA JE ANATEMA ? A kletva lazareva je u sirem smislu . Ja nzm sto polemisem sa tb kad veze s mozgom nemas ...

Mora da je i tebe zesce zahvatila ta kletva cim imas ove tikove sa vikanjem u skoro svakom postu.  :))

Подели на овим сајтовима

@mile1989

Писање великим словима у интернет комуникацији, сем где граматичка правила то захтевају, сматра се подизањем гласа-викањем...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...