Jump to content

Од данас Србија признаје пасоше тзв. “Републике Косово”

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

Baš svi do jednog su bili nosioci ideje velike albanije što pokazuju i danas. 

Niti su danas svi albanci nosioci ideje velike albanije, niti su bili 81 niti 99te

Ali polako, jos jedno dva rata, jos malo klanja bice vise albnaca nosioca ideje velike albanije i vise srba nosioca ideje da sve albance treba podaviti u jadranu..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Niti su danas svi albanci nosioci ideje velike albanije, niti su bili 81 niti 99te

Ali polako, jos jedno dva rata, jos malo klanja bice vise albnaca nosioca ideje velike albanije i vise srba nosioca ideje da sve albance treba podaviti u jadranu..

Ma čovek,slušaj ... baš svi šiptari su bili nosioci ideje velike albanije. Tako je i dan danas.

i vise srba nosioca ideje da sve albance treba podaviti u jadranu

Mi genocidni narod nismo,što je dokazano i na medjunarodnom sudu,tako da ako možeš izbegni, da moj narod nazivaš takvim imenima,

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zustar sam u raspravma oko ove teme . Pogadja me tema , i nas pad srpske svijesti danas . 

Pa ti onda sebi dizi srpsku svest, idi igraj kolo, savladaj neki stari zanat, baavi se nekom izvirno srpskom vestinom, umetnoscu, kulturnom stvri...

kako to da srpsku svest samo gradite kaad treba da se ide negde da se ratuje itd...

Подели на овим сајтовима

Nisu amerikanci "okupatori"u bukvalnom smislu te reci, to te sloba nalagao , oni samo oce naklonost, boli ih uvo kakve ces zakone da imas, sa kim ces da saradjujes sve dok vojno i politicki nisi tvrdo protiv njih....

Jok care, to je sloba urdio kad je potpisao rezoluciju 1244 orekao se suvereniteta srbije nad kosovom...

Свашта си писао, па се насмијем, мислим шалиш се.

Ал ово да Американци оће само наклоност, а друго их не занима... па већу глупост нисам чуо одавно.

баш одавно.

Американци, оће само корист, за остало их баш брига.

Стварно  мислиш да смо могли да бирамо или да су други бирали за нас и да данас бирају?

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Zustar sam u raspravma oko ove teme . Pogadja me tema , i nas pad srpske svijesti danas . 

То свакако није разлог да се не поштује култура дијалога, да се саговорнику каже "како везе с` мозгом нема", итд...

Подели на овим сајтовима

Свашта си писао, па се насмијем, мислим шалиш се.

Ал ово да Американци оће само наклоност, а друго их не занима... па већу глупост нисам чуо одавно.

баш одавно.

Американци, оће само корист, за остало их баш брига.

Pa sta je naklonost ako ne  - korist? Pod naklonost se naravno misli da mogu oni svoje trupe da stave tu. Da mogu svojim avionima da prolecu tu, da imaju slobodu neku tu.

Ne zanima njih kako ce biti uredjena srbija.. niti kolika ce biti, niti da li ce kosovo biti deo Srbije ili nece.. njih zanima naklonost drzva balkana. Isto ko sto su pokazali do sd da ih ne zanima uredjenje skoro nijedne zemlje, ni ko vlada, ni koliko vlada sve dok im je naklon. Dok god benzinom trguje u dolarima, dok god imaju baze na tom mestu, dok god, mogu tu da prodju svojim avionima i tenkovima bezbedno ili da svrate na aerodrom da npune gorivo.

ne znma kako to hoce korist... a nece naklonost.. ko da naklonost ne znaci korist..

E sad... kad vec diskutujemo o tome... a sta misli, sta rusi hoce? Vole nas? Braca smo im pa ajde? I oni oce isto sto i ameri, samo oni nude mnogo manje. I imaju iste motive, i iste ciljeve, i iste zelje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...