kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 То није држава Србија, то су политичари који ју реперезентују, те праве и спроводе Законе. Према томе, немој да уопштаваш и вређаш патриотска осећања људи овде на Форуму. Ти ако ову земљу не схваташ својом-то је твој проблем... nisu to samo politicari nego moderna drzava srbija jasno i glasno sam rekao i to je tako, da sam ciljao na politicare pomenuo bi konkretna imena, istina ne bi trebala biti nikom uvredljiva, mozda je na prvu loptu neprihvatljiva ali se sa njom treba uvijek izmiriti mile1989 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 nisu to samo politicari nego moderna drzava srbija jasno i glasno sam rekao i to je tako, da sam ciljao na politicare pomenuo bi konkretna imena, istina ne bi trebala biti nikom uvredljiva, mozda je na prvu loptu neprihvatljiva ali se sa njom treba uvijek izmiriti Нисмо ми kordun баш тол'ко fancy. Мало си и ти збуњен, а, додуше, мало су и те српске земље необично многобројне па за сваки случај има и рецитација. Деде да ти је и опричам: Rašo and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 Нисмо ми kordun баш тол'ко fancy. Мало си и ти збуњен, а, додуше, мало су и те српске земље необично многобројне па за сваки случај има и рецитација. Деде да ти је и опричам: a reci mi brate sta je to danasnja drzava srbija, ja pod drzavu smatram vlast i institucije kao organe vlasti, o teritoriji ne bi jer je vazda skrnava , u narod necu da pominjem on se nista i ne pita, ako neko misli da se pita to je iluzija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 nisu to samo politicari nego moderna drzava srbija jasno i glasno sam rekao i to je tako, da sam ciljao na politicare pomenuo bi konkretna imena, istina ne bi trebala biti nikom uvredljiva, mozda je na prvu loptu neprihvatljiva ali se sa njom treba uvijek izmiriti Naprotiv, politicaari su. Konkretno Milosevic i njegov aktivizam 90tih. Nego je njegova propagand ucinila svoje d vi ne skapirte da je on sam sebe zakopao spoljnopoliticki. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 Naprotiv, politicaari su. Konkretno Milosevic i njegov aktivizam 90tih. Nego je njegova propagand ucinila svoje d vi ne skapirte da je on sam sebe zakopao spoljnopoliticki. dobro a sto je danas nema slobe vec 15 godina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 dobro a sto je danas nema slobe vec 15 godina NIko nema želju da isprava stvari, što bi to radio kada možeš to vreme mnogo bolje da potrošiš tako što ćeš da se obogatiš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 NIko nema želju da isprava stvari, što bi to radio kada možeš to vreme mnogo bolje da potrošiš tako što ćeš da se obogatiš? onda nije problem u mrtvom slobi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 onda nije problem u mrtvom slobi Pave je počelo sa njim, ali treutni problem nije u njemu nego u ovima što su na vlasti. Da ti kažem do skoro je moje mišljenje o političkoj scenii bilo sledeće: Sve stranke su se delile na dve grupe one stranke koje mrzim i one za koje sam smatrao da ništa korisno neće uraditi. Danas je situacija sledeća: postoje one koje mrzim mnogo i one koje mrzim manje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 inace znam da ovdje na forumu ima mnogo pristalica one b 92 filozofije kako je slobo kriv za kosovo, kako ga je on prizivao a ne ga pokusao odbraniti, pa smo ga onda izrucili haskom tribunali kao drzava srbija jel tako, pa su nam onda braca iz haskog tribunala rekla da nismo mi krivi neg slobo, samo zbog nejga su nas bombardovali i samo zbog njega su nam uzeli kosovo, dobro sad kad njega vise nema, a mi nismo krivi sto nam ne vrate to nase kosovo? ПиП and Ронин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 Pave je počelo sa njim nije istina, sve je pocelo sa kosovom i siptarima, idi na jutub pa gledaj kako su skakali pod tenkove na kosovu jos 1981 godine, dje je tad bio slobo? srusili su cjelu jugu sa njima je pocelo a nikakvim slobom , oni su bili super poluga za rusenje sfrj nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 nije istina, sve je pocelo sa kosovom i siptarima, idi na jutub pa gledaj kako su skakali pod tenkove na kosovu jos 1981 godine, dje je tad bio slobo? srusili su cjelu jugu sa njima je pocelo a nikakvim slobom , oni su bili super poluga za rusenje sfrj Ne razumes ocigledno ulogu slobe u celoj prici. Medju siptarim nisu svi bili separatisti a posebno nisu 81. Sloba je tu kriv jer je gurnuo one koji nisu bili separatisti u to da to postanu, svojim ophodjenjem prem siptarima i tretirajuci sve siptre isto. Takodje kriv je jer je odbijanjem sradnje sa amerikom prktichno molio zapad d ga kazni time sto ce da podrzi siptare. Naravno, on je to okrenuo da su "svi od pocetka planirali d urade to" da bi opravdao svoje spoljno politicke greske. dobro a sto je danas nema slobe vec 15 godina Kako je slobaa posadio, tako se sad znje. Nije problem u siptarskom seprtizmu, on je postojao i trebao je d se suzbija to se svi slzemo. Ono sto se ne slzemo jeste oko toga sta je Milosevic radio.. Ti gaa mnogo pravdas.... kao d je on radio super i ispravno.. ali eto.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 Najlakse je verovti "oni su to planirali oduve, pa nema veze sto je milosevic radio idiotske poteze" ne neg je najlakse reci sve je to zbog slobe, al kosova nema, nema ni slobe, sta cemo sad, sto nam ne vrate ksoovo mi njima dadosmo slobu, ajde milosavljevicu to kako je i sta je milosevic radio i pod kakvim pritiscima ja i ti mozemo samo da o tom lupetamo jer nemamo informacije, kod slobe su neprekidno visile bjelosvjetske hijene , milosevic se slagao sa sve i jednim sporazumom kog su nudili sa zapada cjeli rat dok nisu dosli do kosova tad je covijek vidio, tek tad da su ga dobro nasamarili te iste hijene sa zapada. inace generalizacije za siptare su pogresne a za slobu su ispravne, ziv ti meni bio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 a reci mi brate sta je to danasnja drzava srbija, ja pod drzavu smatram vlast i institucije kao organe vlasti, o teritoriji ne bi jer je vazda skrnava , u narod necu da pominjem on se nista i ne pita, ako neko misli da se pita to je iluzija Пази, српска држава ти је по правилу нешто хаотично, данашња, јучашња, свеједно, имеђу наслеђене турске самовоље и прижељкиване ( али никад достижне ) швапске дисциплине и уз још гомилу којекаквих парадокса од којих јој је територија само један у низу. Како то функционише у пракси ја појма немам, али на тренутак уме и да изненади. Или два-три, па се опет врати устаљеним противуречностима... и тако, траје. Или на моменте истрајава, зависи од ситуације. Једно време је чак била само у епској поезији, али је увек ту, и битно је да постоји свест о њој. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 ne neg je najlakse reci sve je to zbog slobe, al kosova nema, nema ni slobe, sta cemo sad, sto nam ne vrate ksoovo mi njima dadosmo slobu, ajde milosavljevicu Koji straw man.. niti sam rekao da je sve "zbog slobe" niti sm rekao da je sve zbgo bilo koga. To da je za sve kriva jedn osoba je idiotsko razmisljanje. Ajde kordune ukljuci malo mozak, ne pravi straw manove, ne izmisljaj stvari koje niko nije reko. milosevic se slagao sa sve i jednim sporazumom kog su nudili sa zapada cjeli rat dok nisu dosli do kosova tad je covijek vidio, tek tad da su ga dobro nasamarili te iste hijene sa zapada. inace generalizacije za siptare su pogresne a za slobu su ispravne, ziv ti meni bio Ovo su, ziv ti meni bio.. ortodoksne gluposti. Sloba se sa vecinom sporazuma nije slagao. Taj se slagao sa sporazumima tek kada se srbij dovede na kolena i kada iscrpi sve moguce... ali tada na red dodju losiji sporazumi, po Srbiju prvenstveno... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2014 Koji straw man.. niti sam rekao da je sve "zbog slobe" niti sm rekao da je sve zbgo bilo koga. To da je za sve kriva jedn osoba je idiotsko razmisljanje. Ajde kordune ukljuci malo mozak, ne pravi straw manove, ne izmisljaj stvari koje niko nije reko. Ovo su, ziv ti meni bio.. ortodoksne gluposti. Sloba se sa vecinom sporazuma nije slagao. Taj se slagao sa sporazumima tek kada se srbij dovede na kolena i kada iscrpi sve moguce... ali tada na red dodju losiji sporazumi, po Srbiju prvenstveno... ok, ajd sad navedi sporazume sa kojima se milosevic nije slagao posto ja znam da se slagao sa skoro sve i jednim a cak je zbog jednog zveknuo sankcije srbima preko drine, direktno republici srpskoj a indirektno i krajini Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука